• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bunu da değişiklik olsun diye aldım. yumuşak içimliymiş. ama lezzetli diyorlar. gelsin de deneyelim bakalım :kahve:

Çok şükür cnm,3 günlük oruç yapıcan mı yine?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım? MuMu85 MuMu85
Az yrmeye alisiksin direk 36 saatlikle baslayabilirsin baktin zorlaniyorsun su ile desteklersin

20200705_002638.jpg 20200705_002638.jpg 20200705_002615.jpg Screenshot_20200705-002550_Google.jpg
Fulyacim kullandığım bunlar
Yalnız tchibo yeşil renkliydi galiba, o bitti, lavaza bitti, 2 paket barista var
Son aldigimi bir tık ağır aldım, ben kahveyi büyük kupayla içerim, kupa tam dolmadığı için üstüne kaynar su eklerim, yarım fincan sevmiyorum, tam dolu olması lazım

canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin :dua:

afiyet olsun. diyetisyen menüsü mü bu merak ettim?
Evet cnm diyetisyen menüsü🤗
bende cocuktan sonra nefret ettim evi supursem supurgeye oturuyor cami silsem pis suya daliyor girgiri bile elimden aliyor. her isi o uyurken yapmaya calisiyorum. bezdim ya
Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gitti🤣🤣

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Dün misafirlerim vardı giremedim yogun bir gün geçirdim birde üstüne sıcak 🔥 bir
Klima yetmez oldu resmen su kuşu oldum bol su içmekten wc den aşırı terlemekten duştan cıkmaz oldum birde üstüne menopoz olunca aman aman

O optumkibbye sara_28 sara_28 Allah acil şifa versin tez zamanda saglık lı haberlerin alın inşallah geçmiş olsun

2 gündür sıcaktan yatamadıgım dan az da olsa şeytana uyuyorum 😵😵😢gündüz cok güzel geçti
11 de 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam 7 de
2 kaşık patates yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Gece 12 gibi yarım paket kadar kraker
1 kare lokmalık çikolata
Spor yok maalesef sıcaktan yapamıyorum su 4 litre olmuştur

Hayırlı sabahlar kızlar
61,400 le başladığım 3 günlük açlık orucunu 58,900 le sonlandırdım.
Darısı haftaya olsun inşallah
Haftaya orucu 1 gün öne çekip çarşamba başlamak istiyorum, haliyle karaciğer temizliğine 1 gün önce olacak inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar
Haftaya orucu 1 gün öne çekip çarşamba başlamak istiyorum, haliyle karaciğer temizliğine 1 gün önce olacak inşallah
Maşallah canım iradene hayranım tebrikler

sıcak beni hasta ediyor canım. sersemletiyor :KK43: en güzeli evde oturmak :işsiz::işsiz: en sevdiğim mevsimler ilkbahar, sonbahar..... buranın kışı da sert geçmez. kar yok. kışı da severim. ama burada yazımız fena sıcak oluyor. terden yapış yapış :KK35:
Ben sıcağı sevmeyen bir insan olarak ege Akdeniz de yaşayamam zannediyorum :( bir hafta on gün yine katlanıyorum fakat uzun bir süre çok zor. Allah size kolaylıklar versin

Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658153 Eki Görüntüle 2658154
Yalnız tchibo yeşil renkliydi galiba, o bitti, lavaza bitti, 2 paket barista var
Son aldigimi bir tık ağır aldım, ben kahveyi büyük kupayla içerim, kupa tam dolmadığı için üstüne kaynar su eklerim, yarım fincan sevmiyorum, tam dolu olması lazım
Kremalar için birkaç yerde olumsuz yorum okuduğumdan beri kahveye bakış açım değişti. E kremasız da çok sert oluyor, içimi keyif vermiyor, en azından benim için öyle o yüzden yaşasın Türk kahvesi :kahve:

Kremalar için birkaç yerde olumsuz yorum okuduğumdan beri kahveye bakış açım değişti. E kremasız da çok sert oluyor, içimi keyif vermiyor, en azından benim için öyle o yüzden yaşasın Türk kahvesi :kahve:
Oda şekersiz zor canım yaa
Ben birde biraz ağırını aldım, artık ötekiler su tadı veriyor.
Zaten 2 hafta yasaktı, kaldı 1,5 haftam.
Acep kireç temizliğinde de yasak mı? Eğer öyleyse 1 aya yaklaşacak kahve icmeyeli

Günaydın.Ben kahvaltı yapıp temizliğe devam edeyim.Daha mutfağı bitiremedim yaaa.Gerçi mutfak bitti mi evin yarısı bitmiş gibi geliyor bana.1 gün de tv ünitesi, gardırop, vestiyeri, koltuk ,baza altını halletsem kalan cam kapı gözüme görünmüyor zaten.Yardım da etmiyor benimkiler.Eşim de kızım da büyük temizlikte bi köşeye çekilirler.Söylesen zorla yapıp insanı sinir ederler.En iyisi kendim yapayım.

Ayy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyor :KK55:
beni de al yanına senle geleyim Almanyaya :KK70:
kabak yine kabakligini yapti beni tutmadi
gec vakit menume 4 kofte ekledim. denizden sonra acliga dayanamadim
@perihan00
s?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım? MuMu85 MuMu85
valla sadece sebze beni de tutmuyor buse. illa protein olacak öğünde :KK53:
Aa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldu
aynen öyle canım :KK66:
Güzele benziyor
farklı sitelerde yorumları okudum. çok lezzetli diyorlar. 500 gramlığından aldım. evde benden başka içen yok. yeter bana. farklı kahveler denemek istiyorum. o nedenle küçük paket almaya çalışıyorum ve de çekirdek alıp kendim öğütüyorum. aslında bana 250 gramlık paket en ideali. ama 250 gramlık paketler de pahalıya geliyor. miktar büyüdükçe fiyat düşüyor. ama 1 kiloluk da fazla geliyor. bayatlar.
evde şu anda starbucks ın kenya ve guatemalası var. starbucks ın kahveleri de çok güzel ama bir ara fillerle yakın ilişkisi sorgulanmıştı o nedenle tereddütlerim var :KK70::KK70::KK70: başka kahve markaları alayım dedim :-)
Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658153 Eki Görüntüle 2658154
saol canım benim. anladığım kadarıyla sen krema çekirdek takılıyorsun. ben dümdük medium kahve içiyordum bugüne kadar :-) hemi de sütsüz, kremasız, şekersiz :KK28::KK28::KK28: krema çekirdeğini ilk defa alıyorum.
Evet cnm diyetisyen menüsü🤗

Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gitti🤣🤣
kaşık ölçülü olunca dikkatimi çekti :-):-):-)
Hayırlı sabahlar kızlar
eridin gittin valla :KK60::KK200::nazar::KK200:
Ben sıcağı sevmeyen bir insan olarak ege Akdeniz de yaşayamam zannediyorum :KK43: bir hafta on gün yine katlanıyorum fakat uzun bir süre çok zor. Allah size kolaylıklar versin
ege ve akdeniz fena. ama açıkçası ben yine de şükür ediyorum. çünkü antalya, muğla, adana buradan beter :KK35::KK35::KK35: bizim burada bu sıcaklar eylül sonuna kadar böyle :KK51::KK51::KK51:
canım kremalar zaten doğal krema olmadığı müddetçe yararlı değil. ama açıkçası krema seçeneğini merak ettim. ondan bir paket aldım. bakalım nasıl. nasıl hazırlıyorlar acaba çekirdekle kremayı mı karıştırıyorlar :KK64::KK64::KK64: ven çekirdek sipariş ettim o_O

Back
X