Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yrmeye alisiksin direk 36 saatlikle baslayabilirsin baktin zorlaniyorsun su ile desteklersinÇok şükür cnm,3 günlük oruç yapıcan mı yine?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım?MuMu85
Güzele benziyoraz önce bunu sipariş ettim. çok beğenen vardı ve açıkçası krem çekirdeği de merak ediyordum.
Tchibo Davidoff Kahve Krem Çekirdek Kahve 500 g | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Tchibo ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Evet cnm diyetisyen menüsücanım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
afiyet olsun. diyetisyen menüsü mü bu merak ettim?
Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gittibende cocuktan sonra nefret ettim evi supursem supurgeye oturuyor cami silsem pis suya daliyor girgiri bile elimden aliyor. her isi o uyurken yapmaya calisiyorum. bezdim ya
Maşallah canım iradene hayranım tebriklerHayırlı sabahlar kızlar
61,400 le başladığım 3 günlük açlık orucunu 58,900 le sonlandırdım.
Darısı haftaya olsun inşallah
Haftaya orucu 1 gün öne çekip çarşamba başlamak istiyorum, haliyle karaciğer temizliğine 1 gün önce olacak inşallah
sara_28 saracım Rabbim annene şifa versin. tetkikler temiz çıkar umarım.
Tşk ederim saram,sonuçları çıkınca haber ver bize olur mu cnm
Ben sıcağı sevmeyen bir insan olarak ege Akdeniz de yaşayamam zannediyorumsıcak beni hasta ediyor canım. sersemletiyoren güzeli evde oturmak
en sevdiğim mevsimler ilkbahar, sonbahar..... buranın kışı da sert geçmez. kar yok. kışı da severim. ama burada yazımız fena sıcak oluyor. terden yapış yapış
![]()
hiç güzel deyil, yani haribo hiç güzel deyil
Kremalar için birkaç yerde olumsuz yorum okuduğumdan beri kahveye bakış açım değişti. E kremasız da çok sert oluyor, içimi keyif vermiyor, en azından benim için öyle o yüzden yaşasın Türk kahvesiEki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658153 Eki Görüntüle 2658154
Fulyacim kullandığım bunlar
Yalnız tchibo yeşil renkliydi galiba, o bitti, lavaza bitti, 2 paket barista var
Son aldigimi bir tık ağır aldım, ben kahveyi büyük kupayla içerim, kupa tam dolmadığı için üstüne kaynar su eklerim, yarım fincan sevmiyorum, tam dolu olması lazım
Oda şekersiz zor canım yaaKremalar için birkaç yerde olumsuz yorum okuduğumdan beri kahveye bakış açım değişti. E kremasız da çok sert oluyor, içimi keyif vermiyor, en azından benim için öyle o yüzden yaşasın Türk kahvesi![]()
beni de al yanına senle geleyim AlmanyayaAyy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyor
valla sadece sebze beni de tutmuyor buse. illa protein olacak öğündekabak yine kabakligini yapti beni tutmadi
gec vakit menume 4 kofte ekledim. denizden sonra acliga dayanamadim
@perihan00
s?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım?MuMu85
aynen öyle canımAa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldu
farklı sitelerde yorumları okudum. çok lezzetli diyorlar. 500 gramlığından aldım. evde benden başka içen yok. yeter bana. farklı kahveler denemek istiyorum. o nedenle küçük paket almaya çalışıyorum ve de çekirdek alıp kendim öğütüyorum. aslında bana 250 gramlık paket en ideali. ama 250 gramlık paketler de pahalıya geliyor. miktar büyüdükçe fiyat düşüyor. ama 1 kiloluk da fazla geliyor. bayatlar.Güzele benziyor
saol canım benim. anladığım kadarıyla sen krema çekirdek takılıyorsun. ben dümdük medium kahve içiyordum bugüne kadarEki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658152 Eki Görüntüle 2658153 Eki Görüntüle 2658154
Fulyacim kullandığım bunlar
Yalnız tchibo yeşil renkliydi galiba, o bitti, lavaza bitti, 2 paket barista var
Son aldigimi bir tık ağır aldım, ben kahveyi büyük kupayla içerim, kupa tam dolmadığı için üstüne kaynar su eklerim, yarım fincan sevmiyorum, tam dolu olması lazım
kaşık ölçülü olunca dikkatimi çektiEvet cnm diyetisyen menüsü
Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gitti![]()
eridin gittin vallaHayırlı sabahlar kızlar
61,400 le başladığım 3 günlük açlık orucunu 58,900 le sonlandırdım.
Darısı haftaya olsun inşallah
Haftaya orucu 1 gün öne çekip çarşamba başlamak istiyorum, haliyle karaciğer temizliğine 1 gün önce olacak inşallah
ege ve akdeniz fena. ama açıkçası ben yine de şükür ediyorum. çünkü antalya, muğla, adana buradan beterBen sıcağı sevmeyen bir insan olarak ege Akdeniz de yaşayamam zannediyorumbir hafta on gün yine katlanıyorum fakat uzun bir süre çok zor. Allah size kolaylıklar versin
canım kremalar zaten doğal krema olmadığı müddetçe yararlı değil. ama açıkçası krema seçeneğini merak ettim. ondan bir paket aldım. bakalım nasıl. nasıl hazırlıyorlar acaba çekirdekle kremayı mı karıştırıyorlarKremalar için birkaç yerde olumsuz yorum okuduğumdan beri kahveye bakış açım değişti. E kremasız da çok sert oluyor, içimi keyif vermiyor, en azından benim için öyle o yüzden yaşasın Türk kahvesi![]()