Alt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari