• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar
Dün çok hafif geçirdim ve kuzucumla 3.5 km yürüduk:)
Geçen cuma :78.5
Bugün: 78.6
Fark +100gr
Ama bi görseniz 3_4 kg inmiş gibiyim🥰😍
Annem bile sabah kalktım kız bacakların yok olmuş dedi :))
76 kolayken gidemediğim tişörtün içinde sallaniyorummmm :)
Tartı umrumda değil:)

Günaydın
cuma 70,4 (galiba)
Bugün 69,8

Fark -600 gr

şükür 7lerden bir kurtuldum.

supersin natsuuu
darisi basimaa 😳
Amin canım, geçecek elbet, yemesi için çocuğu zorlama ki Vücut hastalıkla daha güzel mücadele edebilsin

hic zorlamiyorum cips bile koyuyorum onune. sadece bi sey yesin yeter 😔
günaydın kızlar❤❤❤❤

geçen hafta ne kadardım unuttum.bu hafta 87.2
zannediyorum sabitim

dün yürümemek işe yaramış.dün daha yukarıdaydım fakat bu kadar spora kilo verememek beni üzüyor :(

yaglar kasa donusuyor inceliyorsun ama tartiya yansimiyor. zaten onemli olan incelmek. moral bozma. haftada 4 gun spor ideal. hergun spor onerilmiyor dinlenmek de lazim cnm. eminim yakinda eksi de goreceksin 👍🏻
buse dr gittin mi?

obezim dun gece oksuruk azaldi icim biraz rahatladi cok sukur uyuyabildi yani. ama ates cikiyor bakalim 3 gun daha gecmezse ates goturucem. acikcasi bu viruste hastaneye sokmak istemiyorum cocugu. caresiz kalirsam goturucem anca.

Günaydın arkadaşlar
Dün çok hafif geçirdim ve kuzucumla 3.5 km yürüduk:)
Geçen cuma :78.5
Bugün: 78.6
Fark +100gr
Ama bi görseniz 3_4 kg inmiş gibiyim🥰😍
Annem bile sabah kalktım kız bacakların yok olmuş dedi :))
76 kolayken gidemediğim tişörtün içinde sallaniyorummmm :)
Tartı umrumda değil:)

seninde yaglar kasa donusuyor demekki o yuzden tarti oynamasada inceliyorsundur. senin adina sevindim cnm 🌺

supersin natsuuu
darisi basimaa 😳

hic zorlamiyorum cips bile koyuyorum onune. sadece bi sey yesin yeter 😔

yaglar kasa donusuyor inceliyorsun ama tartiya yansimiyor. zaten onemli olan incelmek. moral bozma. haftada 4 gun spor ideal. hergun spor onerilmiyor dinlenmek de lazim cnm. eminim yakinda eksi de goreceksin 👍🏻

obezim dun gece oksuruk azaldi icim biraz rahatladi cok sukur uyuyabildi yani. ama ates cikiyor bakalim 3 gun daha gecmezse ates goturucem. acikcasi bu viruste hastaneye sokmak istemiyorum cocugu. caresiz kalirsam goturucem anca.
Rabbim.caresiz birakmasin canim :(

Geçen Cuma 66.1
Bugün 64.8
Fark -1kg300 gr inanamıyorum 20 kere tartı ya çıktım.

Eklentiler

• 20200814_105103.webp
    20200814_105103.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 24
eksilere merhabaaa 👍🏻

valla masallahh tütütüü
bizede nasip et yaraaaabb 😂

Ben düzeltmeden alıntılamışsin canım tatlıya değil tartı ya çıktım.Telefon sözlüğünün azizliği.Böyle bir forum için de ne tehlikeli bir kelimeyle değiştirmiş.

Back
X