• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tekrar hatırlıyorum lütfen herkes okusun ve haftaya bildirimlerde sorun istemiyorum.

YARIŞMA GENEL KURALLARI RESMİ DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Aylin42Konya Aylin42Konya
O optumkibbye
sara_28 sara_28
F Fitimfitsinfit
Natsume Natsume
Zehra_mda Zehra_mda
88prenses22 88prenses22
obezzto obezzto
Lonely single girl Lonely single girl

B busefit
A Asya-Hedef 65 kilo
obesofobi obesofobi
HLLAK HLLAK
@olvidos

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ARTIK HER CUMA KİLO BİLDİRİMLERİMİZİ BU ŞEKİLDE YAPACAĞIZ Hoppa

Humm şöyle bir tarif aldım onu denedim.
Tabana şeftali dilimleri dizdim (tarifte kırmızı erik vardı ama evdeki meyveleri değerlendirdim ben) üzerine şeker ve hindistan cevizi serptim. En üste de sade kek hamurunu döktüm oldu bitti 😃
Ellerine sağlık canım
Ben fındıklı ve kakaolu çok seviyorum

Sabah 11:00 :1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet zeytin
1 adet sosis
Ekmek yemedim

ara öğün : çay ceviz

Akşam 18:00 : ızgara tavuk
1 kase Patates püresi
Salata
ekmek yemedim

2 litre su (limon , yeşil çay ,soda )
en son paylaşımın bu ve tarih 7 ekim.
sanırım takımdan ayrılıyorsun, lütfen durumunu bildir.

Benim menüm:
Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 10 zeytin
Ara öğün
50 gram kuruyemiş
Öğle
Yarım simit ve peynirli salata
Ara öğün
2 incir, 100 gram üzüm
Akşam
1 adet haşlanmış mısır ve 1 adet elma

Spor 7 bin adım tempolu yürüyüş, su 1 litre kadar
foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.
takımdan ayrıldın mı ya da devam edecek misin, lütfen durumunu bildir.

foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.
takımdan ayrıldın mı ya da devam edecek misin, lütfen durumunu bildir.
Haklısın özür dilerim canım. Geçen hafta yediklerime pek dikkat edemedim o yüzden menü bildirimlerimi yapamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum ancak çok sıkamıyorum kendimi bu ara. O yüzden takımda olursam takımı geri bırakıcam, ben de stres olucam diye düşündüm. O nedenle şu an için katılmamayı daha uygun buldum.

buda benim maalesef geçen hafta yaşadıklarımın bilançosu, çok üzgünüm. her şeyi dert edip te kafaya takarsam olacağı bu. uykusuz geçen koca bir hafta, dün şehir dışına çıktık uzun yol , yolda yeterli su içememek(pandemi sebebiyle wc gidememek) gibi. malum ödem de eklenince kaçınılmaz son.
diyetisyenimle online olarak uyum içinde giderken ve çok güzel sonuçlar alırken böyle olması beni çok üzdü.
ama bunda da vardır bir hayır diyerek yaşadığım kötü haftayı zihnimden siliyorum ve yoluma devam ediyorum.
sizlerden de özür diliyorum ve fazlasıyla telafi edicem.
herkesden bu hafta çok güzel sonuçlar bekliyorum. :KK200:

Eki Görüntüle 2706182

Canın sağolsun Ayşecim hepimiz insanız her anımız bir olmuyor iniş çıkışlarımız elbet olacak önemli olan ileri bakabilmek ki sende böyle yapıyorsun süper bir insansın ve iyiki bizim kaptanımızsın :KK60:

Haklısın özür dilerim canım. Geçen hafta yediklerime pek dikkat edemedim o yüzden menü bildirimlerimi yapamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum ancak çok sıkamıyorum kendimi bu ara. O yüzden takımda olursam takımı geri bırakıcam, ben de stres olucam diye düşündüm. O nedenle şu an için katılmamayı daha uygun buldum.
hakkında hayırlı olsun canım. devam etmek istersen buradayız. Hoppa

menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
2 h. yumurta, üzerine pul biber (başka bir şey yemek istemedi canım)

ara

yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
ızgara köfte

salata

ara:
yeşil çay

su: 2,5 litre
spor: yok, gün içinde attığım adım: 6000

bugün listem değişti, detoks listesi. yarın ki menümde görürsünüz.
geçen hafta ki listem de çok güzeldi ve gündüz sorunsuz uyguladım ama gece uyuyamama sebebiyle sekteye uğradı. yazık oldu o listeye.

Back
X