• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar her ne kadar spor yapamasamda kilom bugün pazartesiye göre bayağı aşağı inmiş.çok mutlu oldum. Demek spor da yapsaydım cumaya harika bir sonuç çıkacaktı. Neyse, yavaş yavaş onu da hayatıma sokacağım

bu arada siz de emoji var mı? Ben de yok 🤔 telin emojilerini kullanıyorum
emojiler var , 2 . 3 lü noktaya çıkınca açılıyor. Hoppa

Gunaydiiiiiiiinnn
:confused: :KK49::halay:
Evet bugun de -500gr gitti hamd olsun :)
75.9 ciktim
Ay her sabah eksi gormek ne guzel.bir duygu
Ben de tartiyi sucluyordum balkondan firlaticam diyordum megerse sorun bendeymiş:KK70:
evett muhteşemsinnn:KK68: ve çok güldüm:KK70::KK70::KK70:
hiçbir yemek, tartıda eksi görmek kadar güzel ve lezzetli değil.:cool:

kızlar size kardeş takımımız 5. takımdan 2 güzel mezuniyet başarı öyküsü, motivasyon olsun hepimize. :KK68:

Mesajlarınızı okudum çok iyisiniz çok teşekkür ederim :KK200: dün test yaptırdım sonuç çıkmadı büyük ihtimal bugün çıkacak
Çok pimpirikliyim çünkü evde anneannem var sırayla bakıyoruz bu ay sıra bizde
Tek korkum ona bir şey olması
Kaç gündür hep paketli gıda yedim midem taş gibi.

Mesajlarınızı okudum çok iyisiniz çok teşekkür ederim :KK200: dün test yaptırdım sonuç çıkmadı büyük ihtimal bugün çıkacak
Çok pimpirikliyim çünkü evde anneannem var sırayla bakıyoruz bu ay sıra bizde
Tek korkum ona bir şey olması
Kaç gündür hep paketli gıda yedim midem taş gibi.
hayırlısıyla test sonucu al canım :KK60:
motiven yerine gelir, en güzel şekilde başlarsın diyetine yine :KK5:

geçmiş olsun saram :anne: pandemi maalesef hayatımızı engelledi. sonrasında ihmal etme ama canım.:KK60:

ben onu giriştim okudum zaten:KK48:

konusu açılmışken, temizliğe gitmek, birilerinin eli kolu olmak ta çok değerli. hakkı ödenemeyecek bir meslek. Tüm yardımcı hanımlara rabbimden kolaylıklar diliyorum. şu pandemi döneminde bunu çok daha iyi anladım.:temizlik:

kesinlikle katılıyorum canım her meslek çok değerli ben yanlış yazdığımı farkedince düzeltmek istedim o kadar Hoppa
izlemeyin şu programları ayol, insanı ekrana kitleyip boşuna vaktini çalıyorlar. negatiflikleri de cabası:ukala:
aynen canım insanın psikolojisini bozuyolarlar malesef hiç izlemem öyle proğramları
bi yeşil çay yapıyım kendime:kahve:
bol suyumuzu içmeyi unutmuyoruz.:KK5:
şu ana kadar 5 bardak su içtim sabah leslimi yaptım 1000 den fazla adım attım akşama bakalım ne olacak :KK49::KK49::KK49::KK49:

işe gitmeden leslie mi?? Harikasınız yaa👏👏👏

böyle anlatın da bende kendimi biraz daha zorlayayım

evet, aynen öyle. Yazın elime almam, elimi terletir ama havalar soğuyunca birşeyler yapmak hoşuma gidiyor

geçen sene ismek de örgü kursuna başlamıştım, çok güzel şeyler yapıyorduk ama mart ayında pandemiyle birlikte kapandı. Bu sene de ümidim yok :KK43:

bugün başladım canım çok zevkli oluyor tavsiye ederim :KK39:

Back
X