• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben bu dönem örgüye başlamadım ama iplerim hazır. Geçen sene örgü kursuna gittim harika işler yapmıştım.

şimdi kızlarım için servis takımı yapıyorum. Tamamen can sıkıntısındanEki Görüntüle 2713368
Yaa bayıldım tek kelimeyle nekadar marifetli sin cnm maşallah harika olmuş modelde çok zarif durmuş eline sağlık. Bende çocukları buyuteyimde ilerde Allah nasip ederse çok istiyorum kurslara gitmek.

Yaa bayıldım tek kelimeyle nekadar marifetli sin cnm maşallah harika olmuş modelde çok zarif durmuş eline sağlık. Bende çocukları buyuteyimde ilerde Allah nasip ederse çok istiyorum kurslara gitmek.
inşallah canım. Çok güzel kafa dağıtıyor.herkese tavsiye ederim

30 ekim 2020 menüm

sabah: bir simit, peynir, zeytin, domates, salatalık

ara: iki ayva

öğle: çorba, bezelye

ara: beş tane gofret

akşam: fasulye turşusu kavurması, üç dilim ekmek

su:1.5 litre
spor: yok

lütfen ilk taşı en günahsız olanınız atsın😩😩

moni moni cim ben bugün menü yazmasam olurmu neden dersen midem hâlâ bulanıyor ve kendimi iyi hissetmediğimden bugün yemek yapmadım ve hep kahvaltıyla geçiştirdim dolayısıyla ekmeği biraz fazla yedim üstüne bir de regl oldum spor yapacak mecalimde yok şimdi dinleniyorum inşallah yarına daha iyi olurum diyete kaldığım yerden devam ederim bugünlük böyle olsun Hoppa

Al bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun kızlar, tamam canlarım:anne:

Ben zaten pazartesi tartısını hiç anlamadım neden hafta bir değil de 2 kere eskiden isteyen tartılıyordu hala öyleyse cumaya görüşelim bebeeeem
pazartesi tartısı hafta sonu kaçamağını engellemek için kuzucum :anne:
meali: az yiyin beni çileden çıkarmayın:KK70::KK70::KK70:

Back
X