- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yollaaaaaa
canı bim çeken insan ilk defa görüyorumMarkette mi kasiyerlik yapıyorsun?
Abur cubur deyince aklıma bim geldi.
Canım bim istiyor![]()
Tamam birazda 101 çekticanı bim çeken insan ilk defa görüyorum![]()
Çooook haklısınAfiyet olsun canım ama patates bulgur ve ekmek aynı öğünde olmamalı hele akşam yemeğinde hiç olmamalı![]()
Link atıyorum ablam, benim arkadaşlarım denedi tam uymamalarına rağmen dirençli kilolarını kırdılar. İnşallah ben de deneyeceğimNasılmış bu program,biraz bahsetsene canım
Malesefyaptığımız en büyük yanlış kendimizi aç bırakıp akşam da ne bulursak saldırmak
Tebrik ederimmYaptım canm bugünde 73 u gordum![]()
Ah benimki de 2 yaş 2 aylık. Aynı durumları yaşıyoruz bazen2 yaş 1 aylik.bazi gece deliksiz uyuyor bazen de sabaha kadar 10 kere uyanıyor. Bi ayari yok. Gunduz de 2 saat anca uyudu hala daha uyutamadim
tr çekti desene kısacaTamam birazda 101 çekti![]()
Inşallahtr çekti desene kısacainşallah en kısa zamanda gelirsin vatan toprağına
Tat almiyorum yazan sen degilmiydin canım. Mide bulantisi falan da varsa covid olabilirsin dikkat et kendineBugün 73.8 çıktımÇok şükür. Dün kahvaltı yaptım. Vallahi kızlar mide bulantısi var ama kusturmuyor ilginç. Şeker ilacımı yapıyor acaba bilemedim. O ilk zamanlar yapmıştı ama bakalım. Gecede gaviskon içtim geçti
Hoş geldin canımHerkese iyi akşamlar. 14. Takımdan geliyorumumarım uyum sağlayabilirim
30 yaşındayım. Boyum 158 cm. Ev hanımıyım. Evliyim ve bir kızım bir oğlum var. Kızım 9 yaşında oğlum 9 aylık. Emziriyorum. Afyon'da yaşıyorum. Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum nasipse70 kg ile başladım 12 kg fazlam var. 3 ü gitti. Genelde monoton bi hayatım var. Çocukların peşinden kosturmaktan günlük işleri halletmekten aksiyona zaman kalmıyor zaten
gün içinde aktif olamam ama akşamları katılmaya çalışırım elimden geldiğince. Benden bu kadar sanırım tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim
![]()
HosbuldumHoş geldin canım
canım benimmmmmmmaşkotellam monişim❤❤❤
keşke herkes senin gibi emeğe saygı duyabilse fulyam ama yok
Sen de olmasan..iyi ki varsın❤❤❤
şimdi nasılsın gezom6 da sancıyla uyandım
8 de kalktım
Neler yaptım![]()