• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Antepia27 Antepia27 fatmam yeni kurallar gereği kilo bildirimleri tartı fotolu ve günün tarihi ile kullanıcı adı yazılı olan bir kağıt ile birlikte çeklimiş fotoğrafla yapılıyor. o şekilde bildirim yapar mısın kuzum şimdi, not alıyım ki listeye girdiğinde lazım olacak. hatta bugün listeye alacaktım seni ama bildirimin geçerli değil diye alamadım:KK60:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 704. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1,217
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (4.TAKIM) ==> % 1.050
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> % 0.881
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Aylin42konya==> %3.818==>10. TAKIM :nazar:

2. @Haticesnr
==> %3,151 ==> 6. TAKIM:nazar:

3. aeben aeben ==> %3,075 ==> 10. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@evseem ==> %-1,551==> 9.TAKIM
Çok güzel bir tablo bu inşallah haftaya birincide oluruz

Aylin42Konya Aylin42Konya ve aeben aeben nim tebrik ediyorum ikinizide :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Zehra_mda Zehra_mda zehram seni izne ayırmaya gönlüm elvermedi :cry:çünkü çok minik 1,2 kg verdiğinde mezun olabiliyorsun. sen mezuniyeti hakettin ben sana inanıyorum devam edip 1 2 haftaya mezun olursun :KK60::KK36:
ne diyorsun kuzum devam di mi azcık daha:KK60:

60,1-58,9=1,2 kilocuk
:cool:

yarışmaya giriş kilon:67
hedef:58
mezun olabilme kilon: 58,9 (kesin bilgi bu sefer:KK70: )
böyle diye diye manken gibi yapıcam seni he :KK70: :KK70: :KK70:
Hangi emojiyi koycagimi bilemedim yaaa. Bezdim valla bu işten. Ben zaten normalde 62 ile bırakacaktım busefer en basta oyle yazmistim. Once o guncellenmedi hadi dedim 60 falan oluyum busefer o da olmuyor. Mankenlik ajansı buluyum bari 😅🤣 bugun de tartidan sonra yedim valla bide kurabiye yaptım ayrica yarina da hain planlarim vardı 🙄 hadi neyse 1-2 hafta daha deneyim bakalım sonuc neolacak.

Aylin42Konya Aylin42Konya ve aeben aeben tebrikler kızlar. Takıma desteğiniz çok büyüktü👏👏👏
Teşekkür ederim prensesim. 🥰
Aylin in benim ve geneli kilo verimi ve yüzdeleri çok güzeldi. 1. Oluruz diye düşünmüştüm.
Sonucu görünce üzüldüm biraz. Sonuçta takım oyunu ve bir yarış var.
Neyse sağlık olsun haftaya inşallah hep birlikte güzel sonuçlara 🥰🥰🥰🥰🥰

Son düzenleme:
Hangi emojiyi koycagimi bilemedim yaaa. Bezdim valla bu işten. Ben zaten normalde 62 ile bırakacaktım busefer en basta oyle yazmistim. Once o guncellenmedi hadi dedim 60 falan oluyum busefer o da olmuyor. Mankenlik ajansı buluyum bari 😅🤣 bugun de tartidan sonra yedim valla bide kurabiye yaptım ayrica yarina da hain planlarim vardı 🙄 hadi neyse 1-2 hafta daha deneyim bakalım sonuc neolacak.
kız yarın da ye benden sana izin :KK70: inan bu olaylardan bende bezdum daaa:işsiz:
kuzum kader seni 60 kilo görmek istemiyor yapcak bişi yok:cool:
sen 2 haftada halledersin bu işi:KK19:
sen ajansı kur hepimize lazım olcak:süslü:
anlayışın için de teşekkür ederim,öptüm kocaman:KK74:

Back
X