• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar menü yazmamanızdan anlıyorum ki kaçamaklar yapılıyor, lütfen kendinize çeki düzen verin. takıma karşı sorumluluğunuzun yanında kendinize vermiş olduğunuz sözü de tutun lütfen. bu şekilde devam ederse hedeflerinize ulaşamazsınız ve mutsuz olarak yaşamaya devam edersiniz. lütfen bunu kendinize yapmayın.
😭😭😭

sen neden uyandırıyosun koca adamlar uyansın kendileri.
Oğlum yeni işe başladı
Ilk günlerde geç kalmasın diye tedbiren uyanıyorum ki kendisi zaten kalkmış oluyor.
Eşim şehir dışına gidecekti, onada kahvaltı verdim, sigara uçtuğu için kahvaltısız evden çıkmaz

Örnek bir diyetisyen menüsü
Gün de 5 yada 6 öğün
Ben yapamadım
Sen yapabilirsen dene
Bilmiyorum işte yapabilir miyim
Bende kısa süreli işe yaramıştı diyetisyen. İlk ay verdiği listeye aynen uyuyordum sonra saçma sapan kürler detokslar vermeye başlayınca uymaz oldum bıraktım 🤭
Off aslında motive olmakta önemli
Prensesim şu an diyetisyen listesine geçsen 1_2hafta kilon Gitmez diye düşünüyorum.
Az yiyorsun çünki sende benim gibi.
Benim menüyü denesene birkaç gün...
Sende alışkınsın az Menüye.
Şu 4 gündür uyguladıgım dan güzel sonuç aldım ben.
Bi fikir yani denemek istersen😍🥰
Ben de aynı fikirdeyim canım. Bir gün normal yiyince kilo alıyorum çünkü. Sebin menü nasıl tam olarak?
Evet ama tedaviler sonuç vermiyor bugün regl oldum yine
Hakkında hayırlısı olsun canım
geçmiş olsun canım :KK60:
Sağ ol kaptanım
diyetisyene gitmelisin canım, sorumluluk artıyor ve listelere uyuluyor emin ol. :KK56:hem para verdim boşa gitmesin diye de uyuluyor:KK70::KK70::KK70:
bak ben geçen şubatta 106 kg ile diyetisyene başlamıştım, güzelde kilo veriyordum pandemi olunca dondurdum gitmedim. pandmeide ilk 2 ay safiyeden hallice olunca 89 kiloya kadar düştüm ama sonra tadına bakıyım, bi seferden bişi olmaz, dengelerim derken bi baktım 103 olmuşum ve hiç anlamadım ne ara kilo aldığımı:cry:. 1 kilo zar zor verdim baktım olmuyor sonra 102 ile online sisteme döndüm.eğer tekrar başlamasaydım şu an kaç kilo olurdum düşünmek bile istemiyorum:KK75:

diyeceğim o ki, kızlar lütfen bir diyetisyenden yardım alın.:KK28:
Haklısın kaptanım. Aslında kafada bitirmekte çok önemli

Menüm
12.00
1 ceviz
1 dlm kivi

15.00
1 tabak fırında etli sebze yemeği

Sonrası fena gidip gelip birkaç çatal yemekten yedim. 2 avuç cips ve 1 parça çikolata yedim .Sonra biraz pişmaniye.
Halbuki gündüz 1 saat yürüyüşte yapmıştım . Sonrasında çok üzüldüm ama nasıl bu kadar sorumsuz davranırım diye. İlk defa bir perşembe günü açlıktan midem guruldamıyor.😢Ve bu hissi hiç sevmedim

Hayırlı cumalar güzel hanımlar 💞💐

Perşembe menüm

Sabah
Elmalı suyumdan

12
3 ceviz
7 zeytin ( kayısı yerine onu yedim çanım çok çekti), 🙈
1 çy kş kuşburnu

Ara 1 incir 1 ceviz

Akşam
Brokoli kavurması
1 kase yogurt
Yş. Salata

Su 1.5 lt.

Menüm
12.00
1 ceviz
1 dlm kivi

15.00
1 tabak fırında etli sebze yemeği

Sonrası fena gidip gelip birkaç çatal yemekten yedim. 2 avuç cips ve 1 parça çikolata yedim .Sonra biraz pişmaniye.
Halbuki gündüz 1 saat yürüyüşte yapmıştım . Sonrasında çok üzüldüm ama nasıl bu kadar sorumsuz davranırım diye. İlk defa bir perşembe günü açlıktan midem guruldamıyor.😢Ve bu hissi hiç sevmedim
İnsanız prensesim makina değil. Dün dünde kaldı. Bugun yeni bir gün,.
Bu 17 gün uyguluycagım menümü yazayım size. Birkaç gün dene bende çok etkili oldu. Maşallah diyimde😅🙈

Sabah 12 ye kadar

1 yş elma. Ceviz kadar taze zencefil ve Yr limon suyunu sıkıp 1_2 Br su ekleyip içiyorum.

12 de 4 kuru kayısı
10 çig badem yada benzeri yemişler

15 de 1 incir yahut 2 kayısı 1 ceviz

Akşam 17, 18 gibide ana öğün
1. Et, salata şeklinde
2, sebze. Yogurt. Salata.
3, etli sebze, salata.

Akşam için Bunlardan biri.
Dene birkaç gün bence. Normal menü yapan birine biraz sıkı ama senle benim gibi az yiyenler idare eder😅

İyi akşamlar sevgili takımım
Dün akşam kacirdigim için yazmak istemedim kendime kızdım biraz:duduk:

Bugün ki menüm
Sabah
Elma salatalık vs bir içecek
Öğle
Brokoli çorbası
Ara
8 7 civarında badem
Akşam
2 yumurta süt maydanoz lu omlet

Spor 40 dk civarında yürüyüş
Halim olirsa 3 mil lesli yapacagim inşallah

moni moni aeben aeben
Dün farkettim menün ve etiketin yoktu😔
Çok kaçmadı inşallah Fatmacım.

+100gr ilk defa artı çıktım regl dolayıyla mi bilmem ama yeni hafta yeni hedef pes etmek yok

Eklentiler

• 20210108_084230.webp
    20210108_084230.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X