• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kalbine ferahlık versin canım
Inan kimseyi kafaya takmaya değmiyor
Sen aynı çatı altında yaşadıklarınla iyi ol
Gerisini umursama
Not: bizde bildiğin sebepten limoniyiz hâlâ, hiçte umrumda deyil
İşte en büyük problem de bu ya. Aynı çatı altındayız
:anne::anne::anne:
silkelen toplan ben sana inanıyorum obezim :KK200:
Seni çok üzdüm farkındayım. Bana inandığın için ayrıca minnettarım❤️

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menüm
2 Etimek labne peyniri
2 ceviz
Ara
2 gliserin
Peynir
2 ceviz
Akşam
Brokoli salatası
1 kase mercimek çorbası

Spor 30 dk koşu bandı nda yürüyüş

moni moni @aeben
Fatma kusura bakma cahilliğime ver gliserin yeniyormu yoksa grissini mi yazmak istedin :KK64:

Allah kalbine ferahlık versin sıkıntın her neyse hayrla sonuçlansın

Allah seninde kalbine ferahlık versin
Amin canım
Inan eskisi kadar kafama takmıyorum, eskiden olsa yemeden içmeden kesilirdim.
Yinede aklımın bir ucunda azda olsa var, ne gerek vardı diyorum, herkes haddini bilse ne iyi olur diyorum

Enerjim, sanırım daha önce cuma yarışmasında takımlara katılmadın. Aramalarda yarıştığına dair bir bilgiye ulaşamadım.
Kullanıcı adı değişikliğin oldu mu? Lütfen 2 konuda da bilgilendirirsen sevinirim. :KK200:
Canımm,
6.takımda 2019 yarıştım.
Takımlar arası yarışmalarda derecelerim oldu. Tavsiye yazısı yazdım iki kere. Birde 2.ve 3. Olarak da derece yapmıştım.
Adım değişmedi ama..
Beni sildiler mi yoksa kayıtlardan 😁

Canımm,
6.takımda 2019 yarıştım.
Takımlar arası yarışmalarda derecelerim oldu. Tavsiye yazısı yazdım iki kere. Birde 2.ve 3. Olarak da derece yapmıştım.
Adım değişmedi ama..
Beni sildiler mi yoksa kayıtlardan 😁
tekrar kontrol edeceğim. Mümkünse eğer, bir süre profilini özelden çıkarabilir misin ? ben kayıtlara rahat ulaşana kadar. Tekrar kapatırsın sonrasında. :KK56:

MuMu85 MuMu85 mumucum bu hafta menü ve spor listesi hazırlamasını sana bırakıyorum bilgine. Boş menüyü paylaştım ondan devam edersin :KK56:
linki de bırakıyorum.:cool:
Kabul etmeyi cok isterdim ama mümkün degil canim, yazacagim hersey sana bahane gelicektir o yüzden aciklama yapmiyorum.Sabah da yazdim takimdan cikarabilirsin beni, kizginligini anliyorum hakettigimide söyledim ama neyse, amadi yok

Kabul etmeyi cok isterdim ama mümkün degil canim, yazacagim hersey sana bahane gelicektir o yüzden aciklama yapmiyorum.Sabah da yazdim takimdan cikarabilirsin beni, kizginligini anliyorum hakettigimide söyledim ama neyse, amadi yok
hala listedesin, çıkarmadım. haftaya telafi edeceğini düşünüyorum.

Saracım annen için duacıyım.kendimden başkalarını göremiyorum ama annen hep aklımda canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Allah razı olsun canım çok sağolasın amin inşallah sonuçlar iyi gelirde hem annem hem biz biraz rahat nefes alırız

Sende hiçbişeyi takma kafana bu hayatta en önemli kişi kendimiziz ama sevdiklerimiz söz konusu olunca kendimizi öteliyoruz oysaki biz iyi olursak çevremize bir faydamız olur dimi bu yüzden sorunun her neyse seni yıpratmasına izin verme......

ASLInda bir sebebi yok kaptanım. Her gün gördüğünüz gibi menümü de, sporumu da paylaştım. 🤷‍♀️ Haftaya inşallah daha iyi olur. 😔
Aslında gerçekten sporun çok iyi ınsallah haftaya daha fazla gider

Back
X