- 11 Şubat 2016
- 4.136
- 19.187
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte en büyük problem de bu ya. Aynı çatı altındayızAllah kalbine ferahlık versin canım
Inan kimseyi kafaya takmaya değmiyor
Sen aynı çatı altında yaşadıklarınla iyi ol
Gerisini umursama
Not: bizde bildiğin sebepten limoniyiz hâlâ, hiçte umrumda deyil
Seni çok üzdüm farkındayım. Bana inandığın için ayrıca minnettarım
silkelen toplan ben sana inanıyorum obezim![]()
Saracım annen için duacıyım.kendimden başkalarını göremiyorum ama annen hep aklımda canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızAmin canım sağolasın
Canın sağolsun her dert bu kadar basit olsun monim çözülür muhakkak![]()
Amin canımAllah kalbine ferahlık versin sıkıntın her neyse hayrla sonuçlansın
Allah seninde kalbine ferahlık versin
Canımm,Enerjim, sanırım daha önce cuma yarışmasında takımlara katılmadın. Aramalarda yarıştığına dair bir bilgiye ulaşamadım.
Kullanıcı adı değişikliğin oldu mu? Lütfen 2 konuda da bilgilendirirsen sevinirim.![]()
O zaman en kısa zamanda düzelmeniz dileğiyleİşte en büyük problem de bu ya. Aynı çatı altındayız
Seni çok üzdüm farkındayım. Bana inandığın için ayrıca minnettarım![]()
tekrar kontrol edeceğim. Mümkünse eğer, bir süre profilini özelden çıkarabilir misin ? ben kayıtlara rahat ulaşana kadar. Tekrar kapatırsın sonrasında.Canımm,
6.takımda 2019 yarıştım.
Takımlar arası yarışmalarda derecelerim oldu. Tavsiye yazısı yazdım iki kere. Birde 2.ve 3. Olarak da derece yapmıştım.
Adım değişmedi ama..
Beni sildiler mi yoksa kayıtlardan![]()
Tamam ya äldüm vurma artikhaftaya bi bomba patlayacağı kesin de ben olmam umud ediyorum. çok kızgınım sana, haftaya derece bekliyorum senden.
Egitimdeydim üzgünümMuMu85 mumu buralardaysan lütfen tartılıp paylaşır mısın süre bitmeden listeyi düzenleyeyim. haftaya da etkileyeceksin yoksa takımı. çok acil süre bitiyor.
edit: yetişemedin![]()
Kabul etmeyi cok isterdim ama mümkün degil canim, yazacagim hersey sana bahane gelicektir o yüzden aciklama yapmiyorum.Sabah da yazdim takimdan cikarabilirsin beni, kizginligini anliyorum hakettigimide söyledim ama neyse, amadi yokMuMu85 mumucum bu hafta menü ve spor listesi hazırlamasını sana bırakıyorum bilgine. Boş menüyü paylaştım ondan devam edersin
![]()
linki de bırakıyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
MENÜ :kk77:SPOR:spor: Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @sara_28 @Natsume @88prenses22 @obezzto @aeben @Fatimatuz_Zehra @MuMu85 @Ekrl @nilsub...www.kadinlarkulubu.com
hala listedesin, çıkarmadım. haftaya telafi edeceğini düşünüyorum.Kabul etmeyi cok isterdim ama mümkün degil canim, yazacagim hersey sana bahane gelicektir o yüzden aciklama yapmiyorum.Sabah da yazdim takimdan cikarabilirsin beni, kizginligini anliyorum hakettigimide söyledim ama neyse, amadi yok
peki.Kabul etmeyi cok isterdim ama mümkün degil canim, yazacagim hersey sana bahane gelicektir o yüzden aciklama yapmiyorum.Sabah da yazdim takimdan cikarabilirsin beni, kizginligini anliyorum hakettigimide söyledim ama neyse, amadi yok
Allah razı olsun canım çok sağolasın amin inşallah sonuçlar iyi gelirde hem annem hem biz biraz rahat nefes alırızSaracım annen için duacıyım.kendimden başkalarını göremiyorum ama annen hep aklımda canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Edicemhala listedesin, çıkarmadım. haftaya telafi edeceğini düşünüyorum.
Aslında gerçekten sporun çok iyi ınsallah haftaya daha fazla giderASLInda bir sebebi yok kaptanım. Her gün gördüğünüz gibi menümü de, sporumu da paylaştım.Haftaya inşallah daha iyi olur.
![]()