• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

15 Ocak Menüm

09:00
2,5 su bardağı kefir
(tarihi sondu mecbur içtim)

12:30
1 sb haşlanmış kuru fasulye üzerine
1 haşlanmış yumurta+10 dal maydanoz
1 silme yk sade tahin+1 yk limon suyu+
1 tk kimyon+1tk sirke ve biraz tuz
(Tavsiye ederim,güzel oluyor)

14:00
1 sb yarım yağlı süt ile Türk Kahvesi

19:00
20 küçük hamsi
Biraz yeşillik

Su 2 lt civarı, 3e kadar devam edeceğim

Spor: dün çok yaptığım için bugün dinlenme vermiştim.

Aslında gerçekten sporun çok iyi ınsallah haftaya daha fazla gider
Teşekkür ederim canım. ❤️ Kendime şart koydum 10.000 adımı tamamlamadan günü bitirmek yok diye. Mesela şimdi yerimde yürüdüm🥰 ve tamamladım. Sadece sağlıklı beslenmek yetmiyor. Spor şart. Tekrardan teşekkür ederim. ❤️

Teşekkür ederim canım. ❤️ Kendime şart koydum 10.000 adımı tamamlamadan günü bitirmek yok diye. Mesela şimdi yerimde yürüdüm🥰 ve tamamladım. Sadece sağlıklı beslenmek yetmiyor. Spor şart. Tekrardan teşekkür ederim. ❤️
Kesinlikle ben yine bu haftalar spor yapmayacagim.yarin yine çatlatma iğnesi vurulacagim temkinli davranmam gerekiyor.

tek bir şey sorucam fulyacım, bunu kendine neden yapıyorsun?
tamamen psikolojik, inan bana :110: fena dağıldım biliyorum. ama bir yerde de iyi oldu, uyanmamı sağladı. şu grupla başlayacağım için rahat yedim. açıkçası hamur işi ve tatlı kaçtı. Ama Allahın izniyle yarından itibaren başlıyorum. 2 gün ileriye alınmış grup ama ben kendimi yarına göre ayarlamıştım ve öyle de uygulayacağım. söz sana listeye gireceğim :KK60::KK200::KK36:

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim 😊

Burcum boğa. Senin nedir acaba çok anlamam ama sorayım😁

Buraya gelmeden 72.6 kiloydum.
Biraz verdim gelmeden. Şimdi kalanını sizinle birlikte vermek istiyorum 😍
Oğluşumun burcundan 😍
Güzel bir yemeğe hayır diyemezsin bilirim☺️🥰
Akrep burcuyum bende.. 🥰

Back
X