• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar hepinize teşekkür ederim ne güzel bilgiler paylaşıyorsunuz sagolun var olun aeben aeben vallahi 36 saatlik oruç yapabilene helalll diyorum ayakta alkışlıyorum gezo da cok yapmıştı inrenmiştim
36 saatlik bana çekirdek gibi geliyor
Zamanında 23 gün yapmışlığım var

Bugünü hafif geçirmeye çalışıyorum ama su içemiyorum bir türlü yine. Midem bulanıyor su içince 😭
İçebileceğin şeyler ekle içine
Mesela bende oda sıcaklığında yada soğuk su içemem, havalar soğuk canım istemiyor
Kaynar suya limon sıkıp, sıktığım parçayı içine atıp sıcak içiyorum

Bugünü hafif geçirmeye çalışıyorum ama su içemiyorum bir türlü yine. Midem bulanıyor su içince 😭
Limonlu veya cubuk tarçın lı içmeyi dene bide ılık içmeye çalış ben soguk olunca da içemiyordum suyum hep petegin üstünde duruyor

Su içine taze nane salatalık tarcın VS atsan belki kolaylık olur içerken.
Aslında su konusunu abartmamak lazım. Böbrekleri yormakta sakıncalı. İdeal 1.5 2 lt.
İhtıyac varsa tabiki daha fazla içilebilir.

İçebileceğin şeyler ekle içine
Mesela bende oda sıcaklığında yada soğuk su içemem, havalar soğuk canım istemiyor
Kaynar suya limon sıkıp, sıktığım parçayı içine atıp sıcak içiyorum

Limonlu veya cubuk tarçın lı içmeyi dene bide ılık içmeye çalış ben soguk olunca da içemiyordum suyum hep petegin üstünde duruyor
Teşekkür ederimmm
Limonlu ve tarçınlıyı denedim ama bitiremiyorum bir bardağı bile. Geçicidir umarım, geçen haftalarda balık dokundu bize o zamandan beri sürekli mide sorunu yaşıyorum. Muhtemelen psikolojik su içsem rahatsız oluyor artık bünye.

Teşekkür ederimmm
Limonlu ve tarçınlıyı denedim ama bitiremiyorum bir bardağı bile. Geçicidir umarım, geçen haftalarda balık dokundu bize o zamandan beri sürekli mide sorunu yaşıyorum. Muhtemelen psikolojik su içsem rahatsız oluyor artık bünye.
Olabilir canım inşallah tez zamanda geçer

İyiakşamlar hanımlar
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Ögle
Türk kahvesi yeşil çay
Ceviz. 1 havuç
Akşam
1 kase şehriye corbası
4 kaşık bamya
3 kaşık karnıbahar kısırı
Bugün resmen doymak bilmiyorum sürekli bir açlık duygu su
Spor 13.bin yürüyüş
1 mil lesli
2. 5 litre su

İyi akşamlar hanımlar...
moni moni

Kahvaltı 11.00
Mercimekli krep bol yeşillik domates salatalık zeytin peynir

Ara 14.00
Sütlü filtre kahve 1 muz 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Akşam 16.00
3 yemek kaşığı zeytinyağlı börülce 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 kase yoğurt

Su 2 lt
Şimdi de 2 kupa yeşil çay içtim

HERKESE YARINA BOLLL EKSİLER..💃

Maşallah Fatma cım ya azmine ayrı hayranım sporuna ayrı. Nazar falan değerse bil ki ben nazar etmişimdir, başka kimse arama:KK53:

Ayyy obezim çok teşekkürler canım inşallah devam ederim canım seviliyorsun :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Geçen yıl neydi bilmiyorum fatmanurum. Şimdi Aylık 100 tl.

Aynıydı canım listelerim var belki yazarım belki listelerimi yaparım
Yahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu :KK70::KK70:
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn :KK70::KK70:

Yaaaa 1 ay apa da yasak olan birşey yemedim belkide bir aydan fazla ama bulguru abartınca hiç kilo veremedim seviye 2 geçince biraktim
Deme öyle bacım. :KK53:fatmanın yıldızı düşük gider gece gece yer bak maazallah :KK11: :eek::deli:

Nasıl tanıyor bacısını bir günüme geceme bakar yiyince normal yiyemem
Özellikle geceleri peynir ekmeklerim zaafimdir şimdi gece yemeyince 3 4 kadaruyuyamiyorum bir çok gece inşallah Rabbim nefsime hakim olabilmeyi nasip eylesin

Apacılar beri gelin size bir şey danışıcam

şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..

şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorun:KK43: ne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem

Canım sen kendine göre bunyene göre ayarla bence
1.5 aydır listelerimi eksiksiz yapmaya çalıştım ama bana karbon baklagiller meyve yaramıyor sonunda bu hafta listeyle oynadım hafta sonunda kaçırınca
KIZLAR ŞUBAT HEDEFLERİNİ YAZMAMIŞ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN :KK56:

:KK5:6 ŞUBAT HEDEFLERİ:KK5:

Aylin42konya (66,1) >60
sara_28 (69,8 ) >66
Natsume (67,5) >65,5
moni (88,4 )>84,9
88prenses22 (88,8) >83
Obezzto (79,7) >75
Aeben (71,3) >69
Fatimatuz_zehra (64,4) >62,5

MuMu85(74,7) >72
Ekrl(65,0) >63
nilsub(89,8) >84
60kiloyum (87,4) >84
Mydestinyy (96,9) >?

Antepia27 (117,2) >?
reklam (69) >68

gülhan(60,3) >57
inci-tepik(84,2 ) >80
aslıogretmen( 78,9 ) >76
enerji_kusagı (66,8 ) >?

Not: Hedefleri 1 Ocak güncel kilomuz üzerinden belirledik.

Maşallah Fatma cım ya azmine ayrı hayranım sporuna ayrı. Nazar falan değerse bil ki ben nazar etmişimdir, başka kimse arama:KK53:

Ayyy obezim çok teşekkürler canım inşallah devam ederim canım seviliyorsun :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Yaaaa 1 ay apa da yasak olan birşey yemedim belkide bir aydan fazla ama bulguru abartınca hiç kilo veremedim seviye 2 geçince biraktim

Deme öyle bacım. :KK53:fatmanın yıldızı düşük gider gece gece yer bak maazallah :KK11: :eek::deli:

Özellikle geceleri peynir ekmeklerim zaafimdir şimdi gece yemeyince 3 4 kadaruyuyamiyorum bir çok gece inşallah Rabbim nefsime hakim olabilmeyi nasip eylesin

şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..

şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorun:KK43: ne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem

1.5 aydır listelerimi eksiksiz yapmaya çalıştım ama bana karbon baklagiller meyve yaramıyor sonunda bu hafta listeyle oynadım hafta sonunda kaçırınca

Aylin42konya (66,1) >60

sara_28 (69,8 ) >66

Natsume (67,5) >65,5

moni (88,4 )>84,9

88prenses22 (88,8) >83

Obezzto (79,7) >75

Aeben (71,3) >69

MuMu85(74,7) >72

Ekrl(65,0) >63

nilsub(89,8) >84

60kiloyum (87,4) >84

Mydestinyy (96,9) >?

Antepia27 (117,2) >109.9

reklam (69) >68

gülhan(60,3) >57

inci-tepik(84,2 ) >80

aslıogretmen( 78,9 ) >76

enerji_kusagı (66,8 ) >?

Hedef kilo yazaca

Aylin42konya (66,1) >60

sara_28 (69,8 ) >66

Natsume (67,5) >65,5

moni (88,4 )>84,9

88prenses22 (88,8) >83

Obezzto (79,7) >75

Aeben (71,3) >69

MuMu85(74,7) >72

Ekrl(65,0) >63

nilsub(89,8) >84

60kiloyum (87,4) >84

Mydestinyy (96,9) >?

Antepia27 (117,2) >109.9

reklam (69) >68

gülhan(60,3) >57

inci-tepik(84,2 ) >80

aslıogretmen( 78,9 ) >76

enerji_kusagı (66,8 ) >?

Hedef kilomu yazacaktım herşey karıştı kusura bakmayın

Bugunki menüm
Sabah peynir 5 zeytin bol yeşillik
Patatesli omlet 5 çatal kadar yedim sanirim
Ara yarim ayva
Öğlen bir avuç ceviz
Ara yarim ayva
16.00 gibi bir kase kara lahana salatası
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Yarın ekşi görmek istiyorum bu hafta çok dikkat ettim hatta bugün çok aciktim

Hepinizin mesajlarını tek tek okudum beğendim atladığım varsada kusura bakmayın nolur tek tek alıntılamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok sağolun iyiki varsınız iyiki sizinle yolumuz kesişmiş

😔😔 kaç senelik evlilik 3 dakikada bitti öylemi
Beybi nin boşanması da çok kısa sürmüştü
Kendini nasıl hissediyorsun?

Hakkında hayırlısı olsun, bundan sonraki hayatın mutlu, huzurlu en önemlisi sağlıklı sürsün

İyi geceler 🌷

Hakkında hayırlısı olsun. İnşaallah her şey daha güzel olur 🙏

Hayırlısı busecim...
Rabbım her ikinizin yolunda açık eylesin.

😟😟Senin için hayırlı olur inşallah busecim.

Bunca yaşanmışlıktan sonra zor olmuştur eminim ama bu kararı neden aldığını sakın unutma.Bundan sonra artık kendi yoluna bak, sakın arkana dönüp bakma. Hayat sana inşallah yeni mutluluklar yeni heyecanlar getirecektir...

Woww spor a bak maşallah

Wayy Wayy süper ötesi

Sanada maşallah gezom harikasınız vallahi

Hayırlı sı olsun inşallah canım Allah pişman ettirmesin ikimizinde yolunu açık etsin inşallah

Yeni hayatında pişmanlıklar yaşamadan çocuğunu sevgiyle güvenle huzurla sağlıkla büyütüp mutlu olmanı diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun canım

ikinizin de yolu açık olsun. hayırlı olsun canım.

çok şükür canım ben de iyiyim.

hakkınızda hayırlısı olsun busem :KK60:

Aa gercekten mi
Hakkinda hayirlisi olsun canim benim çok muylu3 olun inşallah evladinla

sag olun kizlar hakkimizda hayirlisi. pek bir sey anlamadim yavas yavas idrak ediyorum durumu ama alisicam elbet. önemli olan cocugumun sagligi o iyi olsun psikolojisi bozulmadan alissin ben zaten iyi olurum. suan 2 gunde bie goruyor babasi geliyor. zamanla 3 gunde bir e cikarcam oyle de devam eder. cocugun neye ihtiyaci varsa onu yapicaz 😔

Orucu kolay tutarsın
Sonlandirdigin gün sabah limonlu su
2 saat sonra 1 porsiyon ve tek çeşit meyva
2 saat sonra tuzsuz salata

Akşam
Tuzsuz salatayla beraber tuzsuz, etsiz, tereyağsiz, salcasiz sebze yemeği yiyeceksin

Bu 1 gün
Sorunsuz geçer
Önemli olan sonrası, kendini ona göre ayarlarsın, ilk başlarda birkaç yüz gr gelir, sonrasını benim gibi cozutmadan kendine bir program yaparsın
Nurdan hanımın ses kaydını sana atayım 36 saatliği Bi bak bakim.

Back
X