• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar

22 Ocak Kilo Bildirimi

15 Ocak : 78.65
22 Ocak : 77,75

Fark : -900 gram
Yüzdeliği : - 1,144 gram moni moni

4CB46A04-6087-44E7-8766-1D17DE36592A.jpeg

merhaba kızlarrr :KK200: ancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür feci kabızım :KK14: hani belki diye akşam üzerini bekleyeyim dedim ama tabi wc ye çıkmayınca birşey olmuyor. az önce daha düşüktü ama sabahki rakamı yazıcam. nasıl olsa 100 gr la listeye giremeyeceğim bu hafta. nasip :KK75:

cuma 87.9
bugün 85.8

fark -2.1 moni moni

merhaba kızlarrr :KK200: ancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür feci kabızım :KK14: hani belki diye akşam üzerini bekleyeyim dedim ama tabi wc ye çıkmayınca birşey olmuyor. az önce daha düşüktü ama sabahki rakamı yazıcam. nasıl olsa 100 gr la listeye giremeyeceğim bu hafta. nasip :KK75:

cuma 87.9
bugün 85.8

fark -2.1 moni moni
Off halbukisem seninle ne güzel hayallerim vardı:işsiz:

Nasılsın canım ikimizde bu hafta hafta sonunu iyi temizledik çok şükür:KK60:
Şükürler olsun fatmam, çok iyi gittik. Benim pazartesi kilom uçmuştu. Geçen hafta sonu pazartesi apa ya başlıycam diye vermiştim çoşkuyu ama güzel toparladım. Bundan sonra durmak yok inşallah

Şükürler olsun fatmam, çok iyi gittik. Benim pazartesi kilom uçmuştu. Geçen hafta sonu pazartesi apa ya başlıycam diye vermiştim çoşkuyu ama güzel toparladım. Bundan sonra durmak yok inşallah

Geçen hafta sonu canım banada beslenme uzmanim serbest gün verdi nasıl coştum
Çok şükür p.tesiden sonra kureklere iyi asildik ikimizde eksiyi gorduk
Antepia27 Antepia27 sen de harika gidiyorsun canım. Veremediğin hafta olmadı değil mi?? İnşallah bozmadan devam edersen hedefi tutturmaman için hiçbir sebep yok

Yok canım çok şükür
25 Kasım'da 127.9
2.ayim dolmak üzere iki ayda yaklaşık 15 kilom gitti çok şükür

Ama bakalım salı günü tatile çıkıyoruz inşallah o süreçte de inşallah gerektiği gibi dikkat ederim salidan sonra bakalım
Canım neler olur🤗🥀🥀🥀

İyiakşamlar kızlar bu hafta herkesin maşallah I var kutluyorum hepinizi
Bugun canım babamın 8.ci ölüm yıldönümü idi annemdeydim 2 aydır görmediğim yegenim bana teyze sen zayıflamışsın dedi ben havalara uçtum
Alt tarafı ne verdim birde sizler gibi 1 er kilo versem havadan inmem heralde

Menümü yazayım gelmişken
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates zeytin yeşillik
Ögle
1 kase irmik helvası
Akşam
5 adet ızgara köfte
3 5 adet patates kızartması
1 dilim cavdar ekmegi
Helva yedim ama 17 bin adım yürüyüş yaptım