- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ben burda hiç rastlamadımYer fıstıgının Kavrulmamışı bulunuyor türkiyede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda hiç rastlamadımYer fıstıgının Kavrulmamışı bulunuyor türkiyede
Sanada maşallahBu arada takıma gireli 2 oldu sanırım veee tam 10 kilo oldu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa Fulya da mı yok listede?? O yüzden keyfe keder serkeşt bir hayat yaşıyor desenize ruh eşim
Off halbukisem seninle ne güzel hayallerim vardımerhaba kızlarrrancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür feci kabızım
hani belki diye akşam üzerini bekleyeyim dedim ama tabi wc ye çıkmayınca birşey olmuyor. az önce daha düşüktü ama sabahki rakamı yazıcam. nasıl olsa 100 gr la listeye giremeyeceğim bu hafta. nasip
cuma 87.9
bugün 85.8
fark -2.1moni

Kilo bildirimim
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.1
Fark 0.6
Yüzde % 0.873
Masallah, tebrikler
Çok teşekkürler aybenim senide tebrik ediyorum harikasınTebrikler Fatmacım 10kilo için![]()
Maşallah der susarimBu arada benimde takıma gireli tam iki ay 2 oldu,, veee tam 10 kilo oldu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa Fulya da mı yok listede?? O yüzden keyfe keder serkeşt bir hayat yaşıyor desenize ruh eşim![]()
Monişto Fulya yı listeye al da öpme sırası ona da gelsin![]()
hain köfteOff halbukisem seninle ne güzel hayallerim vardı
Off halbukisem seninle ne güzel hayallerim vardı![]()
hain köfte![]()
Ahahahhhh moni öptükçe canlanıcan kuzum. Tamamen senin iyiliğini düşünüyorum benhain köfte![]()
Şükürler olsun fatmam, çok iyi gittik. Benim pazartesi kilom uçmuştu. Geçen hafta sonu pazartesi apa ya başlıycam diye vermiştim çoşkuyu ama güzel toparladım. Bundan sonra durmak yok inşallahNasılsın canım ikimizde bu hafta hafta sonunu iyi temizledik çok şükür![]()
Şükürler olsun fatmam, çok iyi gittik. Benim pazartesi kilom uçmuştu. Geçen hafta sonu pazartesi apa ya başlıycam diye vermiştim çoşkuyu ama güzel toparladım. Bundan sonra durmak yok inşallah
Antepia27 sen de harika gidiyorsun canım. Veremediğin hafta olmadı değil mi?? İnşallah bozmadan devam edersen hedefi tutturmaman için hiçbir sebep yok