Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocadan not isticem acuk eksiğim var
Hayirlisi diyelim ozmanHocadan not isticem acuk eksiğim vartabi moni de kabul ederse
Allah kerim. Akşama belli olacak
![]()
Kilo bildirimim
Geçen hafta 114.7
Bu hafta 113.5
Fark 1200
Yüzde 1.046
Masallah, tebriklerTakımıma geldiğimden beri 10 kilo ile vedalaştık çok şükür![]()
Kışın yarım litrelik bardağa yaklaşık yarım limon sıkıyorum, sıktığım parçayı içine atıyorum, üstüne kaynar su koyuyorum, bi 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş içiyorum.Sıcak derken ne kadar sıcak
Yazın da oda sıcaklığında içiyorum. Buzdolabından içersem anında boğazlarm etkileniyor
Yok yerfıstığı@gezegenfeza baci hatirlarmisin apa abimiz bir canli yayinda fistigin kavrulmus olarak yenmesi gerektiğini söylemisti hani önceden cig yiyomusta biarkadasi kizmis yenmez fistik cig duye biseyler söylemisti antep fistigimiydi o![]()
Şimdi anladımm, teşekkür ederim.Kışın yarım litrelik bardağa yaklaşık yarım limon sıkıyorum, sıktığım parçayı içine atıyorum, üstüne kaynar su koyuyorum, bi 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş içiyorum.
Hemen içeceksem 3 parmak kadar kısmına soğuk su ekliyorum.
Kaynar suyla yapınca suyun rengi fazla bulanık olmuyor ve limon kabuğunun aroması daha güzel çıkıyor.
Yazın bildiğin musluktan içiyorum, ariticidan biraz daha soğuk geliyor, öteki musluktan sıcak, soğuk gelince soğuk suyu baya akıtmak gerekiyor.
Arttığının soğukluğu yeterli geliyor, dolaba koymaya gerek kalmıyor
Yer fıstığı@gezegenfeza baci hatirlarmisin apa abimiz bir canli yayinda fistigin kavrulmus olarak yenmesi gerektiğini söylemisti hani önceden cig yiyomusta biarkadasi kizmis yenmez fistik cig duye biseyler söylemisti antep fistigimiydi o![]()
Yer fıstıgının Kavrulmamışı bulunuyor türkiyedeYok yerfıstığı
Kavrulmamış acı olurmuş, zaten bulmak zor diye düşünüyorum
Tebrikler Fatmacım 10kilo içinKilo bildirimim
Geçen hafta 114.7
Bu hafta 113.5
Fark 1200
Yüzde 1.046
Evet aynen öyleYer fıstığı
bende gördüm o soruyu. Çok kavrulmuş değil hafif olacakmış diye aklımda kalmış bilginize efenim.