- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antepia27 canim beslenme uzmaninin adresini verecektin unuttun sanirim incelemek istiyorum.
Ooo bahane de hazır yani
İki günden bişey olmaz,ama her hafta sonu olursa sıkıntı. Sonra cumaya kadar hafta sonu yediklerimizi eritmeye çalışıyoruz.boşuna zaman kaybımadem okullar açılana kadar kilo vermek istiyorsun hafta sonu kesinlikle listene uyman lazım
Ayyy sende cansın gülümCanımsın yaa, kendinide şikayet ediyor❤
Fulyacım kokoşlar belli oldu![]()
Değişiklik iyidir fatmamCanımşu_me instegram hesabı
Ordan yazmıştık şimdi vatsaptan görüşüyoruz
Aynen canım hemen suçu attım aklandim sanadevammm canım inşallah
Ayyy sende cansın gülüm
Yaaa hiç saçımı boyamadim boyatmadim hiçte istemedim
Fatma dan kokoş olmaz yani![]()
o yaşlarda fit mi fit fıstık gibi bir fulya vardıSeninle 30 yıl evvel ine gittim
15 yaşında başlamıştım bende diyet sürüvenime
O zaman nerde böyle imkanlar. Gazete kitapcık verecekte diyet listesi bulacaksın![]()

canım protein olarak yumurta, tavuk falan birşeyler eklersen tokluk hissin daha iyi olur. hem de kastan değil yağdan gider.
Sizin bu uygulamanız benim çok kafama yatmıyor çok sağlıklı bir sistem gibi gelmiyor canım kısa dönemde işe yarıyor gibi görünebilir ancak bıraktığınız anda misliyle kiloyu geri alıyorsunuz bedeni bu şekilde yormak ne kadar doğru bilmiyorum ama iradenize saygı duyuyorumIçerdeki toksinin deriden atılması yara şeklinde oluyor
Sendemi şifalanıyosun canımkızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
hahaha galibaSendemi şifalanıyosun canım![]()
Seni alkışlıyorummm. Çünkü bütün gün dikkat ettim fena gitmiyordu ama fırından gelen sıcal ekmek ve tereyağlı yumurtaya hayır diyemedim ben bu akşamBugun ayrı bir açlık hissettim
Ekmek almaya fırına gittim. Oyy mis gibi.
Çoktandır kahvaltı yapmıyorum yumurta peyniri o kadar çanım çektiki
3 hurma yedim ama banamısın demedi.
Akşam yemegi vaktini beklemeden erken yedim biraz
Teyereyagına yumurta kırdım. Yanına zeytin. Sonra kesmedi diyetimde sakıncalı ama peynir de ekledimnasıl yemişim
Şükür o sımsıcak çıtır ekmegi yemedimmmm
Yarın 36 saatlik yapıyorum inşallah. Hem borç orucuna niyetlenicem. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Güzel geçerse perşembeden yapmayı düşünüyorum.
Sonrasındamoni ayşem mezüniyetimi istiycem canım
Ama Bi 3_5 kilo daha vermek niyetim. Biraz dinlenip. Bu iki aylık süreç baya zorluydu hayatımda hiç bu kadar aç kalmadım![]()
Geçmil olsun canımkızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
Geçer inşallahkızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
kavuşamadın bir türlü adrese
Geçmil olsun canım
saolun kızlarGeçer inşallah
Fulyacım bendede çok oluyor. Üşümüş olabilirsin.kızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
Kuzum zaten bırakma diye bisey yokSizin bu uygulamanız benim çok kafama yatmıyor çok sağlıklı bir sistem gibi gelmiyor canım kısa dönemde işe yarıyor gibi görünebilir ancak bıraktığınız anda misliyle kiloyu geri alıyorsunuz bedeni bu şekilde yormak ne kadar doğru bilmiyorum ama iradenize saygı duyuyorum![]()
Bak şakası biyanahahaha galiba![]()
valla bilemedim. artmasın daFulyacım bendede çok oluyor. Üşümüş olabilirsin.
Benimki stresten oluyor![]()

olabilirBak şakası biyana
Ilk açlık orucunu tuttuğumda 4. Gün şiddetli bel, sırt ağrısı oldu, böbreklere zarar verdim korkusuyla orucu sonlandırdım meğer vücudunda kireçleme olanlarda orucun 3. Yada 4. Günü bel ve sırtta ağrı olurmuş, yani buda şifalanmaymış ben bilememişim