- 23 Ocak 2021
- 106
- 371
- 18
- 21
Sizi benim yaşımda sandım. O yuzdenTmm ablacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi benim yaşımda sandım. O yuzdenTmm ablacım
Ben artik her hafta pazartesi gunleri açlık yapıyım diye düşünüyorum. Sonraki gün cok etkilenmiyorum ama buara genel olarak cok istahliyim ve surekli canım biseyler istiyor. 1 hafta falan saldim baktım ipin ucu kaçıyor ufak ufak geri başladım.Sen yine iyisin canım, ben 70 lere çıktım
Yeni grupla tekrar başladım.
Bu sefer inşallah korumayı başarırım.
Açlık sonrasına çok dikkat et canım, bana kilo aldıra bu sonraları oldu.
kendi kendini alıntılıyorsun. o zaman cevap verdiğin ya da soru sorduğun kişi anlamaz canım. kendi mesajını alıntılama boşuna.Sizi benim yaşımda sandım. O yuzden
hoşgeldin canım. kilo verip sağlıklı beslenmeyi bırakınca geri geliyor kilolarBen artik her hafta pazartesi gunleri açlık yapıyım diye düşünüyorum. Sonraki gün cok etkilenmiyorum ama buara genel olarak cok istahliyim ve surekli canım biseyler istiyor. 1 hafta falan saldim baktım ipin ucu kaçıyor ufak ufak geri başladım.
Sende korursun inşallah. Ben yememek icin evde yapmiyorum çoğu şeyi senin o sıkıntı var evde bircok sey yapiyorsun insanın canı çekiyor ister istemez.

Yazdım ya benden yana sorun yok diyeAA bak güli aplamada abla diyebilirsin![]()
Ananaslı diyetisyenCanım kilo vereyim de aklımdaki senin yazdığın gibi bir plan
Aynen canım eşimde alışmış huyuma
Ama sana şimdiden yeni rengin hayırlı olsun güle güle kullan
Hafta içinde var canim inşallah
Yerim canım arkadaşım
Canım bende zor buldum başına ananas resmi koyup ara instegramdan![]()
Ahhhhhh ahhhhhh canım herşeyin başı stres malesefmoni aybeni yollama. Evraklarını bulma,hazırlama da emekli olamasın ;(
Al benden de o kadar saracım yabakma yapıyorum ama çok tutarsız tarafları var
ahahahhhh bu espriyi ben yapmalıydım ama
Seninki duble şifa oluyor. Kaynağı ne acaba?
Amin canım sağolasınCanım sık sık banyo yapsın annen ilacın etkileri bu sekilde daha çabuk geçiyor. Rabbim şifa versin feraha çıkarsın inşallah.
Hadi bakalım, olur inşallahBende bugun ödem çok ödem atıcılı tansiyon ilacını dün içmeyi unutmuşum.
O yüzdende bugun şiş olabilirim.
Artım baya var çünki 1 kiloya yakın.
Hedefim perşembeden açlık yapıp 67 li Kilolarda mezun olmak hadi inşallah diyeyim. Ama 66 da olsa ballı kaymak olur
Dur ben kodlayım beynimi... cumaya 66 lı kilolar inşallah![]()
Sana abla dediydimÜstüme iyilik sağlık.
Nolduydu eskide bişi olduydu ama ben hatırlamıyorum![]()
Var kuzum, çayı nasıl dilimledin de 1 dilim yedinMerhaba bugün sabah 9:00 kalktım spor yaptım yaklaşık 400 kalori yaktım
Kahvaltim :
1. Haşlanmış yumurta
2. Peynir
3. Çay
4. Bir dilim çay
5. Domates
NASIL BİR YERDE YANLIŞLIK VARMI
Dün kızımın orda beyti kebap yaptıkBen artik her hafta pazartesi gunleri açlık yapıyım diye düşünüyorum. Sonraki gün cok etkilenmiyorum ama buara genel olarak cok istahliyim ve surekli canım biseyler istiyor. 1 hafta falan saldim baktım ipin ucu kaçıyor ufak ufak geri başladım.
Sende korursun inşallah. Ben yememek icin evde yapmiyorum çoğu şeyi senin o sıkıntı var evde bircok sey yapiyorsun insanın canı çekiyor ister istemez.
Yaa kızlar vallahi işkence resmen millet yiyor yiyor gram kilo almıyor biz yanından bile geçemiyorux yiyeceklerin reva mı buDün kızımın orda beyti kebap yaptık
Birde mis gibi sigara böreği vardı
Ben ne yedim?
Pilâv ve salata
Canım istemezmi hemde neler istiyor, sabrediyorum
Ne oldu hayırdır kuzum sabır sabır sabırFenalardayimmmm malum gündeyim sinirden orta yerimden cat diye catliycammm![]()
Bisey olmadi canim.ya hersey batiyo özel gündeyimYaa kızlar vallahi işkence resmen millet yiyor yiyor gram kilo almıyor biz yanından bile geçemiyorux yiyeceklerin reva mı bu
Ne oldu hayırdır kuzum sabır sabır sabır
Sana abla dediydim![]()
![]()
![]()
![]()
Evet aynen dediğin gibi oluyor cancazım. O yüzden arada mola verip bünyeyi şaşırtmak kıtlıktan çıkarmak lazım. Birde porsiyon ları çok küçültme taraftarıdeğilim ben kendi adıma sebzeyi salatayı pek sınırlamamBazen diyorum kendime benim vücut için geçerli ne kadar aç kalsam ne kadar az yesem onada alışıyor sanki dahada azını istiyor sanki eşim de diyor daha da az ne kadar azaltıcan![]()
kız pilav yerine beyti kebap yeseydin yaDün kızımın orda beyti kebap yaptık
Birde mis gibi sigara böreği vardı
Ben ne yedim?
Pilâv ve salata
Canım istemezmi hemde neler istiyor, sabrediyorum
Bazan oluyor banada. Az yesen dahada diyor. Aç kalmak en iyisi sanki fulyamkızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
![]()
Güzel olmuş Berfincim.Merhaba bugün sabah 9:00 kalktım spor yaptım yaklaşık 400 kalori yaktım
Kahvaltim :
1. Haşlanmış yumurta
2. Peynir
3. Çay
4. Bir dilim çay
5. Domates
NASIL BİR YERDE YANLIŞLIK VARMI