• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bazan oluyor banada. Az yesen dahada diyor. Aç kalmak en iyisi sanki fulyam
aynen öyle. yedikçe yiyesin geliyor. dün akşam aniden ödem bastı vücudumu. anlamadım gitti neden oldu? o da sinirimi bozdu. wc yine yok :kızgın: o konu ayrı sinir. bir de işte dün akşamdan bu yana canım karbnhidrat istiyor.
neyse akşama fırında sebzeli mücver tarzı birşeyler olacak proteinin yanında. tatmin eder sanırım.

yoksa sabrediyorum zaten. yemiyorum. az önce 1 kupa kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de filtre kahve içeceğim. tutsun beni yemek vaktine kadar :KK14:

Akşam yemeği de
Patatesli nohutu sulu yemek
İki dilim ekmek
Salata ve su nasıl değiştirmem gereken bir şey varmı yemekten 1saat sonra 10.000 adım ondan sonra sabaha kadar birşey yok
Berfin patates ve ve nohut yogun karbonlardandır. Bunları yediğinde akşamki ekmegini şimdilik 1 dl yapalım sonrasında bu gibi karbonhidratı yemeklerle ekmek yemezsin.

1 tb bu yemekten
Bol salata
1 kase yogurt
1 dl ekmek

Tmm mıdır?

Birde sabah spor yaptın değilmi?
Onun üzerine 10 bin adım fazla bugunluk sabah sporun yeter.

Seni anlıyorum fakat hızlı kilo verirsen hem çabuk geri gelir hemde uzun soluklu diyet yapamazsın.
Tabiri caizse Hızlı koşan at tez yorulur kuzum. Sen bu kiloları 2 ayda almadınki iki ayda vermesin lütfen sabırlı ol 🥰

Akşam yemeği de
Patatesli nohutu sulu yemek
İki dilim ekmek
Salata ve su nasıl değiştirmem gereken bir şey varmı yemekten 1saat sonra 10.000 adım ondan sonra sabaha kadar birşey yok
Birde ek olarak. Suyu öğünler le birlikte içmemeye çalış. Yemekle birlikte alınan sıvı hazımsızlık yapar vede şişkinlik. Suyunu yemekten 10 dk önce 1. 5 saat sonra içmeye başlaman tesviye ederim.

Kilonu kaydettinmi?
Takıma listeye girmek istersen tadının fotosunda çek.
Birde mezura ile vucud ölçülerini al.
Kilo verdiğin baskülde çok ölçülerinde belli olur.

Berfin patates ve ve nohut yogun karbonlardandır. Bunları yediğinde akşamki ekmegini şimdilik 1 dl yapalım sonrasında bu gibi karbonhidratı yemeklerle ekmek yemezsin.

1 tb bu yemekten
Bol salata
1 kase yogurt
1 dl ekmek

Tmm mıdır?

Birde sabah spor yaptın değilmi?
Onun üzerine 10 bin adım fazla bugunluk sabah sporun yeter.

Seni anlıyorum fakat hızlı kilo verirsen hem çabuk geri gelir hemde uzun soluklu diyet yapamazsın.
Tabiri caizse Hızlı koşan at tez yorulur kuzum. Sen bu kiloları 2 ayda almadınki iki ayda vermesin lütfen sabırlı ol 🥰
Evet sabah sporumu yaptım tmm tesekurler

Back
X