- 18 Mart 2018
- 31.146
- 124.366
- 598
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz cok geçmiş olsun canımSelamın Aleyküm 10cu takım
Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadımMalum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var
Beni öyle böyle sarsmadı
Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesinolur
Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesinBizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla
eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmıştabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyorduşükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım
![]()
![]()
Özellikle gelir gelmez Ayşemmoni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim
hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah
Ben maşallah formumu koruyorum115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm
Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum
Hamallık nereye kadar
![]()
Hoşgeldin bacımGünaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Allah razı olsun canımSeni gördüğüme çok sevindim oynakbaşım, gelmiş geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun inşallah, şu kilonada nazar ediyimde biraz erisin, ne öyle biz al, ver yaparken sen formunu koruyorsun. En kısa zamanda bekleriz inşallah
Evet, kaptanım moni çok güzel yok katetti![]()
Hoşgeldiniz cok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin bacım
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz cok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin bacım
Ooo al birAma benim mayom yok, bikinim var![]()
Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldinGünaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Hoşgeldin oynak bayanmoni Ayşemmmmmm özledim valla yaaaa
Kendi derdime düşünce seni de hiç arayamadım yada mesaj atamadımNe güzel eskiden her hafta bir araya gelirdik Sibel bahanesiyle :)
maşallah süper yol kat etmişsin hadi tut şu Bacının elinden de bende peşinden geleyim![]()
Uzak memlekete gittimOoo al biraeben vakası daha
ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh
Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldin
Hoşgeldin oynak bayan![]()
Ne için ilaç alıyorsunKızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani![]()
Ooo al biraeben vakası daha
ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh
Kızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani![]()
Kendi başına göre bırakma derim doktoruna danış benceKızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani![]()
Bana uyar, gözün bozulmazsaOoo al biraeben vakası daha
Hicbir fikrim yokKızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani![]()
Uzak memlekete gittimErzincan'a Bursa'dan -16 -21 dereceli
bana - derece deme
Şu an kürkle oturuyom
Yok ben alışamamHahahaha niye beee 3 4 güne alışıyorsun o havaya
E hoşgeldin o zaman.gezdiğin gördüğün senin olsun ne yedin onu anlatUzak memlekete gittimErzincan'a Bursa'dan -16 -21 dereceli
Regl düzensizliği için hormon hapı kullanıyorum canımNe için ilaç alıyorsun
Sıcak memleket arıyosun sen biliyorumYok ben alışamam
Evin içinde su tuluğu elimde dolanıyorum
Şaka şaka, otururken alıyorum