• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın Aleyküm 10cu takım :KK54::KK54::KK54:

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesin :KK57: olur :KK70::KK70::KK70:

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Özellikle gelir gelmez Ayşem moni moni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim :rolleyes::rolleyes: hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:
Hoşgeldiniz cok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Hoşgeldin bacım

Seni gördüğüme çok sevindim oynakbaşım, gelmiş geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun inşallah, şu kilonada nazar ediyimde biraz erisin, ne öyle biz al, ver yaparken sen formunu koruyorsun. En kısa zamanda bekleriz inşallah :KK36:
Evet, kaptanım moni çok güzel yok katetti:nazar::nazar::nazar:
Allah razı olsun canım ;) ay edin edin hepiniz nazar edin bana :D
Kız nerde bir sıska görsem özellikle kınıyorum başıma gelsin diye ama saatine deng gelmiyor herhalde :D :D :D

Bu ara manevi yönden şükür çok daha iyiyim ;) elimden geleni de yapıyorum şeytana uymamak için :D artık yemek konusunda da şeytana uymayayım dimi ama ;)

moni moni Ayşemmmmmm özledim valla yaaaa
Kendi derdime düşünce seni de hiç arayamadım yada mesaj atamadım :( Ne güzel eskiden her hafta bir araya gelirdik Sibel bahanesiyle :)

maşallah süper yol kat etmişsin hadi tut şu Bacının elinden de bende peşinden geleyim :D

Ama benim mayom yok, bikinim var😂😂😂😂
Ooo al bir aeben aeben vakası daha🔥🔥🔥 ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh😆😆😆
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldin
moni moni Ayşemmmmmm özledim valla yaaaa
Kendi derdime düşünce seni de hiç arayamadım yada mesaj atamadım :KK43: Ne güzel eskiden her hafta bir araya gelirdik Sibel bahanesiyle :)

maşallah süper yol kat etmişsin hadi tut şu Bacının elinden de bende peşinden geleyim :KK70:
Hoşgeldin oynak bayan😍😍

Ooo al bir aeben aeben vakası daha🔥🔥🔥 ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh😆😆😆

Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldin

Hoşgeldin oynak bayan😍😍

Kızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani :KK43:

Hoş bulduk canım ;)
Çok geçmiş olsun ;) Ne ilacı bilmiyorum ama doktoruna danış mutlaka kafana göre bırakma ;)

Kızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani :KK43:
Kendi başına göre bırakma derim doktoruna danış bence

Uzak memlekete gittim 😃Erzincan'a Bursa'dan -16 -21 dereceli
E hoşgeldin o zaman.gezdiğin gördüğün senin olsun ne yedin onu anlat :rolleyes:
Ne için ilaç alıyorsun
Regl düzensizliği için hormon hapı kullanıyorum canım
Yok ben alışamam
Evin içinde su tuluğu elimde dolanıyorum 😜
Şaka şaka, otururken alıyorum
Sıcak memleket arıyosun sen biliyorum:KK68: şunun şurasında yaza ne kaldı canım

Back
X