• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK66:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün biraz geç uyandım :KK66: evdekiler de miskinlik yapınca bende etkilendim sanırım :KK70:
Hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur inşallah ....Aminnnn
Aleykum selam günaydın bugün ve yarın benim için çok yoğun geçecek pazartesi istanbula gideceğim ve haftasonunu temizlik yaparak geçirmek zorundayım
Şimdi başlarsam akşama bitermi bilmem

Aleykum selam günaydın bugün ve yarın benim için çok yoğun geçecek pazartesi istanbula gideceğim ve haftasonunu temizlik yaparak geçirmek zorundayım
Şimdi başlarsam akşama bitermi bilmem

Sana kolay gelsin ;) Umarım planladığın gibi akşama kadar biter ;)

seaBahAR seaBahAR Püsküütüm Çok teşekkür ederim, böyle bir ortamı oluşturduğun ve sen başta olmak üzere birçok değerli insanı hayatıma kattığın için.:KK200: Hayatlarımıza dokunuyorsun ve bunun ne kadar değerli olduğunu ifade edebilecek kelime bulamıyorum.:KK15:

Başlatan belki benim ama oluşturan hepimiziz monişim, güzel kalplim..
Hep birlikte emek emek inşa ettik bu ortamı. :nazar:
Öperim kocaman. :KK200: :KK36:

Ayy ruh eşimle rakip mi olduk? İkimiz de alamayız bu maçı🤣🤣🤣
:deli::deli::deli:
Amiiiinnn Fulyam inşallah .İmkansız diye birşey yoktur,zoru başarmak güzeldir.Kolayı herkes başarır.Sen yaparsın ben sana sonuna kadar güveniyorum
60kiloyum 60kiloyum
İçimde bir yerlerde bu konuda güçlü bir inanç var da, az bu yana yaklaşsa artık çok iyi olacak Aylinim :KK70::KK70::KK70:
Bende çok nadir çıkaranlardanım
Karaciğer temizliği yaptığım gün çok kötü oldum, wc den çıktığım gibi kapının önüne serildim.
Eşim gelmiş, yerde napıyon diyor, be adam zaten 57 ye düşmüşüm kucaklayıp yatağa götürsene
:KK70::KK70::KK70:

B304B033-F6A3-458A-8250-ADF2E4E6605D.jpeg Kahvemle merhaba kızlarrr
:kahve:
:KK6:

Back
X