• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her gün o turşu lar yenirse kilo kaybını ututun hanfendi. Ayrıca baklagiller haftada 1 den fazla yemek bende kilo vermeyi engelliyor. Sevgiyle dikkatinize sunarım OBEZTO hanım😅🥰
Hepsi apa nın suçu :( turşu yemek serbest demiş ben de yiyorum işte. Yoksa hayatta yemen🤣🤣
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar
Yoğun kar yağışı ve elektrik kesintisi sebebiyle dün erken döndük tatilimizden
En son çocukluğumda gördüğüm kar manzalari gördüm güzel fakat kısa bir tatil oldu❤️❤️❤️❤️
Hoşgeldin fatmacım❤️

Günaydın kızlar
Önce kendime kahve yaptım içtim size kahve yaparken uyumuşum kusuruma bakmayın bugun söz yapıcam size şöyle boll köpüklü kahve
Dün torun cok yordu beni 51 yaşındaki karı 1 saat saklambaç oynarsa ardından körebe eee bende pil bitti
Bende aynı durumdayım
Torun sabahın köründe mama şişesiyle kafamı patlattı :KK70: :KK70: :KK70:
Oysaki akşam 1 saat geç yatırdım, geç uyansın diye
Yarım saat erken kalktı yaramaz

Hayirli sabahlar efenimmm. Bu hafta yogun bi hafta olucak benim icin,
Ctesi günü organize ettigim bir egitim olucak, onun reklami arti kkocluk sayfam icin resim ve video hazirlamam lazim yarin bi arkadasima gidip yardim alicam.
Cok heycanliyim😍😍 eger egitime katilmak isterseniz sizede ID atabilirim 🤩
Konumuz karakterler yani kendini tanima 🥰

Fulyacım menüleri eski menülerinde dönüyor canım.
Lütfen oyalama kendini. Seni seviyorum 💕
evet bozuldu bu aralar
Fulyacım maşallah manas destanı gibi döşemişsin,yukarıda okudum 😁😁

bak bu konuda arkadaşın obezztoyu örnek al🙈 Şimdi yediğim peynir için deri tuluma basılmış ve bekletilmiş peynir mi yazsam daha az gözükür yoksa ayrıntıya girmeden direkt peynir yazsam mı daha az gözükür? 🤔herkesin selameti için tabii ki peynir yazmak daha mantıklı.bu yüzden sana da tavsiyem çok ayrıntıya girme. Aslında çok bir şey yemiyorsun ama ayrıntı kalabalık gösteriyor
benimki biraz tarif gibi de oluyor ondan. ama dün akşam acayip dolu göründü.
ama bence menü yazarken, peynirin zeytinin yemeğin miktarı yazılmalı. mesela pilav yedim 2 yk başka 1 tabak başka. köfte 3 adet başka 6 adet başka gibi.
deri tuluma basılmış ve bekletilmiş peynir gibi bir detay yazmıyorum bikerem :63: ama kaşar peyniriyle beyaz peynir veya tulum da farklı yağ oranlarına sahip gulum :işsiz:

Fulyacım şu son 4 gündür iyice Anladım ki azda yense karışık beslenildiğinde kilo verilmiyor.
Şahsen 4 gündür azda yiyorum ama pro karışıyor karbonda. O yüzden kilo artıyor.
Biraz sade ye lütfen :KK68:
çeşide fazla dalıyorum evet.
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar
Yoğun kar yağışı ve elektrik kesintisi sebebiyle dün erken döndük tatilimizden
En son çocukluğumda gördüğüm kar manzalari gördüm güzel fakat kısa bir tatil oldu❤️❤️❤️❤️
olsun değişiklik oldu sana. Allah içine sindirsin. orada kar burada da şiddetli yağmur, fırtına, şimşek ve sel baskınları :olamaz:
listeye girdiğinde yazdığım hedef kilon. artık hedefler belirli hesaplamalara göre belirleniyor.
ben hedefimi 70 olarak güncellemek istiyorum. gerçi şimdilik listede değilim ama.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK25:
Herkese hayırlı günler ;)

Sonunda bitti :( düldülü sattık şükür bir aksilik olmadan ;) Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş ;)
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım ;)

Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dedi :D Hazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım :( ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum :(
Resmen Şekerim 330 çıktı :oha:
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştüm :( Nasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi :( demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor :(

İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu :KK57:

daha iyisi nasip olsun inş :KK60:

Aminnnnn canım inşallah ;)

Herkese hayırlı günler :KK66:

Sonunda bitti :KK43: düldülü sattık şükür bir aksilik olmadan :KK66: Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş :KK66:
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım :KK66:

Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dedi :KK70: Hazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım :KK43: ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum :KK43:
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştüm :KK43: Nasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi :KK43: demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor :KK43:

İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu :KK57:

Aminnnnn canım inşallah :KK66:
Geçmiş olsun canim ınsallah şekerin normale döner

16 gibi yemek işini bitirmişken bugunki menümü yazmak istedim
Sabah peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (vazgecilmezim:kk77:)
Ara yarim elma
14.30 1 kepçe kuru fasulye
15.30 bir avuç erik kurusu

30 dk leslie boosted yaptim. Ilk defa yaptığım için çok yoruldum

Bu arada yine Bu ay regl oldum uzun lafın kısası benim bebek hayallerim tamamen rafa kaldırıldı. Bundan sonra sporuma dikkat edeceğim insallah

Herkese hayırlı günler :KK66:

Sonunda bitti :KK43: düldülü sattık şükür bir aksilik olmadan :KK66: Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş :KK66:
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım :KK66:

Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dedi :KK70: Hazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım :KK43: ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum :KK43:
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştüm :KK43: Nasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi :KK43: demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor :KK43:

Aminnnnn canım inşallah :KK66:
Daha güzeli nasip olsun inşallah.

Neyseki ölçmüşsünüz, farkettiğiniz iyi olmuş, beslenmeyi ona göre ayarlarsın.
Allah şifa versin

16 gibi yemek işini bitirmişken bugunki menümü yazmak istedim
Sabah peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (vazgecilmezim:kk77:)
Ara yarim elma
14.30 1 kepçe kuru fasulye
15.30 bir avuç erik kurusu

30 dk leslie boosted yaptim. Ilk defa yaptığım için çok yoruldum

Bu arada yine Bu ay regl oldum uzun lafın kısası benim bebek hayallerim tamamen rafa kaldırıldı. Bundan sonra sporuma dikkat edeceğim insallah
Hakkında hayırlısı olsun canım

Back
X