• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

insallah canim cok sag ol 😊

sag ol monimm

sag ol gezom

obezim yedim valla annemde kaliyoruz sabah akşam yedik ama bitti daha ne kacamak ne bi sey bakin bu defa nasıl istikrarliyim

izin kiloma donucem gelicem hemen
yarin 78 leri gorurum 3 kilo kalmis olcak 👍🏻
E hadi bakalım 👍
Kız o saatte uyunur tabii başka ne yapıcam aaa . O kaş göz neden oynuyosa??🤔
Günaydın
Bana ayalı 1,5 saat oldu
obezzto obezzto
O saatte uyanıktım beybisu. Bir diziye takıldım çocuklar online olunca izliyorum
obezzto obezzto valla artık birilerin beni çarpması lazım şu 95 ten düşmem lazım
O menüyle zor şekerim :KK12: menülerin için ciddi emek harcamalısın, emek vermeden yemek pardon diyet olmuyor maalesef :KK43:

seni çarpmadan ve dövmeden sorumlu devlet bakanımız möniye yönlendiriyorum. O çarpınca insan bir kendine gelmiyor değil hani:KK45:@moni

Günaydın 10.takım❤️

bugün hava çok güzel.inşallah sizin oralarda da öyledir.tam yürüyüş havası✌️
ay evet sabah diyetisyene yürüyerek gittim çok iyi geldi hava mis :)

Günaydın herkese diyetisyenime de gittim diyet listemi artırdı arkadaşlar ben bu listeyle kilo verirsem çok büyük bir başarı elde edeceğim yazmaya utanacağım kadar çok yemek var :D (2 haftada 3 kilo verdim 1.900 kilo yağdan kalanı su diyetisyende de 110.4 çıktım eheheh)

ay evet sabah diyetisyene yürüyerek gittim çok iyi geldi hava mis :)

Günaydın herkese diyetisyenime de gittim diyet listemi artırdı arkadaşlar ben bu listeyle kilo verirsem çok büyük bir başarı elde edeceğim yazmaya utanacağım kadar çok yemek var :KK70: (2 haftada 3 kilo verdim 1.900 kilo yağdan kalanı su diyetisyende de 110.4 çıktım eheheh)
Listeni atsana bakalım

Listeni atsana bakalım
yazayım listemi :)
Sabah: (09.00-10.00)
1 yumurta (haşlanmış,omlet vs.)
2 kare dilim peynir (70-80 gr)
5-6 zeytin ya da avokado (avokadoyu bu listemde ekledi)
2 dilim esmer ekmek
Domates, salatalık sınırsız yeşillik
Çay

Öğlen: (13.00-14.00)
1 kase çorba
2 el büyüklüğünde (200 gr) et, tavuk, balık
Salata
2 dilim esmer ekmek

Öğlen yemeğinden 1 saat sonra 1 porsiyon meyve (bunu da yeni ekledi)

Akşam: (18.30-19.30)
1 kase çorba (bunu yeni ekledi)
8 kaşık sebze yemeği
2 dilim esmer ekmek

20.30 2 kuru kayısı/incir/hurma ve 2 adet ceviz

2 haftalık listem böyle :)

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Şükür kavusturana :D
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm ;) Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik ;)
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım ;)
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu :( Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan ;)

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için ;) kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle :(
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi ;) akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür :(
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim ;)

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm :D ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim

Şükür kavusturana :KK70:
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm :KK66: Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik :KK66:
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım :KK66:
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu :KK43: Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan :KK66:

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için :KK66: kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle :KK43:
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi :KK66: akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür :KK43:
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim :KK66:

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm :KK70: ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Geçmiş olsun hemen ambulansı arıyorum de belki gider Allah korusun

yazayım listemi :)
Sabah: (09.00-10.00)
1 yumurta (haşlanmış,omlet vs.)
2 kare dilim peynir (70-80 gr)
5-6 zeytin ya da avokado (avokadoyu bu listemde ekledi)
2 dilim esmer ekmek
Domates, salatalık sınırsız yeşillik
Çay

Öğlen: (13.00-14.00)
1 kase çorba
2 el büyüklüğünde (200 gr) et, tavuk, balık
Salata
2 dilim esmer ekmek

Öğlen yemeğinden 1 saat sonra 1 porsiyon meyve (bunu da yeni ekledi)

Akşam: (18.30-19.30)
1 kase çorba (bunu yeni ekledi)
8 kaşık sebze yemeği
2 dilim esmer ekmek

20.30 2 kuru kayısı/incir/hurma ve 2 adet ceviz

2 haftalık listem böyle :)
Gayet güzel. Kilona göre fazla olan bir şey çarpmadı gözüme

Hayırlı akşamlar grup kimse yok mu
Kimse menü vermemiş daha yemek işini bitirmediniz mi

Sabah tavada yumurta peynir
5 zeytin bir çatal bal

Ara bir mandalina

Öğlen 5 yk yoğurt ve 1 yk yulaf

15.30 bir portakal 1 çekme helva

Bugün akşam menüde pizza vardı pizzayı yapmakla uğraştım kendim için birşey hazırlamaya üşendim
Yanı uzun lafın kısası bugün yediğim herşey bu

30 dk leslie boosted

Şükür kavusturana :KK70:
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm :KK66: Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik :KK66:
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım :KK66:
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu :KK43: Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan :KK66:

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için :KK66: kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle :KK43:
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi :KK66: akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür :KK43:
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim :KK66:

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm :KK70: ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de dikkat edin kendinize uzun süre kalabalığw çıkmayıp birden bu kadar gezdiyseniz o da yapmış olabilir. Umarım şu an iyisinizdir :) her yerde beraberiz rakibem grupdaşım❤️
Gayet güzel. Kilona göre fazla olan bir şey çarpmadı gözüme
Yaaa bilmiyorum herkes azar azar yiyor o yüzden ben bir tırstım hele bir de diyetisyen öğündeki ekmekleri 3e çıkaralım dedi bunu gruba yazarsam ne derler diye düşündüm😃😃 yeni listemden çok memnunum :)
Hayırlı akşamlar grup kimse yok mu
Kimse menü vermemiş daha yemek işini bitirmediniz mi

Sabah tavada yumurta peynir
5 zeytin bir çatal bal

Ara bir mandalina

Öğlen 5 yk yoğurt ve 1 yk yulaf

15.30 bir portakal 1 çekme helva

Bugün akşam menüde pizza vardı pizzayı yapmakla uğraştım kendim için birşey hazırlamaya üşendim
Yanı uzun lafın kısası bugün yediğim herşey bu

30 dk leslie boosted
Menün çok güzel çekme helva biraz tatlı olmuş ama başka bir şey de yememişsin ki :) Yaa ben pizzayı ev yapımı daha çok seviyorum ellerine sağlık valla puanları da kapmışsın :):)
Ben de menümü paylaşayım:).
sabah diyetisyenden sonra kahvaltı ettim
1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık yumurtayı bu sefer tavada yaptım 2 dilim ekmek

öğlen: 2 kaşık hardallı patates salatası, tavuk ızgara, mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim ekmek sebze pişirmeye vaktim olmadı o yüzden yok :(.
Ben evden çalışıyorum. Bugün spora da vaktim kalmadı ama diyetisyene gidip gelirken 5.000 adım atmışım oradan 50 puan 2 litrede su içtim oh bugün de bitti :) bugün regl oldum :( karnım çok ağrıyor ya cumaya artı olarak yansımaz inşallah😃

Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de dikkat edin kendinize uzun süre kalabalığw çıkmayıp birden bu kadar gezdiyseniz o da yapmış olabilir. Umarım şu an iyisinizdir :) her yerde beraberiz rakibem grupdaşım❤️

Yaaa bilmiyorum herkes azar azar yiyor o yüzden ben bir tırstım hele bir de diyetisyen öğündeki ekmekleri 3e çıkaralım dedi bunu gruba yazarsam ne derler diye düşündüm😃😃 yeni listemden çok memnunum :)

Menün çok güzel çekme helva biraz tatlı olmuş ama başka bir şey de yememişsin ki :) Yaa ben pizzayı ev yapımı daha çok seviyorum ellerine sağlık valla puanları da kapmışsın :):)
Ben de menümü paylaşayım:).
sabah diyetisyenden sonra kahvaltı ettim
1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık yumurtayı bu sefer tavada yaptım 2 dilim ekmek

öğlen: 2 kaşık hardallı patates salatası, tavuk ızgara, mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim ekmek sebze pişirmeye vaktim olmadı o yüzden yok :KK43:.
Ben evden çalışıyorum. Bugün spora da vaktim kalmadı ama diyetisyene gidip gelirken 5.000 adım atmışım oradan 50 puan 2 litrede su içtim oh bugün de bitti :) bugün regl oldum :KK43: karnım çok ağrıyor ya cumaya artı olarak yansımaz inşallah😃
Tesekku ederim canım pizzayı senelerdir dışarıdan almıyoruz çok şükür
O koku nasıl cezbetti anlatamam ama olsun pizzayı yesem tüm gece suçlu hissedecektim
Diyetisyen tartın nasıldı

Back
X