• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm :KK25:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarım :KK66: Arkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum :KK66:

Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştüm :halay: çok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum :KK66:
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım :KK66:

Günaydın 10.takım❤️
Güüünaydınnn bacımmm Güüünaydınnn 10.Takııımmm:KK76::KK76:

Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarım :KK66: Arkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum :KK66:

Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştüm :halay: çok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum :KK66:
Ooooo rakibem cumaya çok sağlam geliyorsun beni korkutuyorsun :):) Güzel günler dilerim sana.

Yine yoğun bir gün herkese huzurlu mutlu ve işini gücünü yetiştirdiği bir gün diliyorum :)

Antepia27 Antepia27 nerelerdesiiin rakibeeemm gözlerim seni arar oldu :)

Korursun canim .takma kafaya..ilk başlarda illaki gelgitler oluyo..kilo tam oturana kadar 5 seneyi buluyormuş...5 sene sonra kilomuzu oturtabilsek ondan sonrasi daha kolay olacak
5 sene mi😫 ben yine eski kiloya dönerim kesin

Hadi kolay gelsin sana. Ahh ismek de açsa şu kursları n'olurdu :KK14:

Allah yardımcın olsun canım :KK66: aman dikkat et
Sana kolay gelsin

Teşekkürler canım ❤️
Kolay gelsin canım.bizim sınıf öğretmenimiz de online yaptı toplantıyı.sen devletde misin?

Geçmiş olsun oynakcım

Evet canım bu yıl 1. Sınıftim çok şükür bu şartlarda başarılı olduk
Pazartesi yüzyüze başlıyoruz bakalim 🤗🤗🤗 kendine iyi bak canım ❤️

Güüünaydınnn bacımmm Güüünaydınnn 10.Takııımmm:KK76::KK76:

Ooooo rakibem cumaya çok sağlam geliyorsun beni korkutuyorsun :):) Güzel günler dilerim sana.

Yine yoğun bir gün herkese huzurlu mutlu ve işini gücünü yetiştirdiği bir gün diliyorum :)

Antepia27 Antepia27 nerelerdesiiin rakibeeemm gözlerim seni arar oldu :)

Canım hamdolsun evde canlı derslerle uğraşıyorum
Yaklaşık 3 _4 aydır diyetteyim ocakta bir tatile çıktım ozamandan beri kafam bir dağıldı diyet konusunda bir türlü toparlayamadim bakalım inşallah bu hafta kilo veririm de motivasyon um artar🌺🌺🌺

Günaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..😍
20210224_102628.jpg

Günaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..😍Eki Görüntüle 2789409
Sen netice alda bizde yapalım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Şükür kavusturana :KK70:
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm :KK66: Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik :KK66:
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım :KK66:
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu :KK43: Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan :KK66:

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için :KK66: kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle :KK43:
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi :KK66: akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür :KK43:
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim :KK66:

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm :KK70: ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin

Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..😍Eki Görüntüle 2789409
Oo harika 😍😍😍biz de isteriz tarif

Back
X