Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canim..ben inaniyorum kilo verdikce azalacak rahatsizliklarin ve yine 80 li rakamlari göreceksin inşallah..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine felaket omuzlarım tuttuResmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi
Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor
Bugün kursa gideceğimAslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim
Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım
Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesefBirde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın
Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diyeo zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok
Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktanAllah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın
Hem senin hiç ihtiyacın yok kiyaşından çok daha ufak gösteriyorsun
![]()
Allahşifa versin canımSelamm.. Bende giremedim iki gğndğr belim tutuldu yatıyorum.. Allah sifa versin tğm hastalara da bana da
Bu arada Bugünkü menüm
Sabah
Zeytinyağlı kuru domates
6 yeşil zeytin
2 cherry domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
100 gr kadar taşlık kavurma
Burda bahar havası var canım, komşum sağolsun ben onun sayesinde o da benim sayemde yürüyoruz işte@gezegenfeza gezegenciğimin yanına sporda yanaşamıyoruz:)
Amin canım saol tüm hastalarımıza inşAllahşifa versin canım
Geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine felaket omuzlarım tuttuResmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi
Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor
Bugün kursa gideceğimAslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim
Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım
Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesefBirde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın
Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diyeo zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok
Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktanAllah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın
Hem senin hiç ihtiyacın yok kiyaşından çok daha ufak gösteriyorsun
![]()
Bir krem tavsiyesi aldımÇok geçmiş olsun canim..ben inaniyorum kilo verdikce azalacak rahatsizliklarin ve yine 80 li rakamlari göreceksin inşallah..
Yüz germe işinede gelince o konuda zaten çok araştirmadan birşey yaptirmam ..yüz çok riskli dediğin gibi dokuya sinirlere zarar verme ihtimali var...önce sağlikli bir şekilde kilo vereyim evde kendim birşeyler yapayim..yine düzelmez ise ilerde bakarim..buzamana kadar çocuklardan hiç kendime bakamadim artik kendime bakmak istiyorum ve kendimede değer vermek istiyorum sadece annelik modunda olmaktan biktim..kendimi kadin gibi hissetmek istiyorum artik![]()
Epilasyon sonrası yüzüme vermişti dr. Biraz kullandım bıraktımBir krem tavsiyesi aldım
Türkiye 'de satılıyormuş
Amazondada var fakat fiyatı pahalı
Ismi madecassol
Bunu alıp deneyeceğim.
Cildim çok güzel, sivilce, akne yok
Sadece renk uyumsuzluğu var biraz, onun için kullanmak istiyorum
O da var o da var. Bugün baş gösterdiBende hastalancam sanırım tatlı şeyler istiyor canım
Annaaaa nereye beeeeSelam kızlar.dün çok işlerim vardı,popiştom yer görmedi diyebilirim.bugün de biraz öyle..
moni bu cuma mezun olmak istiyorum. Mezuniyet sonrası biraz dinlenip yoluma devam edicem inşallah
Haftada 2 sefer ve yatarken sürülmesi tavsiye ediliyorEpilasyon sonrası yüzüme vermişti dr. Biraz kullandım bıraktım
Bana da göğüs için vermişti doktor emzirme sonrası sürüyordum çok etkili bir krem.Haftada 2 sefer ve yatarken sürülmesi tavsiye ediliyor
Gece sabaha kadar onarım yapıyormuş
Bir sene oldu neredeyse. Azıcık dinlenmek istiyorumAnnaaaa nereye beeee
Süreyim de bitsin mademHaftada 2 sefer ve yatarken sürülmesi tavsiye ediliyor
Gece sabaha kadar onarım yapıyormuş