• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

İki gündür yine felaket omuzlarım tuttu :KK43: Resmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi :KK70: Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor :KK70:

Bugün kursa gideceğim :KK66: Aslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim :KK66: Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım :KK66:

Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesef :KK43: Birde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın :KK66:

:KK61::KK61::KK61::KK61:Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum :KK43:
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diye :KK70: o zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı :KK70:
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok :KK68:

Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktan :KK43: Allah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın :KK66:
Hem senin hiç ihtiyacın yok ki :KK66: yaşından çok daha ufak gösteriyorsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok geçmiş olsun canim..ben inaniyorum kilo verdikce azalacak rahatsizliklarin ve yine 80 li rakamlari göreceksin inşallah..:KK66:
Yüz germe işinede gelince o konuda zaten çok araştirmadan birşey yaptirmam ..yüz çok riskli dediğin gibi dokuya sinirlere zarar verme ihtimali var...önce sağlikli bir şekilde kilo vereyim evde kendim birşeyler yapayim..yine düzelmez ise ilerde bakarim..buzamana kadar çocuklardan hiç kendime bakamadim artik kendime bakmak istiyorum ve kendimede değer vermek istiyorum sadece annelik modunda olmaktan biktim..kendimi kadin gibi hissetmek istiyorum artik:KK8:

Selamm.. Bende giremedim iki gğndğr belim tutuldu yatıyorum.. Allah sifa versin tğm hastalara da bana da
Bu arada Bugünkü menüm

Sabah
Zeytinyağlı kuru domates
6 yeşil zeytin
2 cherry domates
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 tabak bulgur pilavı
100 gr kadar taşlık kavurma
Allahşifa versin canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

İki gündür yine felaket omuzlarım tuttu :KK43: Resmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi :KK70: Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor :KK70:

Bugün kursa gideceğim :KK66: Aslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim :KK66: Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım :KK66:

Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesef :KK43: Birde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın :KK66:

:KK61::KK61::KK61::KK61:Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum :KK43:
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diye :KK70: o zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı :KK70:
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok :KK68:

Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktan :KK43: Allah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın :KK66:
Hem senin hiç ihtiyacın yok ki :KK66: yaşından çok daha ufak gösteriyorsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canim..ben inaniyorum kilo verdikce azalacak rahatsizliklarin ve yine 80 li rakamlari göreceksin inşallah..:KK66:
Yüz germe işinede gelince o konuda zaten çok araştirmadan birşey yaptirmam ..yüz çok riskli dediğin gibi dokuya sinirlere zarar verme ihtimali var...önce sağlikli bir şekilde kilo vereyim evde kendim birşeyler yapayim..yine düzelmez ise ilerde bakarim..buzamana kadar çocuklardan hiç kendime bakamadim artik kendime bakmak istiyorum ve kendimede değer vermek istiyorum sadece annelik modunda olmaktan biktim..kendimi kadin gibi hissetmek istiyorum artik:KK8:
Bir krem tavsiyesi aldım
Türkiye 'de satılıyormuş
Amazondada var fakat fiyatı pahalı
Ismi madecassol
Bunu alıp deneyeceğim.
Cildim çok güzel, sivilce, akne yok
Sadece renk uyumsuzluğu var biraz, onun için kullanmak istiyorum

Salı menüm

Sabah
2 muz

Akşam
Tuzsuz, salçasız bamya yemeği
Kremalı, mantar soslu tavukgöğsü nün mantarları ( tuzlu olmus)
Bulgurlu, yumurtalı brokoli köftesi ( tuzlu olmus)
Bol peynir
Ve bingo ödem çok fazla

Su
1,5 lt
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
1,5 saat yürüyüş 180 puan

Bir krem tavsiyesi aldım
Türkiye 'de satılıyormuş
Amazondada var fakat fiyatı pahalı
Ismi madecassol
Bunu alıp deneyeceğim.
Cildim çok güzel, sivilce, akne yok
Sadece renk uyumsuzluğu var biraz, onun için kullanmak istiyorum
Epilasyon sonrası yüzüme vermişti dr. Biraz kullandım bıraktım

İyi akşamlar herkese
Sabah
1 türk kahvesi sade
2 haşlama yumurta

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Ayran detoxu (1 salatalık 1 kabak 1 çok zencefil 1 tk pul biber)

Ara
Mısır kavurması 1 çay bardağı kadar

Akşam
Ayran detoxu
1 tabak barbunya
Su 1 lt şuan yatana kadar 2 yada 2.5 olur
Spor 5000 adım 50 puan 😘😘😘😘

iyi akşamlar herkese ben de menümü paylaşayım :)
Sabah
1 adet beyaz peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
Çay

öğlen:
Mercimek çorbası
Mevsim salatası
Tavuk tandır
Soda
2 dilim ekmek

ara:1 adet portakal

akşam:
1 tabak portakallı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

2. ara 2 hurma 2 ceviz
Bugün spor yapmadım oğlumla çıkıp dolaştık 3.000 adım atmışım 30 puan oradan o kadar su 2 litre içtim 3 olur mu bilmiyorum 2.5 kesin olur da :)

Back
X