• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün verecek menum yok gibi ama yinede yazarım
Misafirim vardı sabah namazdan beri ayaktayım
Kahvaltı yapmadım yarim açma yedim (tadına baktım)😊
Öğlen 2 kuru dolma
1 adet kurabiye
Akşam yarim avuç kuruyemiş

2 kupa yeşil çay
1.5 litre su

Akşama annem babam kardeşim gelecek sabah beri yemek yapıyorum😃 sorsanız naptın cevap veremem ne kadar yorucu😂 tadına bakmadan nasıl yeme yapıyorsunuz ya resmen ev hanımı terkim🥲 nasıl geçiyor gününüz hanımlar ❤️
Göz kararı
30 senedir yemek yapınca insan alışıyor, bazen tabi tuzlu yada tuzsuz olabiliyor

Kahvaltı

Bikac tane lahana sarması
Bikaç çatalın ucuyla peynir sündürmesi
Biraz yumurta piyazi ( yarım yumurta sarısı bile kalmamış, yeşillik çoktu)
Ceviz, salatalık, domates

Akşam
Lahana sarması
Tavukgöğsü

Su
1, 5 oy

Spor
1,5 saat yürüyüş

Cimcime bende, bebek arabasıyla ne hızda olursa
1 saat saysak 180 puan

Göz kararı
30 senedir yemek yapınca insan alışıyor, bazen tabi tuzlu yada tuzsuz olabiliyor
Yaaa süpersinizzz gerçekten. Oğlum olunca gerçek manada yemek yapmaya başladığım için sanırım gerçekten tadına bakmadan anlamıyorum otun sebzenin tadına bakmak neyse de diğerleri sıkıntı oluyor. Çok tebrik ediyorum göz kararı yemek yapan herkesi❤️❤️

eeeyyy hanımlaaar herkese iyi geceleeer kaçamasız meydan okuması yapalım mı? 21 gün boyunca sıfır kaçamak gibi ne dersiniz menüleriyle kimler rakip olacak bu meydan okumaya kimler katılmak ister🙃🙃🙃 R reklam özellikle seni davet ediyorum hadi gel bir yarışalım var mısın bu meydan okumaya :)

Yaaa süpersinizzz gerçekten. Oğlum olunca gerçek manada yemek yapmaya başladığım için sanırım gerçekten tadına bakmadan anlamıyorum otun sebzenin tadına bakmak neyse de diğerleri sıkıntı oluyor. Çok tebrik ediyorum göz kararı yemek yapan herkesi❤️❤️

eeeyyy hanımlaaar herkese iyi geceleeer kaçamasız meydan okuması yapalım mı? 21 gün boyunca sıfır kaçamak gibi ne dersiniz menüleriyle kimler rakip olacak bu meydan okumaya kimler katılmak ister🙃🙃🙃 R reklam özellikle seni davet ediyorum hadi gel bir yarışalım var mısın bu meydan okumaya :)
Yokum
Acliklardan sonra meyva hakkım var, nasıl vazgeçiyim :KK67:
4 👀👀 le beklerken :KK70::KK70:

Şey meyve kaçamak olmuyor😂 gezegencim senin nasıl sıkı bir diyetin var yaa meyveden nolcak sen de 🤭
Kaçamaklar:
Hamurişi
Bildiğimiz tatlılar
Abur cuburlar
Asitli gıdalar
Gereğinden fazla ekmek, pilav,bulgur 😃
Yinede yokum, bu ay yine serbest günüm var, lahmacun yada lazanya yemeyi düşünüyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Hayırlı sabahlar
Uykusuz, yorgun, sırtı ağrıyan bir gezo bırakayım şuraya 🙋‍♀️
Hayırlı pazarlar bende iki günün yorgunu olarak evde perişan bir halde dolanıyorum
Yarın temizlik yapacağım akşama kadar dinleneyim bugün

Back
X