• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68: Ve hayırlı kandiller :KK66:
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Şükür kavusturana :confused: Bir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim o_O
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken :KK43:
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar :KK66:

Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğim :KK66: ama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim :KK66: geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim :KK70:

Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diye :KK66: artık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum :KK68:
Aleyküm selam canım
Çok geçmiş olsun

1615374201180.webp

Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar :KK200:

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsun:KK200:bol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun :KK200: oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah:KK200: şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım:KK200::KK200: çok amiin:KK200:
hayırlı kandiller canım.:KK200:

Herkese hayırlı kandiller iyi akşamlar
Bugünkü menüm:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek

öğlen
Ispanak
Yoğurt
2 dilim ekmek

akşam
Çoban kavurma
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek

2 ceviz 2 kuru kayısı
Nisanın ilk haftası sınavım var bu aralar çok yoğunum spor yok bugün dinlenme günüm.

Bugunki menüm
Iftar bir kase şehriye çorbası
Bir porsiyon izmir köfte
3 adet hurma
Salata
Bir adet limonlu soda
Yatana kadar 1 litre su olur inşallah
Birde yeşil çay içeceğim
Spor yok 1.5 saat ütü var

selam kızlar:KK3:
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.:KK28:
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım. :dua:
Çok sevindim senin adına canım senin eski diyetisyeninin menüleri akla zarardı zaten inşallah bu sefer ideal kilona gelirsin ve hep öyle kalırsın

Eveeettt cızlı bir menüyle karışınızdayım
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
1 kandil simiti ufak

Akşam
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık türlü patlıcanlı kabak et
2 dilim ekmek
3 yada 4 çatal yaş pasta