• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydınnnn
Kızlar burası yine vahşi batının kumlu mahalleleri gibi ıssız ya
Hani bir rüzgar eser de diken topu gibi bir şey uçuşur. Ay aklıma nereden geldi ya durun Bi Google yapayım.
Ay istediğim fotoyu bulamadım ama başka buldum
images (1).webp
grubumuz aynı böyle soldu gitti
Haydi canlandıralım nasıl olsun biliyor musunuz
images (2).webp

İşte böyle olsun
Hadi bugün herkes yeni bir başlangıç yapsım
Kahvaltıda çok mu yediniz? Olsun önemli degil diğer öğünlerde toparlanilir

Gunaydınnnn
Kızlar burası yine vahşi batının kumlu mahalleleri gibi ıssız ya
Hani bir rüzgar eser de diken topu gibi bir şey uçuşur. Ay aklıma nereden geldi ya durun Bi Google yapayım.
Ay istediğim fotoyu bulamadım ama başka buldumEki Görüntüle 2802029 grubumuz aynı böyle soldu gitti
Haydi canlandıralım nasıl olsun biliyor musunuz
Eki Görüntüle 2802033
İşte böyle olsun
Hadi bugün herkes yeni bir başlangıç yapsım
Kahvaltıda çok mu yediniz? Olsun önemli degil diğer öğünlerde toparlanilir
Haklisin

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı günler ;)
Cumadan beri fenalardayim :( Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan :KK61:sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun ;)
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi :D

Maalesef kemigimde yamukluk varmış :( çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi ;) yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi ;)
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi :(

Fazla yormak da yasak şimdilik :( zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata

Herkese hayırlı günler :KK66:
Cumadan beri fenalardayim :KK43: Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan :KK61:sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun :KK66:
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi :KK70:

Maalesef kemigimde yamukluk varmış :KK43: çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi :KK66: yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi :KK66:
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi :KK43:

Fazla yormak da yasak şimdilik :KK43: zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Çok geçmiş olsun canım

Pazar sabahı 94.4 iken bu sabah 95.3 çıktım valla tartıyı fırlatıp atıcam az kaldı 😂
Al benden de o kadar

Herkese hayırlı günler :KK66:
Cumadan beri fenalardayim :KK43: Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan :KK61:sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun :KK66:
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi :KK70:

Maalesef kemigimde yamukluk varmış :KK43: çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi :KK66: yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi :KK66:
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi :KK43:

Fazla yormak da yasak şimdilik :KK43: zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Çok çok geçmiş olsun
Pek bir sakiniz diyor

Back
X