• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşum 😢

Daha bende bugün arkadaşla konuştum aynı şeyi :( Çok severim havyanlari ama ya kaybedersem alışınca diye istemiyorum çünkü ailenin Ferdi gibi oluyorlar :(
Arkadaşın kedisi vardı anam öldüğünde bende ne ağlamıştım ki kendi 3 ay kendine gelememişti :(

Allah yardımcınız olsun canım

Kk de bütün formlara girdim yeminle bi cinsellik kalmıştı girmediğim oraya da girdim 😂😂😂😂😂😂

:D :D :D kız terbiyemiz bozulur tübe

Daha bende bugün arkadaşla konuştum aynı şeyi :KK43: Çok severim havyanlari ama ya kaybedersem alışınca diye istemiyorum çünkü ailenin Ferdi gibi oluyorlar :KK43:
Arkadaşın kedisi vardı anam öldüğünde bende ne ağlamıştım ki kendi 3 ay kendine gelememişti :KK43:

Allah yardımcınız olsun canım

:KK70: :KK70: :KK70: kız terbiyemiz bozulur tübe
Kız neler var neleeeerrrr aaaayyy 😂😂😂😂😂😂😂🙉🙈

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı günler :KK66:
Cumadan beri fenalardayim :KK43: Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan :KK61:sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun :KK66:
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi :KK70:

Maalesef kemigimde yamukluk varmış :KK43: çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi :KK66: yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi :KK66:
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi :KK43:

Fazla yormak da yasak şimdilik :KK43: zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Çok geçmiş olsun canım tedavinin ihmal etme sağlıktan önemli bir şey yok

Mydestinyy Mydestinyy guzelim hani bugün dedin ya tarti arti gosteriyot firlatip atacagim diye. Bu benim bu grupta meshur lafımdır☺
Kuzenim geldi,yani kendisi 49 yasinda ama 25 yasinda kiz gibi. Bir tartilayim dedi 58.8 çıktı.
Ayyy 1 kilo almışıımmmm dedi 🤣🤣
Neyse gitti o sonra ben tartildim 83.8
Dedim ki tarti ona 58 de bana mi 83
Bal gibi de tombişsın dedim kendime🤣
Tartinin bi suçu yok yani :)

Mydestinyy Mydestinyy guzelim hani bugün dedin ya tarti arti gosteriyot firlatip atacagim diye. Bu benim bu grupta meshur lafımdır☺
Kuzenim geldi,yani kendisi 49 yasinda ama 25 yasinda kiz gibi. Bir tartilayim dedi 58.8 çıktı.
Ayyy 1 kilo almışıımmmm dedi 🤣🤣
Neyse gitti o sonra ben tartildim 83.8
Dedim ki tarti ona 58 de bana mi 83
Bal gibi de tombişsın dedim kendime🤣
Tartinin bi suçu yok yani :)
Hahahahahaha şimdi küfür edicem zaten bu tartılara sorunları ne bizle 😂😂😂😂 ne var bize de aşağı gösterse

Back
X