• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neler var içinde hemen söyle kendimi bildim bileli ödemin var birgün diyetisyene gittim sadece 7 kilosu ödemdi
Hemen yazıom baciiimmm yeşil elma yarim 1 demet maydonoz ve yarim salatalık 5 dilim yani yarim kabuğu soyulmuş limon at makinaya 2 dakika bizzzzzzzzzttttt hepsinin sonra kahvaltidan 20 dakika önce icc daha sonra kahvaltı yap 3 gün aynı olacak sabahları harikaaaaaas bir ödem atıcı baciiimm denemisligim vardır ve deniyorumda

Amin insallahhh biraz zor gibi bu aralar bizim şehir turuncudan kırmızıya döndü çok kızıyorum insan kalabalığına dün kısıtlama vardı dışarı baktım sanırsın kısıtlama yok çoluk çocuk marketlere tek bir markette deil her markete gidiyorlar yazık bari çocuğunu çıkarma yaaa gunahh
Marketi bırak bizim buradaki park bile doluydu hava yağmurlu olmasına rağmen aslında biraz dişinizi sıksak bitecek ama

Hemen yazıom baciiimmm yeşil elma yarim 1 demet maydonoz ve yarim salatalık 5 dilim yani yarim kabuğu soyulmuş limon at makinaya 2 dakika bizzzzzzzzzttttt hepsinin sonra kahvaltidan 20 dakika önce icc daha sonra kahvaltı yap 3 gün aynı olacak sabahları harikaaaaaas bir ödem atıcı baciiimm denemisligim vardır ve deniyorumda
1 demet mi kız çok değil mi

Vallahi iyi yapmışsınız keşke imkanım olsaydida bende verseydim tam eğitim yaşı cocuklarin
Ben doğum yaptım 10 yıllık işimi bıraktım kızıma baktım 2 sene sonra çağırdılar eleman doğuma gidiyor 4 aylığına gelirmisin dediler tamam dedim sonra 6 ay ücretsiz izin kullandı oldu mu sana 1 yıl 😆 üstüne kız Corona oldu bıraktı işi tamamen benim üstüme kaldı yoksa bir hafta KV bir hafta annem bakıyordu onlarla da olcak iş değil en sonun da kreşe yazdırdım 2 hafta oldu çok pahalı kreşler devletten yardım çıksa iyi olcak ta bakalım ne zaman çıkıcak

Ben doğum yaptım 10 yıllık işimi bıraktım kızıma baktım 2 sene sonra çağırdılar eleman doğuma gidiyor 4 aylığına gelirmisin dediler tamam dedim sonra 6 ay ücretsiz izin kullandı oldu mu sana 1 yıl 😆 üstüne kız Corona oldu bıraktı işi tamamen benim üstüme kaldı yoksa bir hafta KV bir hafta annem bakıyordu onlarla da olcak iş değil en sonun da kreşe yazdırdım 2 hafta oldu çok pahalı kreşler devletten yardım çıksa iyi olcak ta bakalım ne zaman çıkıcak
Bilirim va ikizleri kreşe yazdırmaya kardeşim benide götürmüştü dünyanın parasını ödedi annesi babası bide iki çocuk etkinlik yapıyolar para. Boya alınacak para bu nee yaaaa

Sabahın köründe kalkıyorum yine de yetişemiyorum biraz daha erken kalkıcam o xaman😆
Ayyynneeeeeeennnn😁😁😁 ama bu çok iyi gelecek bu vücudu toksinlerden arindiriyo maydonoz ödem edicidir ben maydonoz sıcak suda kaynatıp içerim bikere cook iyi geliyooooor kız benim ilk diyete başladığımda baya bir ödemin vardı diyetle beraber ben bu smothie 'yi yaptimmm sonuç harikaydı

Ayyynneeeeeeennnn😁😁😁 ama bu çok iyi gelecek bu vücudu toksinlerden arindiriyo maydonoz ödem edicidir ben maydonoz sıcak suda kaynatıp içerim bikere cook iyi geliyooooor kız benim ilk diyete başladığımda baya bir ödemin vardı diyetle beraber ben bu smothie 'yi yaptimmm sonuç harikaydı
İlk işim akşama maydonox almak

Günaydın kizlaarrrrrr golod morninggggg herkese allahhimmm çok mutluyum tam tamına 82.50 yim son 4 kilommmm onuda detoks detoks biseyyapayimda hemencik vereyimmm aslında 78 demlerimde hedef kilomu degistirdim dahaddaaaaaaa vericem 60 ları gorucemmmm zamanında görmüş insanimmmm
İnşallah... Hep birlikte görürüz 🥰

Saat 6.00 da uyandım.

Önce bir bardak suyla tiroid ilacımı içtim.

Ardindan 1.5 ltlik surahime limonlu kayısı Çaylı suyumu yapdim.

Saat 7.00 da iki tane terleme kemerini üst mide ve göbeğe gelecek şekilde takip 1 saat harttick bisiklet yaptım.

Kahvaltıda ıspanaklı yumurta ve salatalık yedim. Ekmeksiz tabi.

20 dk geçtikten sonra demlenen ve ılınan suyumdan 2 bardak içtim.

Dün üç litre su içtim. Zaten surahim 1.5 lt alıyor. Akşama kadar iki taneyi bitiriyorum.

Yalnız spor anamı aglatiyor. Bacak arkalarim ağrıdan ölecek 😁

Back
X