• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İki hafta deneme sürecindeyiz ya eğer girersek önümüz ramazan. Ramazanda sağlıklı beslenmeye çalışırım ama sıkı diyet yapamam. Eğer az kilo verirsek sorun olur mu? Birde ben Ramazan'ın ilk üç günü baş ağrısından ölüyorum spor yapamam bazı günler, o zaman atılacak miyiz gruptan?
hayır canım atılmak için baya büyük kabahat işlemeniz lazım ki sanmıyorum öyle bişi :KK39:
2 hafta deneme süresi yarışma listesine girmek için, 2 hafta sonunda listeye giremezseniz bile takımda olmaya devam edersiniz. listeye girmek için zaten yarışmayı tam anlamanız lazım.

kahvaltım : 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 adet siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

ara: ara öğün yok

öğlen yemeğim: avuç içi büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü ile yapılmış marul ve mor lahanadan oluşan salata
Yarım kase yoğurt

ara:1 fincan şekersiz tarçınlı Türk kahvesi
3 adet kuru hünnap

akşam yemeğim:5 yemek kaşığı kadar zeytinyağlı bamya yemeği
1 kepçe tarhana çorbası

ara: saat 9 gibi bir bardak şekersiz çay içmeyi planlıyorum başka birşey yemem

su: bu saate kadar 2,5 litre su içtim
spor:
30 dk yürüyüş: 60 puan
10 dk zumba: 30 puan
leslie 15 dk: 45 puan

listemi yapabildim mi kızlar eksik var mı 😅😅

kahvaltım : 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 adet siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

ara: ara öğün yok

öğlen yemeğim: avuç içi büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü ile yapılmış marul ve mor lahanadan oluşan salata
Yarım kase yoğurt

ara:1 fincan şekersiz tarçınlı Türk kahvesi
3 adet kuru hünnap

akşam yemeğim:5 yemek kaşığı kadar zeytinyağlı bamya yemeği
1 kepçe tarhana çorbası

ara: saat 9 gibi bir bardak şekersiz çay içmeyi planlıyorum başka birşey yemem

su: bu saate kadar 2,5 litre su içtim
spor:
30 dk yürüyüş: 60 puan
10 dk zumba: 30 puan
leslie 15 dk: 45 puan

listemi yapabildim mi kızlar eksik var mı 😅😅
Afiyet olsun menü çok güzel 😍

Eve gelir gelmez ilk işim tartıyı çekmek oldu 😄

Eklentiler

• 92C74F20-D310-4919-BAEC-DF20021E29F9.webp
    92C74F20-D310-4919-BAEC-DF20021E29F9.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba ☺️
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo

Merhaba ☺️
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
160

Merhaba ☺️
kuzum bi de alt alta yazarsan okumamız kolay olur :KK60:

Son düzenleme:
Back
X