• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Arami verseniz acaba bu gün sonra sıkıntı çıkarmasın size

Ilk kahvaltim ceviz suyum🤩🤩

Eklentiler

• 20210323_082431.webp
    20210323_082431.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Canim ayaklarına fazla yük bindirme biraz ara ver agrin geçsin daha sonra devam edersin

Bilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Spor yapmadığım zaman bende suçluluk hissediyorum ama sağlığın daha önemli birgün ara verandaya iyi olur bir kaç güne kadar vücudun bisiklete alışkanlık kazanır

Ucgunde cokmu ettiniz acabaa bence dinleninn benimde oyle oluyo basladiginda ilk basta az yapicaksin oyle oyle bikac gun sonra daha fazla ediceksin yoksa birden yaparsqn agridan duramazsinn kendini zorlamicaksin spor bu boyle oluyo hernekadar hemen bitsin etsin istesekte kendimize zarar veriyoruz bisikleti sindilik birak

Ohhhhhhhh misssss afiyet olsunnn
Teşekkür ederiimmm ❤❤❤
Ara verip kaslari dinlendirmelisin
Doyurucu bir menü bence gayette ssglikli😄
😁😁insanin bakarken gozu doyuyor

Spor yapmadığım zaman bende suçluluk hissediyorum ama sağlığın daha önemli birgün ara verandaya iyi olur bir kaç güne kadar vücudun bisiklete alışkanlık kazanır
Şimdi bir denicem. Yavaş yavaş yapayım. İlk üç gün deli gibi hızlı yaptım. Ee... Tabi bir senedir yatıyordu bacaklar kaldıramadı hızı 😁

Bilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Söyle yapabilirsin daha az agrinolur gün içinde aklına geldikçe 15 dakika yap bırak işini yap sonra tekrar gel 15 dakika daha yap aksama kadar 1 saat olmus olur hem için rahat suclulukhissetmezsin hemde bacakların dinlenmiş olur😉😉😉😉😉 nasıl fikir

Ucgunde cokmu ettiniz acabaa bence dinleninn benimde oyle oluyo basladiginda ilk basta az yapicaksin oyle oyle bikac gun sonra daha fazla ediceksin yoksa birden yaparsqn agridan duramazsinn kendini zorlamicaksin spor bu boyle oluyo hernekadar hemen bitsin etsin istesekte kendimize zarar veriyoruz bisikleti sindilik birak
Çok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra kendimi kötü hissederim.

Back
X