- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaann amaannnn uzak durrBüyücü deilim yani![]()
MuhtesemmmmmEvett kizzz 2 gunde 1 kilo vermisim sayesinde bide ceviz sayesinde tabii
Günaydın mavişkelebegim bol sağlıklı bol tartıda eksi gorecegimiz günler dilerimGunaydinn![]()
GünaydınGünaydın kizlar![]()
Teşekkür ederim hep birlikte inşallahGünaydın mavişkelebegim bol sağlıklı bol tartıda eksi gorecegimiz günler dilerim![]()
Arami verseniz acaba bu gün sonra sıkıntı çıkarmasın sizeKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Canim ayaklarına fazla yük bindirme biraz ara ver agrin geçsin daha sonra devam edersinKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Bilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.Arami verseniz acaba bu gün sonra sıkıntı çıkarmasın size
Ayyyyyyyy ne olur tarifini verirmisin bacimNe guzel menu
Yag yakici cay nedir esra kardes?
Spor yapmadığım zaman bende suçluluk hissediyorum ama sağlığın daha önemli birgün ara verandaya iyi olur bir kaç güne kadar vücudun bisiklete alışkanlık kazanırBilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Ucgunde cokmu ettiniz acabaa bence dinleninn benimde oyle oluyo basladiginda ilk basta az yapicaksin oyle oyle bikac gun sonra daha fazla ediceksin yoksa birden yaparsqn agridan duramazsinn kendini zorlamicaksin spor bu boyle oluyo hernekadar hemen bitsin etsin istesekte kendimize zarar veriyoruz bisikleti sindilik birakKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Teşekkür ederiimmm ❤❤❤Ohhhhhhhh misssss afiyet olsunnn
Ara verip kaslari dinlendirmelisinKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Doyurucu bir menü bence gayette ssglikli![]()
Şimdi bir denicem. Yavaş yavaş yapayım. İlk üç gün deli gibi hızlı yaptım. Ee... Tabi bir senedir yatıyordu bacaklar kaldıramadı hızıSpor yapmadığım zaman bende suçluluk hissediyorum ama sağlığın daha önemli birgün ara verandaya iyi olur bir kaç güne kadar vücudun bisiklete alışkanlık kazanır
Söyle yapabilirsin daha az agrinolur gün içinde aklına geldikçe 15 dakika yap bırak işini yap sonra tekrar gel 15 dakika daha yap aksama kadar 1 saat olmus olur hem için rahat suclulukhissetmezsin hemde bacakların dinlenmiş olurBilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Çok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra kendimi kötü hissederim.Ucgunde cokmu ettiniz acabaa bence dinleninn benimde oyle oluyo basladiginda ilk basta az yapicaksin oyle oyle bikac gun sonra daha fazla ediceksin yoksa birden yaparsqn agridan duramazsinn kendini zorlamicaksin spor bu boyle oluyo hernekadar hemen bitsin etsin istesekte kendimize zarar veriyoruz bisikleti sindilik birak