- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Grupta aktif olup kilo vermeye devam edersen atılma gibi bir durum olmaz.Demek istediğim gruptan çıkartma var mı mesela iki üç ay boyunca yazabilirmiyiz yoksa üyeler arasında seçim mi yapılcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grupta aktif olup kilo vermeye devam edersen atılma gibi bir durum olmaz.Demek istediğim gruptan çıkartma var mı mesela iki üç ay boyunca yazabilirmiyiz yoksa üyeler arasında seçim mi yapılcak
Kız ben erken mi birakdimmAynen onu da yapıyordum 15 gün yapıp ara vermek gerekiyor sodalı ayranda da öyleydi :)
Hoşgeldin canımBende katılabilirim yeni gördüm bu postu
aynen öyle bazen de keşke çalışmasam da birilerin bekletileri olmasa diyorum valla bdv ye konu açsam yeridir bıttım şu kocadan :)
Yok canım yiyeceğim 2 dilim, onun için ne kadar ıspanak alacağım, gerisi ne olacak.
Misafir geleceği zaman yaparım, o da bazen, yemediğim zamana denk gelebiliyor.
Kısmet artık
Şimdi bende akşam almanyada yatıp sabah Türkiye 'de kalksam diyorumŞimdi dün ben biraz dikkat ettim diye istiyorum ki cuma günü 74 olan tartım 69 olsun![]()
kızlar Karlı bir sabahtan günaydın,gece yatmadan önce sıcak suyun içine tarçın,maydanoz,nane,limon atıyorum sabaha kdr duruyor ıcıyorum onu gün boyu ödem attırıyor ,sodalı ayran da gece mi içiliyoor arkadaşlar sodayla ayranı karıstırınca o sıslık yapmıyor mu ya ?? uygulayan arkadaşlar yazabilir mi?=
Maşallah canım, her daim istediğin kiloda kalmanı dilerimHerkese merhabalar. Bana davet geldi ama yeni fark ettim. Davet için teşekkür ederimben 9. Takımda mezun olduğumdan beri kilomu koruyorum. Herkese bol eksili günler dilerim. Tam gaz devam edin. İnanıyorum hepizin tığ gibi olacaksınız
![]()
aynen öyle nankör varlıklarYok her türlü beklentiye girerler yapsan da yaranamazsın ne yaptın ki olur adın
benim ki artık alışkanlık olmuş gerçi tartıya gelene kadar çok canımı sıkanlar varHepimizin oluyor böyle inişli çıkışlı günlerimiz lütfen ileriyi düşünün yememeye çalışın sonra pişman olup üzüleceksiniz tartı odaklı düşünmesek ne güzel olacak ama malesef bende her gün tartiliyorum ama öğrendim tartı + olsa da ertesi gün düzeleceğini
Tazesi gibi olmuyor, buzlugum tıka basa dolu, bende azaltmaya çalışıyorum. Taşınırken kolay olsunYapıp buzluğa atabilirsin canım misafir gelince kolaylık olur :)
aynen öyle nankör varlıklar
benim ki artık alışkanlık olmuş gerçi tartıya gelene kadar çok canımı sıkanlar var
Kız daha ne çabuk doldun, daha 2 senelik evlisinBu zaman da kendinden başkasını düşünmeyeceksin evli bile olsan malesef ben düşündüm de ne oldu o kadar ay bende dökülmeye yer arıyormuşum![]()
Tazesi gibi olmuyor, buzlugum tıka basa dolu, bende azaltmaya çalışıyorum. Taşınırken kolay olsun
Kız daha ne çabuk doldun, daha 2 senelik evlisin
Bu zaman da kendinden başkasını düşünmeyeceksin evli bile olsan malesef ben düşündüm de ne oldu o kadar ay bende dökülmeye yer arıyormuşum![]()
Evett sodali ayran bende cok iciyorummBen sodalı ayran yapıyordum gece yatmadan önce içip yatıyordum çok faydasını gördüm tekrar başlıcam ben de
1 hafta yaptim bitti sandım ben baya sapsirikimKaçıncı gün bıraktın![]()