• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar Karlı bir sabahtan günaydın,gece yatmadan önce sıcak suyun içine tarçın,maydanoz,nane,limon atıyorum sabaha kdr duruyor ıcıyorum onu gün boyu ödem attırıyor ,sodalı ayran da gece mi içiliyoor arkadaşlar sodayla ayranı karıstırınca o sıslık yapmıyor mu ya ?? uygulayan arkadaşlar yazabilir mi?=

kızlar Karlı bir sabahtan günaydın,gece yatmadan önce sıcak suyun içine tarçın,maydanoz,nane,limon atıyorum sabaha kdr duruyor ıcıyorum onu gün boyu ödem attırıyor ,sodalı ayran da gece mi içiliyoor arkadaşlar sodayla ayranı karıstırınca o sıslık yapmıyor mu ya ?? uygulayan arkadaşlar yazabilir mi?=

Aksine şişliği alıyor ben 3 yk yoğurt yarım limon ve 1 soda ile ayran yapıp içiyordum ben de çok işe yarıyordu yatmadan 15-20 dk önce içiyordum

Herkese merhabalar. Bana davet geldi ama yeni fark ettim. Davet için teşekkür ederim 😘 ben 9. Takımda mezun olduğumdan beri kilomu koruyorum. Herkese bol eksili günler dilerim. Tam gaz devam edin. İnanıyorum hepizin tığ gibi olacaksınız 💪💪💪😉
Maşallah canım, her daim istediğin kiloda kalmanı dilerim

Yok her türlü beklentiye girerler yapsan da yaranamazsın ne yaptın ki olur adın
aynen öyle nankör varlıklar
Hepimizin oluyor böyle inişli çıkışlı günlerimiz lütfen ileriyi düşünün yememeye çalışın sonra pişman olup üzüleceksiniz tartı odaklı düşünmesek ne güzel olacak ama malesef bende her gün tartiliyorum ama öğrendim tartı + olsa da ertesi gün düzeleceğini
benim ki artık alışkanlık olmuş gerçi tartıya gelene kadar çok canımı sıkanlar var

aynen öyle nankör varlıklar

benim ki artık alışkanlık olmuş gerçi tartıya gelene kadar çok canımı sıkanlar var

Bu zaman da kendinden başkasını düşünmeyeceksin evli bile olsan malesef ben düşündüm de ne oldu o kadar ay bende dökülmeye yer arıyormuşum :D

Tazesi gibi olmuyor, buzlugum tıka basa dolu, bende azaltmaya çalışıyorum. Taşınırken kolay olsun

Valla ben hep yapıyorum bazen pişirip atıyorum bazen pişirmeden gül böreği yapacaksan yiyeceğin kadarını pişirip geri kalanı çiğden koyabilirsin sonra pişireceğin zaman çıkarıp yumurtasını sürüp taze taze pişirebilirsin :)

Bu zaman da kendinden başkasını düşünmeyeceksin evli bile olsan malesef ben düşündüm de ne oldu o kadar ay bende dökülmeye yer arıyormuşum :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:valla aynı şekil de bende dökülmeye yer arıyorum çünkü kime anlatsam net böyle tarafsız konuşamıyorlar illa bir tarafı eziyorlar gerçi burda ezilen benim koca oluyor ama:KK70:eksileri kadar artıları da var beynim de deli sorular kendimi boşanma arifesinde gibi görüyorum

Back
X