• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Büyüyememiş erkek modeli. En sinir bozucularından. Maalesef düzelme ihtimali yok. Ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, işi bittiğinde suçlayacağı ilk kişi sen olacaksın.
aynen öyle valla işin entresan tarafı böyle bir insan değildi ne oldu anlamadım birden değişti kavga da etsek saygımız vardı şimdi ise sus kes kapat çeneni bunları duyunca bu sefer bende allta kalmıyorum günlerce konuşmuyoruz falan bakalım bende ne zaman fren patlıcak boşa alcaz durumu

ya benim ki karman çorman bir yanım seviyor bir yanım itiyor bana çok yaptı şu 11 yılda ha belki anlatsam aman aman gelmicek size hep öncelik başkalarında sonlarda biz olunca maddi herkese var bize yok olunca yetmeyip hep benim ailemden beklenti içinde olunca daralmalar başlıyor bende
Aynı sorun bende de vardı, hep başkalarına var, bana yok.
Tek fark benim ailemden beklentisi olmadı, kime verdiyse onlardan da maddi deyilde manevi beklentisi oldu.
Onuda bulamayınca kafası dank etti.
Şimdi önce ben, sonra başkası :KK48:

Büyüyememiş erkek modeli. En sinir bozucularından. Maalesef düzelme ihtimali yok. Ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, işi bittiğinde suçlayacağı ilk kişi sen olacaksın.

Aynen benim ki ve ailesi o kıvamdalar şu an oğullarının bir suçu yokmuş

Bizim oturacak durumu kalmadı en başından beri o yüzden bekledim düzelir diye ama yok olan bana oldu hep aldatma şiddet ne ararsan var seviğim için sustum ama artık kızımın psikolojisi bozulmaya başladı bir de bunlarıı kabullenmeyip inkar ettikçe ben de iyice bitti açtım davayı gün bekliyorum.
en iyisini yapmışmın ben herşeye susarım sabır ederim lakin aldatma şiddet girince asla büyük konuşma diyen mi olur kim ne derse desin onu kaldıramam

aynen öyle valla işin entresan tarafı böyle bir insan değildi ne oldu anlamadım birden değişti kavga da etsek saygımız vardı şimdi ise sus kes kapat çeneni bunları duyunca bu sefer bende allta kalmıyorum günlerce konuşmuyoruz falan bakalım bende ne zaman fren patlıcak boşa alcaz durumu

Benim ki yapsa bile gönlümü almak için elinden geleni yapardı 2 sene hiç kimseye bir sıkıntımı bile duyurmadım sonra bu çekti evden gitti aileler toplandı toplandıktan sonra iyice onların ağzıyla konuşup bayağı değişti

Aynı sorun bende de vardı, hep başkalarına var, bana yok.
Tek fark benim ailemden beklentisi olmadı, kime verdiyse onlardan da maddi deyilde manevi beklentisi oldu.
Onuda bulamayınca kafası dank etti.
Şimdi önce ben, sonra başkası :KK48:
gezom çok sabırlıyım bilmiyorum artık hayat ne sunucak bize

Kesiinlikle katılıyorum ben de aldıktan sonra denedim yanıldım uğraştım didindim boşa çırpınmışım tek taraflı olmuyor bir taraf yaptıklarıının farkında olmasını geçtim hatasını kabullenmeyip beni deli yurduna koydu onca fedakarlığım boşunaymış hep...
Rabbim yardımcın olsun. belliki güçlü kadınsın .herturlu zorlukların üstesinden geleceğine eminim. Rabbim yar ve yardımcın herzaman.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

en iyisini yapmışmın ben herşeye susarım sabır ederim lakin aldatma şiddet girince asla büyük konuşma diyen mi olur kim ne derse desin onu kaldıramam

Ben de sustum bir zamana kadar ama insanın yeter dediği bir nokta varmış

Benim ki yapsa bile gönlümü almak için elinden geleni yapardı 2 sene hiç kimseye bir sıkıntımı bile duyurmadım sonra bu çekti evden gitti aileler toplandı toplandıktan sonra iyice onların ağzıyla konuşup bayağı değişti
neyseki erken dönenlerdensin ömrün gitmicek en azından

Hiç söyleme valla canım derdi ne evlilik ne kızım ne başka birşey olaylar olduğundan beri ağızlarında tek laf var arabayı ver evdeki eşyaları ver neler neler tek dertleri eşya ve araba daha benim kızım 14 aylık hiç mi umrunda olmaz

Back
X