• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç söyleme valla canım derdi ne evlilik ne kızım ne başka birşey olaylar olduğundan beri ağızlarında tek laf var arabayı ver evdeki eşyaları ver neler neler tek dertleri eşya ve araba daha benim kızım 14 aylık hiç mi umrunda olmaz
sakın birşeyini verme sen yaptıysan hiçbirşeyini bırakma

sakın birşeyini verme sen yaptıysan hiçbirşeyini bırakma

Evden aldıkları eşyaları vericem araba altınlarımla alındı ama kabul etmiyorlar istiyorlar muhtemelen onun için de dava açacaklar biz de altınlarımızı istedik

Ben de sustum bir zamana kadar ama insanın yeter dediği bir nokta varmış
Kadın olmak ne zor yaa bütün sıkıntıları biz çekeriz herşeyi biz üstleniriz elimizden gelen herturlu fedakarlığı yaparız yinede memnun edemeyiz itiliriz kakiliriz, konuşma hakkımız verilmez konuşunca sen sus denir dövüluruz sesimizi çıkaramayız çocuğumuz için susarız.ayaklarimizin üstünde tek başına güçlü durariz bunuda hazmedemezler vallahhiiiii yeter..... BIZ HERZAMAN GÜÇLÜYÜZ.

Zerosima Zerosima hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çalışıyorsanız ekonomik özgürlüğümüz varsa çok çok iyi olmuş hele birde aileniz sahip çıkıyorsa eşinize hiçte ihtiyacınız yok zaten şiddet,aldatma varsa sürdürmenin anlamı da yok
Rabbim evladiniza sağlık sıhhat versin inşallah

Kadın olmak ne zor yaa bütün sıkıntıları biz çekeriz herşeyi biz üstleniriz elimizden gelen herturlu fedakarlığı yaparız yinede memnun edemeyiz itiliriz kakiliriz, konuşma hakkımız verilmez konuşunca sen sus denir dövüluruz sesimizi çıkaramayız çocuğumuz için susarız.ayaklarimizin üstünde tek başına güçlü durariz bunuda hazmedemezler vallahhiiiii yeter..... BIZ HERZAMAN GÜÇLÜYÜZ.

Aynen güçlü kadınları çekemiyorlar aileme düşman oldular arkamda durdukları için ailesi düşman oldu karakola gidip şikayet ettiğim için valla kimse kusura bakmasın anam babam beni elin oğlu ezsiz dövsün insan yerine koymasın diye vermedi kendi kızlarının başına gelse kıyamet koparırlar benim bunları yapmam zorlarına gitti

Zerosima Zerosima hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çalışıyorsanız ekonomik özgürlüğümüz varsa çok çok iyi olmuş hele birde aileniz sahip çıkıyorsa eşinize hiçte ihtiyacınız yok zaten şiddet,aldatma varsa sürdürmenin anlamı da yok
Rabbim evladiniza sağlık sıhhat versin inşallah

Aynen çalışıyorum çok şükür zaten bunu da duydum elim para tuttuğu için böyleymişim :)) Aynen inşallah hayırlısı olur

Aynen güçlü kadınları çekemiyorlar aileme düşman oldular arkamda durdukları için ailesi düşman oldu karakola gidip şikayet ettiğim için valla kimse kusura bakmasın anam babam beni elin oğlu ezsiz dövsün insan yerine koymasın diye vermedi kendi kızlarının başına gelse kıyamet koparırlar benim bunları yapmam zorlarına gitti
Bravo sana bizleri analarımız eziyet cekelim diye doğurmadı seni çok takdir ettim onların oğulları evlattta biz neyiz biz evlat degilmiyiz. Onlara göre sadece onların evlatları var hadi ortalaan bizlerinde anaları var seni çok takdir ettim. Hiç düşünmüyorlar buda evlat bununda anası babası var demiyorlar ama kucaklarina torun verince bile oğlumun evladı diye ortalıkta sisinirler gerine gerine sanki oğulları doğurdu tövbe estafurullah yaaa .bacım sen kendin ve çocuğun için en doğrusunu yapmışsın tabi kim ister yuvalar değilsin ama olmayincada sorunlar oluncada kestirip atıcaksın.

Bravo sana bizleri analarımız eziyet cekelim diye doğurmadı seni çok takdir ettim onların oğulları evlattta biz neyiz biz evlat degilmiyiz. Onlara göre sadece onların evlatları var hadi ortalaan bizlerinde anaları var seni çok takdir ettim. Hiç düşünmüyorlar buda evlat bununda anası babası var demiyorlar ama kucaklarina torun verince bile oğlumun evladı diye ortalıkta sisinirler gerine gerine sanki oğulları doğurdu tövbe estafurullah yaaa .bacım sen kendin ve çocuğun için en doğrusunu yapmışsın tabi kim ister yuvalar değilsin ama olmayincada sorunlar oluncada kestirip atıcaksın.

Kesinlikle öyle bunlar en başta oğullarından kurtulmak için ellerinden geleni yaptılar ben de sorunlarımı dışarıya yansıtmayıp hep mutluluk pozları verip çekemeyince bozmaya çalıştılar kızımı bile inanın gösterişte seviyorlar umurlarında değil kızım bile hissediyor zor gidiyor onlara

Hayat böyle erkekler hicbirzaman ayakları yere basan kadınları çekemezler azcik para kazansak kıskanırlar git evinde otur ne gerek varr deyip deyip söylenirler.
Kesinlikle öyle bunlar en başta oğullarından kurtulmak için ellerinden geleni yaptılar ben de sorunlarımı dışarıya yansıtmayıp hep mutluluk pozları verip çekemeyince bozmaya çalıştılar kızımı bile inanın gösterişte seviyorlar umurlarında değil kızım bile hissediyor zor gidiyor onlara
Ah canim benim bu erkek anaları hep böyle.icten içe kıskanıyorlar. olan hep kızına oluyor onun ne suçu varki.offfff bacım offf çok şükür ailen arkanda kizin ve sen ınsallah ömrünüz boyunca çok mutlu olursunuz.bunuda atlatırsınız 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

1616581455551.webp

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNANLAR

@siyahvebeyaz BK: 80
@baharns BK: 71,25

@Esrin mine BK:91,8
@pofu BK:87,55
@Tradiaos BK:82,50
@Abceli52 BK:94,3
@Nurzfr BK:91,1
@herasmom BK:69,5

@MissGamzeli BK:84
@_alis BK:88,15
@labellevie BK:78
@ArastiranAnne BK:74
@emxeren BK:84,85
Zerosima Zerosima BH:69,5
@Enasra BK:69

AŞAĞIDAKİ KIZLAR KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM:KK56:

@Melez35
@Dediyy
@Chelzy
@Anne12345
@talena
@IcimdekiSonsuzDeniz
@misinami
@limonlusoda1819
@elcin123
@gzgzz
@Tomris8
@GUNESIPEKSSS
@Titiz nur
@Ezom
@MiruMir
@Esmeray34
@Babsy baby
@Asss aaa
@mehlika_
@Siyahzambak6
Oh oh maşallah

Hepiniz hoş geldiniz:68:

Demek istediğim gruptan çıkartma var mı mesela iki üç ay boyunca yazabilirmiyiz yoksa üyeler arasında seçim mi yapılcak
senelerce bile yazabilirsin :) genelde yazmayanlar kural ihlalinden çıkartılıyor. seçimi aslında sizler yapıyorsunuz, katılım sağlayıp paylaşımlarınızı yaptığınızda hiçbir sorun yok. :KK60:

Back
X