- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Keskeeee hep yesekte kilo almasakkkyiyipte kilo almayanlari oyle cok kiskaniyorumkii
Aynen ben de benim yengem 5 tane çocuk doğurdu bir oturmaya bazen 2 dürüm bile yer o da nohut dürümü düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keskeeee hep yesekte kilo almasakkkyiyipte kilo almayanlari oyle cok kiskaniyorumkii
Ben kendime diyetteyim demiyorum öyle yapınca daha çok kaçamağa yöneliyorum aç olmasam da beynim ye diyor o yüzden herşeyden tadıyorum ayarın da eğer cızlı yiyorsam mesela bugün iş yerin deki yemek ezogelin çorbası erişte ve sulu köfte var patatesli havuçlu alacağım yemek çorba ve suslu köfte
Günaydın kızlar. Regl olunca kilo farkınız ne kadar oluyor ben bugün oldum.
73.8 ile başlamıştım salı günüydü sanirim tartildigimda 73.6 idi yani bir günde 200gram gitmişti. Cumaya 73 olurum diyordum bugün tekrar tartıldım yine 73.8 cikti
Ya porsiyon kontrolü yapıp yersek bir şey olmaz bence yani birde spor da yapoca süper zaten kilo korurken önerilen buBenim online görüştüğüm diyetisyenim vardı eskiden ona giden danışman lahmacun yemiş çok pişman olmuşbennolmszdım mesela sporumu yapardım diyor kadın yerim ama kaloriyi de yakardım yani o gün için
Günaydın burda kar yok güzel bazı şehirlere yağmış sanirimGnyyddıınnnnnnhava çookk soğukkk kar yağmıp ve hala yağıyo sağlığınıza kendinize dikkat edin, gökyüzü virüs yayılacak ve daha fena olacak dyr....
Çok iyi kendimizi motive etmek onemliDün koşu bandına binicem diye ne güzel laflar ettim kendime
Yaparsın sen
Daha güzel kadın olacaksın
Daha güzel anne olacaksın
Bundan önce de yaptın şimdi de yaparsın diye diye bandın tepesine çıktım ilk başlarda 30-35 dk yapıcam tempolu sonra yükselticem dkları
Valla benim çok oluyor fark ödem baya etkiliyorGünaydın kızlar. Regl olunca kilo farkınız ne kadar oluyor ben bugün oldum.
73.8 ile başlamıştım salı günüydü sanirim tartildigimda 73.6 idi yani bir günde 200gram gitmişti. Cumaya 73 olurum diyordum bugün tekrar tartıldım yine 73.8 cikti
Valla şöyle diyeyim o akşam atistirmaliklari bana hep kilo aldırdı.Dünkü menüm dicem ama cıslı cıslı
Saat 8.20
3-4 çatal ıspanaklı yumurta
1 bardak ayran
Saat 10,30
1 bardak şekersiz çay
Saat 13,30
1 tabak ekşili ufak köfte
Saat 19,30
Yarım döner (aslında öğle yemeğinde yediğimden dolayı birşey yemeyecektim ama annem emziriyorsun ye diye darladı mecbur)
2-3 bardak ayran
Saat 21,00
Malesef 2 küçük pankek
2,5 litre su
15 dk yürüyüş 30 puan
175 adet bölgesel çalışma 105 puan
Toplam 135 puan
Ya porsiyon kontrolü yapıp yersek bir şey olmaz bence yani birde spor da yapoca süper zaten kilo korurken önerilen bu
Valla şöyle diyeyim o akşam atistirmaliklari bana hep kilo aldırdı.
Eşim iş gereği hep geç gelir.
Bende hep onu beklerdim yemek için. Sonra çay Faslı olurdu. Ben kacirirdim ölçüyü.
Şuanda o gelmeden yiyorum
Ama akşam yine salatadan birkaç kaşık yiyorum veya kv de de istek çok az çekirdek yiyorum
Keki gündüz yesen belki o kadar etkilemicek.
Yapma yaaa niye öyle olduuSenin ki yine iyi ben 2 hafta önce 94 idim birden 96 bilmem kaç oldum oyüzden etap sonuncusu oldum![]()
Çıkarma zaten çok anlamsız olur herşeyden kontrollü yemek en guzeliKesinlikle öyle mesela ben ilk başlarda çok dikkat etmeye çalışırım gerçi bu hafta edemedim ama normaldevücut alıştıktan sonra herşeyden porsiyonlarımı küçülterek yerim çünkü hiç bir şeyi hayatımdan tamamen çıkaramam
Ya zaten bir şeyi ne kadar yemezsek sonra bir şekilde patlak veriyor fazla fazla yiyoruz en iyisi ölçülü yiyip devam etmekKesinlikle öyle mesela ben ilk başlarda çok dikkat etmeye çalışırım gerçi bu hafta edemedim ama normaldevücut alıştıktan sonra herşeyden porsiyonlarımı küçülterek yerim çünkü hiç bir şeyi hayatımdan tamamen çıkaramam
Yapma yaaa niye öyle olduu
Çıkarma zaten çok anlamsız olur herşeyden kontrollü yemek en guzeli
Canım zaten benim bir ödem sorunum var regli de üstüne gelince daha çok oluyorYapma yaaa niye öyle olduu
Çıkarma zaten çok anlamsız olur herşeyden kontrollü yemek en guzeli
Anladım ödem benimde başımda belaaCanım zaten benim bir ödem sorunum var regli de üstüne gelince daha çok oluyor
Bende çok etkilemiyor ya çok su içtiğim için mi bilmiyorum ama kahvey,çayı içmek çok ödem yapıyorCanım zaten benim bir ödem sorunum var regli de üstüne gelince daha çok oluyor
Çayda kahve içiyorum su da anca 2 lt oda zorla bu saat olmuş daha 1 lt bitmediBende çok etkilemiyor ya çok su içtiğim için mi bilmiyorum ama kahvey,çayı içmek çok ödem yapıyor
Ya ödem o yüzden oluyor biraz artsa fena olmaz aslında ben normalde de çok içerdim suyu şimdi extra çok içiyorum zaten su içmeden kilo vermek zor yani en azından ben öyle düşünüyorumÇayda kahve içiyorum su da anca 2 lt oda zorla bu saat olmuş daha 1 lt bitmedi