- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.220
- 698
- 31
Oooyyyy masaallaahhhh bide 5 tane cocukk helal olsun vallahi yengeneeAynen ben de benim yengem 5 tane çocuk doğurdu bir oturmaya bazen 2 dürüm bile yer o da nohut dürümü düşünhala zayıf 55 kg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooyyyy masaallaahhhh bide 5 tane cocukk helal olsun vallahi yengeneeAynen ben de benim yengem 5 tane çocuk doğurdu bir oturmaya bazen 2 dürüm bile yer o da nohut dürümü düşünhala zayıf 55 kg
Oooyyyy masaallaahhhh bide 5 tane cocukk helal olsun vallahi yengenee![]()
Ayyy bendeMerekla yarın ki tartıyı bekliyorum bakalım nasıl olacak![]()
İnşallah bol eksiler görürüz amin.Ayyy bende![]()
Merekla yarın ki tartıyı bekliyorum bakalım nasıl olacak![]()
İnşallah inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırız :)
Bugün büyük günahlara girdimİnşallah inşallah![]()
Olur öyle arada telefi edilir bir sekildeBugün büyük günahlara girdim![]()
Ben de ben de sabit bile gelsem şükür dicemMerekla yarın ki tartıyı bekliyorum bakalım nasıl olacak![]()
Bugün gitmeseydinBugün büyük günahlara girdim![]()
Ekside gelirsin insallahhhBen de ben de sabit bile gelsem şükür dicem
İnşallah yavrumEkside gelirsin insallahhh
Mümkün değil 12 de önce uyuyamıyorum ya aslında erken uyumak güzel hem geç saatte acikmamis oluyoruz, hemde vücut dinleniyor ödem toplamiyorBu akşam erken yatıp erken kalkayım sabah kalkıyorum balon gibi oluyorum anca toplarım kendimi
Kızımı 10 10.30 gibi yatırıyorum bazen bende onunla uyuyorum ama eşim gelince hop bir türtüyo kalkıyorum 1 deMümkün değil 12 de önce uyuyamıyorum ya aslında erken uyumak güzel hem geç saatte acikmamis oluyoruz, hemde vücut dinleniyor ödem toplamiyor
Aferin sana sen de benim gibi takılırsın uxuncanaYarın tartı günğ ben bugün şuursuzca yedm içtim ıhlamur kahve çay suakşam kefir içicem sadece
tüm gün içme eylemi
Benimde oğlum uyumuyor o uyumayinca uyuyamiyorum yaz gelse oğlanı dışarda yorarim uyur erkendenKızımı 10 10.30 gibi yatırıyorum bazen bende onunla uyuyorum ama eşim gelince hop bir türtüyo kalkıyorum 1 de
Tartı psikolojisi geriyı bniAferin sana sen de benim gibi takılırsın uxuncana![]()