Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PicsArt_03-26-08.39.16.webp

Teşekkürler :)
65 hatta 63-64 kiloya kadar hızlı vereceğimi düşünüyorum çünkü kiloları da çok hızlı bir süre de aldım 😅
Benim en büyük eksiğim maalesef su. Normalde günde 1 bardak bile içmem.
Bu hafta da bazı günler yarım litre bazı günler 1 litreye zorladım ancak :KK43:
Gün geçtikçe daha iyi olacak

Ayy kızlar beni yerin, utandırın kızın bana😖 tartıdan sonra oturdum 2 dilim tost yedim. Üzerine de 2 kare çikolata yedim. Bunları tolere edebilirim, sporla akşam salatayla dengeleyebilirim ama ben ne zaman böyle kendimi kaybedip yemeğe başlasam bir bakıyorum verdiğim 3 gramı da misliyle almışım. Ama bu kez kontrolü kaybetmemeliyim. Bu kez bambaşka bir hayatın başlangıcındayım. bu kez olmaz😖😖
(neden kontrolü kaybettiğimi de yazayım. Oğlumun okulu 1.5 km kadar uzakta ve daha servis ayarlayamadık. Sabah çocuğu okula götürüp yorgun argın evin kapısını açmıştım ki okul müdürü aradı, meğer öğretmenimiz izinliymiş, daha oturamadan olduğu gibi geri gittim. Yani aç karnına 6 km yol yaptım üstelik okul çantası, market poşetleri ve huysuz bir küçük çocukla. Eve döndüğümde açlıktan ve yorgunluktan kendimi kaybetmişim😵)
Çok haklısın ama elinde olmayan sebeplerden sabahları çıkarken bir elma bir havuç kirtla

Ekmeği kestim. Aksam 5.00 - 5.30 dan sonra yemek yemiyorum. Yorgunluktan ölsemde hergun spor yapıyorum. Üstüne ev temizliyorum. Abur cubur en önemlisi çikolatayı bile bıraktım. Ac yatıyorum ac kalkiyorum. Neden bu kadar az çıktı anlamıyorum. Modum yerle bir oldu 😓 daha önceden diyet yaptığım da ilk hafta 3 kg gittiğini görmüştüm. Ya artık gramlari bile düşünür oldum. Evet devam edicem bırakmak yok. 💪
delinin zoruna bak muhteşem bir sonuç almışsın:KK9::KK9:

Offf benim canim da aburcubur sepetinden cikolataistiyor,ama yemezsem yarin uyaninca kendimle gurur duyarim biliyorum.
Hadi Deniz,bir dakika mutluluk aldatici,yeme,sakin yeme,yemeeeee.
Elbisen uzerine.guzel olunca nasil mutlu olacaksin dusun,dusun:KK200:
Arkadaslar, moni moni gece cikilata yemedim :sampiyon:
1 kupa sogan corbasi ictim,hep denemek istiyordum,aksamdan yapmistim.
Icine aci biber de katmistim.
Inanilmaz,mercimek corbasindan daha guzel oldu.
Ben kokar sanmistim.
Bir de kavanozladigim sade domates sosundan yedim bir kac kasik moni moni kaptanim gece yedim ama masum yedim sanki di mi o_O
Tabi sabahi unuttugum icin arti ciktim o baska :olamaz:

Canım ben kahvaltıyı öğlen yapıyorum 12 veya 11 buçuk gibi
Birde ikindiyi azcik geçince yemek yiyorum çok iyi oldu
Ben de oyle yapiyorum,geceyi zorlanmadan gecirebilsem,icecekle yatmaya alismamiz lazim

Veee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.
moral bozmak yok, yeme düzeninin değiştirdiğinde kırılcaktır :KK25:

Back
X