- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Ekledim. Canımlistedesin canım tekrar tartılıp notu ekliceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim. Canımlistedesin canım tekrar tartılıp notu ekliceksin
Evet cnm oluyo öyle vücut korumaya geçiyorVeee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.
azcık döveyim gelAyy kızlar beni yerin, utandırın kızın banatartıdan sonra oturdum 2 dilim tost yedim. Üzerine de 2 kare çikolata yedim. Bunları tolere edebilirim, sporla akşam salatayla dengeleyebilirim ama ben ne zaman böyle kendimi kaybedip yemeğe başlasam bir bakıyorum verdiğim 3 gramı da misliyle almışım. Ama bu kez kontrolü kaybetmemeliyim. Bu kez bambaşka bir hayatın başlangıcındayım. bu kez olmaz
(neden kontrolü kaybettiğimi de yazayım. Oğlumun okulu 1.5 km kadar uzakta ve daha servis ayarlayamadık. Sabah çocuğu okula götürüp yorgun argın evin kapısını açmıştım ki okul müdürü aradı, meğer öğretmenimiz izinliymiş, daha oturamadan olduğu gibi geri gittim. Yani aç karnına 6 km yol yaptım üstelik okul çantası, market poşetleri ve huysuz bir küçük çocukla. Eve döndüğümde açlıktan ve yorgunluktan kendimi kaybetmişim)
saat daha çok erken, akşam yemeği yememişsin acıkırsın mutlaka bir şeyler ye
Sağol kaptanım. Yarın berat kandili. Gece sahura kalkip oruç tutucam. Haliyle akşamı es geçtim.saat daha çok erken, akşam yemeği yememişsin acıkırsın mutlaka bir şeyler ye![]()
çiklat yemediğin için kutluyorumArkadaslar,moni gece cikilata yemedim
1 kupa sogan corbasi ictim,hep denemek istiyordum,aksamdan yapmistim.
Icine aci biber de katmistim.
Inanilmaz,mercimek corbasindan daha guzel oldu.
Ben kokar sanmistim.
Bir de kavanozladigim sade domates sosundan yedim bir kac kasikmoni kaptanim gece yedim ama masum yedim sanki di mi
Tabi sabahi unuttugum icin arti ciktim o baska![]()
Benim oglan gece yemek yiyor pesinde gezerken mecbur birkaç tane de ben yemek zorunda kalıyorumBen de oyle yapiyorum,geceyi zorlanmadan gecirebilsem,icecekle yatmaya alismamiz lazim
Kaptanım bende geçmişte takımlara girmişim gerçi biraz orası karışık ama listeye girip girmedigimi bile hatırlayamıyorum çünkü 3,4 sene önce galibaZerosima zehracım mezun üye olduğun için listeye girme hakkın var, ister misin alıyım mı seni bu hafta listeye? şartları tekrar kontrol edicem uygunsan cevabına göre de alır ya da almam.
kontrol edeyim canım profilini açar mısın gizli olduğu için bakamıyorumKaptanım bende geçmişte takımlara girmişim gerçi biraz orası karışık ama listeye girip girmedigimi bile hatırlayamıyorum çünkü 3,4 sene önce galiba
Tamam kaptanım açıyorumkontrol edeyim canım profilini açar mısın gizli olduğu için bakamıyorum
kuzum sen 9. takımda listeye girmişsin ve sonra ki hafta takım kapanmış. kullanıcı adı değişikliği yapmışsın.Tamam kaptanım açıyorum
Aynen kaptanım şimdi hatırladım evet beyazpapatyammm eski nickkuzum sen 9. takımda listeye girmişsin ve sonra ki hafta takım kapanmış. kullanıcı adı değişikliği yapmışsın.
Beyazpapatyammm senin eski nick di mi?
Beyazpapatyammm(91.7/89.5/2.2/%2.40) yeni üye baş. tar. 30/01/18 b. kilo 96,8 hdf: 70 557. etap 22 şubat 2018 de kapanan 9.takım üyesi