- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'ye canım. Çiğ köfte bir paket kinoayla yapabilirsin cigkofteyide bulgur yerine geçer kinoa onunda ince çekilmisleri variste sağlıklı çiğ köfte ben esmer ince glutensiz bulgurdan da yapıyorumŞimdi de çiğ köfte istiyor canım
Hayırlı kandiller canimHayırlı kandiller hanımlar![]()
spor sorun değil de su olmaması büyük sıkıntı. sadece kilo vermek adına değil, su içilmeyince vücuttaki toksinler atılmıyor.
su hiç mi yok 1 bardak bile su çok önemli kilo verirken birazcık zorlaşan fena olmaz
Bu ara kinoaya taktimda'ye canım. Çiğ köfte bir paket kinoayla yapabilirsin cigkofteyide bulgur yerine geçer kinoa onunda ince çekilmisleri variste sağlıklı çiğ köfte ben esmer ince glutensiz bulgurdan da yapıyorum
Oruçluyken haliyle icemedim. Yatana kadar içerim. Onu yazmaya gerek duymadım.spor sorun değil de su olmaması büyük sıkıntı. sadece kilo vermek adına değil, su içilmeyince vücuttaki toksinler atılmıyor.
Dikkat etmedin sanirim oruç tuttum kandil diye. Yatana kadar birkaç bardak içerim. Onu yazmaya gerek duymadım. Çünkü sayısı belli olmaz dedim.su hiç mi yok 1 bardak bile su çok önemli kilo verirken birazcık zorlaşan fena olmaz
Özür dilerim evet dikkatimden kacmisDikkat etmedin sanirim oruç tuttum kandil diye. Yatana kadar birkaç bardak içerim. Onu yazmaya gerek duymadım. Çünkü sayısı belli olmaz dedim.
Fark ettim sıkıntı değilÖzür dilerim evet dikkatimden kacmis
oruçtan dolayı yaniOruçluyken haliyle icemedim. Yatana kadar içerim. Onu yazmaya gerek duymadım.![]()
Bende çay,kahve hiç içmem çay icmeyeli 6 ay olmuştur ama susuz asla duramamoruçtan dolayı yanitamam o zaman. ben de şaşırdım zira. nasıl susuz durdu acaba diye. ben sıvısız duramıyorum.