- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim kız sen bu azimle beni geçicem valla gerçekten bravoGunaydinn
Sabah sabah hamur yoğurdum eşim börek istedibu gün ki imtihanimda börek galiba ama asla canım istemiyor yavaş yavaş oluyorum ben galiba ya pes etmek yok asla oğlum ve eşimin kalkması 11 i bulur ben o zamana kahvaltımı yapmış oluyorum karnım tok olunca kaçamak falan yapmıyorum
Temmuzda bı aksilik olmazsa memlekete gideceğim her ay 4 kilo versem diye hesap ediyorum 15 kiloyu bulur aşağı yukarı baya zayıf olurum inşallah bende böyle hayaller kuruyorum işte hedefe ulaşmak için![]()
Ay inşallah veririrm bu kiloları yani hepimiz verelim artık kafama dank ettin benden yaşı büyükler çıtır çıtır geziyor ben et yığını üzülüyorumGünaydın canim kız sen bu azimle beni geçicem valla gerçekten bravo![]()
Gidecek gidecek canim bak maşşallah çatır çatır veriyosun kiloları hem sen çok azimlisin gerçekten bu azimle daha çok verirsin sen hiç canını sıkma. seni çok takdir ediyorum vallahiAy inşallah veririrm bu kiloları yani hepimiz verelim artık kafama dank ettin benden yaşı büyükler çıtır çıtır geziyor ben et yığını üzülüyorum
Yürürken eşimin arkasinda kalmaktan utanıyorum nefes nefese yürümekten yoruluyorum
İnşallah gidecek bu kiloların
Teşekkür ediyorum ❤❤gidecek inşallah kafama koydum bir kereGidecek gidecek canim bak maşşallah çatır çatır veriyosun kiloları hem sen çok azimlisin gerçekten bu azimle daha çok verirsin sen hiç canını sıkma. seni çok takdir ediyorum vallahi
İnşallah fazla uğraştırma dan gider su kilolarHerkese günaydın bende depeleniyorum metabolizmam şaşırsın diye su miktarini 4.5 litreye çıkardım tabi sudan sismezsem elma sürmesini sevinememe rağmen burnumu tıkayıp sabahları elma sirkeli şu içmeye başladım
Bende regl dönemindeyim bugunitibariyle hem ruh halim hemde vücudum çok kötü agrım sizin var direniyorum sabah ac karnına 1 saat spor yaptim adetten karnım şişmesin diye spor yaparsam regl dönemini çok rahat atlatıyorum ben bide tahlil vermem lazım vucud kilo verdikçe tahlil değerleri değişiyor vücudda eksiklik varsa kilo vermededuruyorAy inşallah veririrm bu kiloları yani hepimiz verelim artık kafama dank ettin benden yaşı büyükler çıtır çıtır geziyor ben et yığını üzülüyorum
Yürürken eşimin arkasinda kalmaktan utanıyorum nefes nefese yürümekten yoruluyorum
İnşallah gidecek bu kiloların
Teşekkür ediyorum ❤❤gidecek inşallah kafama koydum bir kere
Gidecek sen hiç merak etme vücudun kilo vermeye alışıyor senin gerisi gelir zatenİnşallah fazla uğraştırma dan gider su kilolar
Aaaa neden ne güzel hepbirlikteydik canım üzüldüm gerçektenHepinize günaydın kizlar. Bu günden itibaren yine diyetime devam edeceğim ama gruptan ayrılıyorum. Hepinize bol kilo vermeli günler diliyorum.![]()
Neden ayriliyosunki kuzum ne güzel hep birlikte kilo veriyoruzHepinize günaydın kizlar. Bu günden itibaren yine diyetime devam edeceğim ama gruptan ayrılıyorum. Hepinize bol kilo vermeli günler diliyorum.![]()
Gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
Merhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm
![]()
Hoş geldin canımMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm
![]()