- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Anladım canımAslında çok sıkı bir diyette değilim çok erken kapattım günü hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımAslında çok sıkı bir diyette değilim çok erken kapattım günü hemde
Otla kandir kendiniii,gece mutfaga fethe cikarsan abooovv
Benim acliga hic tahammulum yok,kupayla corba iciyorum vakiltli vakitsiz,yoksa ceddin deden neslin baban mutfaga![]()
Aynen öle şuan okadar sisim ki anlatamam karnım davul gibi olduHormonlar insanı mahvediyor ya
Bende oyleyim ama daha önce düzensiz oluyordum çok şükür bu ay gecikmedi hiç sanırım kilo verdikçe düzene girdiAynen öle şuan okadar sisim ki anlatamam karnım davul gibi oldu
Açımmm ve cuma günü tradios dan daha fazla kilo vermem lazım çaktırmadan ondan aç kalıyorum![]()
Giriyor düzene ağrı sızı olmuyor biraz halsizlik oluyor aslında spor yapmak gerek bu regl döneminde sadece yürüyüş çünkü rahatlatıyor. Karın şişliği ben kiloluyken 1 hafta inmezdi kilo vermeye başladıkça 2 güne indi bir kaç böyle sürer sonra geçiyor kilo vermenin çok etkisi var.Bende oyleyim ama daha önce düzensiz oluyordum çok şükür bu ay gecikmedi hiç sanırım kilo verdikçe düzene girdi
Aç kalmada yetrki benigec canim. helâl sana vallahi hadi beni geciceksin. moralin yerine gelsin şanslısın benim tartım bozuldu ben yinede tartılırım eczanede çatlarım meraktanAçımmm ve cuma günü tradios dan daha fazla kilo vermem lazım çaktırmadan ondan aç kalıyorum![]()
O esprisi kuzummm insallah istediğimiz kiloya düşerizAç kalmada yetrki benigec canim. helâl sana vallahi hadi beni geciceksin. moralin yerine gelsin şanslısın benim tartım bozuldu ben yinede tartılırım eczanede çatlarım meraktan![]()
Yarım litre cok az bardağı öpüp suya selam verip teğet mi geçtin kuzummmHanımlar bugün günah günü gibiydi benim için.
Ama kızmayın lütfen
Eşim bugün erken çıktı işden, dışarı çıktık uzun bir zaman sonra dışarıda bir şeyler yedik, okadar bunalmistim ki artık.
Kahvaltı da simit peynir yedim.
Öyle yemeğinde iskender yedim (ekmeğinin yarısini yemedim)
Sonra Çay icmeye gittik orada da yarım trilece yedim. (Normalde önüme 5 tane koy trilece yerim çok severim ama yine de fazla cozutmamak için eşimle bölüştüm hatta o yarısından fazlasını yedi.)
Biraz önce de 1 çiğköfte durum yedim.
Bugün böyle boool kacamakli bir gun oldu. Ama yarın ve sonrasında telafi edeceğim merak etmeyin
Spor olarak 1 saat yürüyüş; 60.2: 120 puan.
Su yarım litre içtim ama devam edeceğim.
O esprisi kuzummm insallah istediğimiz kiloya düşerizNutella gibi goruyorum seniii hepinizi ananas gibi görüyorummmm
![]()
ÜzdüHaydi beni geçin kızlar haydi bakalım destegim sonsuz size sadece belli bir müddet tartı paylasamiyacagim bende kendimi merak edicem tartım çöp oldu maalesef tamamamen dijitali bozuldu size destek vericem burdan.
Ben yinede bir yolunu bulurum kociskom tartı aldırdım internetten hemde aynisini❤❤❤
SüpersinBen yinede bir yolunu bulurum kociskom tartı aldırdım internetten hemde aynisini❤❤❤yarın veya yarından sonra gelir.