- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Günaydın canımHerkese günaydın bol sağlıklı günler ınsallah hepimiz tartılarda eksileri görürüz.ben gidemiycem bu ara ama sizler görürsünüz insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımHerkese günaydın bol sağlıklı günler ınsallah hepimiz tartılarda eksileri görürüz.ben gidemiycem bu ara ama sizler görürsünüz insallah
Günaydın gel arkadaş kapımız herkese açık 1.sayfadaki formu ve kuralları okuman yeterligunaydin kizlar bende araniza katilmak istiyorum ..
HoşgeldinizM6erhaba
32 yasim 3 cocuk annesiyim evliyim muhendisim dogum kilolarim var ve vermekte zorlaniyorum bu sefer..daha once 6 takimda yaristim ..ara verdim donunce degisiklik istedim herseyde isim ve takimda ...guncel 77 kg oldum
☺
tesekkurler❤❤❤Hoşgeldiniz![]()
HoşgeldinizzzzM6erhaba
32 yasim 3 cocuk annesiyim evliyim muhendisim dogum kilolarim var ve vermekte zorlaniyorum bu sefer..daha once 6 takimda yaristim ..ara verdim donunce degisiklik istedim herseyde isim ve takimda ...guncel 77 kg oldum
☺
Meryem benimEki Görüntüle 2813594 Kimse yanlış anlamasın lütfen, sadece ben çok güldüm sizlerede göstermek istedim.
Günaydın tatlım
Başınız sağolsun canımEvet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
Hoşgeldin canımgunaydin kizlar bende araniza katilmak istiyorum ..
Dikişte mi diikiyorsun bende dikiyorum hobi olarak oturarak ne varsa onu yapiyormusum megerseKesinlikle.
Simdi dikisten kalkip leslie yapmam lazim.
Zaman var da bahane cok.
Ama yapmaliyim,iyi yoruyor,30 dk kaybolayim ortadan.
Hangi isimli olanı yapıyorsun bende onlara da bakayımBende eva fitness ve inc fitness yapıyorum ilk zamanlar bel ağrısı olmuştum. fakat 1 haftadan sonra geçiyor hareketler ağır fakat etkili ben 48 dakikalık olan kısima geldim şuan 30 dakikalık versiyonu 1 saatmis gibi geliyor insana özellikle karın için ve tüm vücut için etkili.