- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Çok katılıyorum sanaOoo elti olarak fit ve şık olmalısın Ramazan'a kadar sporla güzel kilo verirsin . Günlük sporunu yap elişi ne fırsat kalırsa örmeye devam et
Keşke her hafta min. Bir kilo versem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok katılıyorum sanaOoo elti olarak fit ve şık olmalısın Ramazan'a kadar sporla güzel kilo verirsin . Günlük sporunu yap elişi ne fırsat kalırsa örmeye devam et
Verirsin yaparsin ve o düğünde herkesi çatır çatır çatlatirsin bundan eminim.Çok katılıyorum sana
Keşke her hafta min. Bir kilo versemniyetliyken spor çok zor olur benim icn sporu da yapmasam gobus ve simitlerim çok yogun
Yok canım ya hiç gitmedim, gitmem de herhalde çocuklarım daha küçük uğraşamam şimdibende aynıyım canım, verirken gram gram alırken kilo kilo alıyorum.
beslenme uzmanından yardım alabilirisn aslında, diyetisyenle çalışltın mı hiç?
İnşallah canim yaVerirsin yaparsin ve o düğünde herkesi çatır çatır çatlatirsin bundan eminim.
Benimde basim agiriyinca kahve içmek baş agrimi azaltıyorBende yazayım menüyü belki daha uğrayamam bugün için migrenim tuttu geberiyorum
Kahvaltı yok
Öğlen
Mercimek çorbası
Tavuk parçalar (kızartma) çook az
1 tane ayran
Akşam
Omlet
Peynir
10 tane zeytin
3 dilim ekmek
Su 1 lt
6000 adım 60 puan
Şimdi de sade türk kahvesi
Belki kahve içmedim gün için de başıma vurdu![]()
Daha yeni kendime geliyorum vallaBenimde basim agiriyinca kahve içmek baş agrimi azaltıyor
Çok fenadır o insanı sersemgibi eder gelmiş geçmiş olsun.Daha yeni kendime geliyorum valla
Sağol canımÇok fenadır o insanı sersemgibi eder gelmiş geçmiş olsun.
Offf dugunler dugunler offffAy of bende ybugun spor yaomadigim gibi kaynimin düğününe kadar kilo vermem gerekiyordu ramazandan sonra
Acaba örgüye ramazandan sonraya mi bıraksam hata mı olur ne olurr
Suuupeeersiiiinİyi akşamlar
Menum
Sabah
1 yumurta haşlanmış
Bir kk süzme peynir
8 adet zeytin
Bir dilim ekşi mayalı ekmek
Domates,salatalık, havuç
Ara
1 kuru incir
Bir küçük muz