Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Adetim son 3 gün deli gibi tatlı istiyorum
Bende öyleyim canim muzu elmayı doğrayıp ham kakao ya buluyorum bir torbada karistirdim tanga koyundaysa üstüne biraz hindistancevizi ve tarcın koydum beni baya kesti yoksa varya bu adet günlerindeki tatlı krizleri adamideki eder

Ay annem mis gibi tavuklu patates yemegi yapti. Bilirsiniz anne yemegini ama yemeyecegim kiraz sapli cayimi icecegim
Belki diyeceksijiz ki hep annen mi yapiyor yemekleri . %98evet .cok seviyor yemek yapmayi illa yapacak .aksama kadar yemek yap deyin yaparim diyen birisi😊 yorgun olursa falan ben yapiyorm işte

Bende öyleyim canim muzu elmayı doğrayıp ham kakao ya buluyorum bir torbada karistirdim tanga koyundaysa üstüne biraz hindistancevizi ve tarcın koydum beni baya kesti yoksa varya bu adet günlerindeki tatlı krizleri adamideki eder
Gözüm döndü tahinli kek yaptım yalancı tavuk göğsü yaptım 1dilim ince kek yedim 1 dilim de tatlıdan yedim baydı şimdide

4 tane hap içtim hepsine bir bardak içtim bilere bari ordan yırtayım diye 😂
Hahahah doğru diosun🙈🤣
Lanet hastalık bitmedi gitti yaaa valla düşünüyorum gidip test mi yaptırsam diye geçirmişmiyizdir diye bu zamana kadar bir belirti olmadı şükür en yakınlarımda bile çıkmadı ama çalışıyoruz korkuyorum kızımı da kreşe verdim daha da arttı korkularım
Kresede verme canm şuan yoğun bakimlarda çocuklar yatıyor. Önceden 65 üstü yatıyordu Allah korusun. Ben okula gondermiyorum
Daha vermem gereken 20.kilo var o nedenle daha hızlanmaliyim . Insallah basarabilirim
Basarican bu sefer 🙏
Tuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Ay tuzsuz saman gibi yemek yiyemem 😁 o tarz şeyler beni daha çok yemege saldırmami sağlıyor

Gözüm döndü tahinli kek yaptım yalancı tavuk göğsü yaptım 1dilim ince kek yedim 1 dilim de tatlıdan yedim baydı şimdide
Afiyet seker olsun oluyor maalesef bu adet günlerinde 1er dilim yemissin sorun degil o hele bu dönemde normal benim doktorumda 1 dilim olmak şartıyla yiyebilirsin demişti ama ben onu dinlemedim ben dedigimgibi ya hurma yiyorum 3 tane kocaman yada ham kakao karıştırılmış meyva.

Sabah kahvaltısı: detox ile güne başladım yeşil smothie yeşil çay yeşillik salatası ve yumurta 4 dilim peynir Ara öğün: nescafe Öğlen yemeği: yoğurtlu sebze Ara Öğün: 2 tane karabugli pirinc patlagi 1 tane galeta 2 tane elma Akşam Yemeği: sebzeli yoğurt spor: yarim saat ev işi 30×50 150 bütün gün yesil cay ve türk kahvesi 3 fincan. Su 3 litre

Çok sevindim canım adına 💟 anneler hep mutlu olmalı 🙏 ki evladinida sağlıklı bir birey olarak yetisrebilsin.
Ben napim aynı. Liseyi bitirdim bu boşlukta. Unv. Sınavına giricem haziranda. Pek sanmıyorum tutturabilecegimi sadece barajı geçsem yeter aslında. Çocuk gelisimi istiyorum. Bakalım nasip. Bi kaç gün evvel oğlanı sünnet ettirdik. Ole iste onla ugradioz
Hayırlı olsun canım

Tuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Ayrı pişirmeye gerek yok canım, ben akşam yediğim salataya tuz koymuyordum, gayet iyi geliyor ödem için

Ay annem mis gibi tavuklu patates yemegi yapti. Bilirsiniz anne yemegini ama yemeyecegim kiraz sapli cayimi icecegim
Belki diyeceksijiz ki hep annen mi yapiyor yemekleri . %98evet .cok seviyor yemek yapmayi illa yapacak .aksama kadar yemek yap deyin yaparim diyen birisi😊 yorgun olursa falan ben yapiyorm işte
Annen bizede gelsin, ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum

Back
X