- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Arka arkaya değil de yedik yaniHadi bakalım - 3 bekliyoruz senden
4 dilim baklava kalori tavancanm öyle birsey yapacaksan bile inanki 2 tane yetiyor 4 çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arka arkaya değil de yedik yaniHadi bakalım - 3 bekliyoruz senden
4 dilim baklava kalori tavancanm öyle birsey yapacaksan bile inanki 2 tane yetiyor 4 çok
Arada tutamıyoruz kendimizi sonra pişmanlık fayda etmiyoray az önce bri tatlı yedim olcak iş mi bu yaaaaa lanet olsun şu regliyeee bu kadar mı can çeker 4 tane baklava yedim akşama artık yemek bile yemem
Oo bide güne yaydin odaha kötüArka arkaya değil de yedik yaniakşam da yemeğiz aç kalırız gözlerin döndü valla
ohaaa 4 saat mıııııııııııOo bide güne yaydin odaha kötüneyse 1 dilim baklava 1 saat yürüyüşte yakiyormussun
![]()
ay sorma koca hafta tut gel perşembe sal eşimde de gececi koşu bandına çıkamıyorum yatak odasın da diye şekerim tavan yapcak vallaArada tutamıyoruz kendimizi sonra pişmanlık fayda etmiyor
Akşam gittiğinde çık koşu bandına öylede oluray sorma koca hafta tut gel perşembe sal eşimde de gececi koşu bandına çıkamıyorum yatak odasın da diye şekerim tavan yapcak valla![]()
Yaaa yarına kadar - 1,kg kaybedebilirem - 3 ü tamamlayacagım inşallah bu benim için bir rekor olacakHadi bakalım - 3 bekliyoruz senden![]()
kocaaa uyuyorAkşam gittiğinde çık koşu bandına öylede olur
Ben de sıkılıyorum hemenkocaaa uyuyorbenim de zaten regliyken hiç spor yapasım gelmiyor gün içerisin de ne yürüysem o
Kolay gelsin şimdidenohaaa 4 saat mııııııııııı![]()
Bence akşama aç kalma canım bir kase çorba bile içsen olur kilo basmaz o zatenYaaa yarına kadar - 1,kg kaybedebilirem - 3 ü tamamlayacagım inşallah bu benim için bir rekor olacak
Saat 12.00 da 2 tabak mercimek
Bir parça ekmek yedim
Eger ki aksama kadar 3 lt suyu tamamlayıp, ev işleri var onları bitirip bir de yuruyuse cıkabilirsem ve de akşam yemegı yemezsem neden olmasın![]()
Regliyken spor yapılırmi yakocaaa uyuyorbenim de zaten regliyken hiç spor yapasım gelmiyor gün içerisin de ne yürüysem o
yapılmazz tabiiiiiKolay gelsin şimdiden
Bence akşama aç kalma canım bir kase çorba bile içsen olur kilo basmaz o zaten
Regliyken spor yapılırmi ya![]()
Hiç bildirimde bulunmadım, bu hafta misafirim vardı yatılı, hedefim kilo almamış olmakMENÜSPOR
CUMA CMT PZR PZT SALI ÇRŞ PERŞ Mydestinyy
+90 +80 +60 +80 +90 +100 @Maviskelebegimm +60 +140 +90 +180 +240 +270 Lonely single girl
+ + + + + @reklam + + +90 IcimdekiSonsuzDeniz
+ +90 + + + Zerosima
+40 +60 @Abceli52 +180 +360 +420 +240 +360 @Tradiaos + +150 +60 +228 +410 @pofu B baharns @emxeren +120 +90 + +120 +150 +90 @Esmeray34 +120 + +135 +90 +40 +40 @Pembegomlek +100 + +40 +190 @Siyahzambak6 + +189 +190 +160 +140 +290 @herasmom +400 + +12 +80 +360 @ArastiranAnne @MissGamzeli +75 +100 +50 + + Eddaak
+ + +98 +90 Gurbettt42
+ + +105 @Esrin mine
Ben de uyari veriyorum,kalk,destina kaaalkbugün çok oturmuşum mesela saatim uyarı veriyor kalk hareket et diye![]()
2 ,5 supermis super,arastirayim ben deSelaamm kizlaarrrr
Baya yoğunum bu ara projelerim geldi nevrim dönüyor sabah 7.30 aksam 8 kapatyrm sadece spora vaktim kaliyo dun antrenman sonrasi dersime bile giremedim uyuyup kalmisim =(
Neyse en son burda ketojenik diyete takmistim falan biliyorsunuz sonra instagramda bi kac doktoru takbe aldim ve arastirmaya basladim gecen hafta basladim uygulamaya ama tam.ketojenik degil biraz karatay tarzi oldu cunku full karbonhidratsiz beslenme bobreklerde kum olusumuna neden oluyormuş ben aksine düşük karbo yapmaya başladım... neyse 4 gunde -2 5 gorunce yuhh dedim nasilll yaniiii
Biraz deneme yanilma uygulamasi acaba gercekten miiii boyle oldu
sonra dun aksam lahmacun yedim 1.5 ( bu arada sadece 2 ogun yapyrm ve kahveyi 1 fincana cektim) bu sabah tarti +1 gosterdi, demekki aldigim sonuc dogruydu dedim veee
Yarin kaldigim yerden yag protein dusuk karbo beslenmeme devam edecegim demekki iyi geldi bana burdan bu çıkıyor sizede yazarim netice aldıkça![]()
Kayisili form cayi icebilirsin canim.Ben artı çıkıcam maalesef ya hem adetliyim hemde çok afedersiniz günlerdir lavaboya çıkamıyorum çok üzgünüm şimdiden