- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Ama maşallah yapıyorsun kendini zedeleyecek şekilde yapmıyor olman çok güzelEvet canim haklisin sagligim daha onemli su hayatta 15 gun yeme duzenim biraz sasacak okadar sporuda abartma dedi doktor bir yaptimmi durmak bilmiyorumda
Hedefinin altına düştüm demiştin diye hatırlıyorum bence bu durum hiç önemli değilMaalesef bu cuma ayni kiloda kalicam buyuk ihtimalle hic icine sinmiyor ama yapcak bisey yok
mezun edebiliyorsak mezun ederiz kuzum seni, olamıyorsan da sağlık iznine ayırırız. sağlığından önemli değil hiçbir şeyMaalesef bu cuma ayni kiloda kalicam buyuk ihtimalle hic icine sinmiyor ama yapcak bisey yok
Kısa ve netGunaydin arkadaslar
Sizlere bir sey anlatmak istiyorum
Hani benim eski koca geldi ya
Bir komsumuz var ama aramiz cok iyi oyle herkesle iyi olmam ben yani seciciyimdir
Ama bu kez beni birazzorladi neden mi
.
Kadıntutturdu onunla yeniden birlesin
Yok diyorum her dey yeniden denenir bilmem ne
Kafama şunu sokuyorlar; yine de kendi cocugu
Elin adamindan iyidir. Elin adami iyi davranmayabilir. Bilmem ne o kadar beynimi yordular ki
Eski ablalarim.kardeslerim, biliyorsunuz neler yasadim. Simdi bu adama donmek.aptallik.olmaz mi soruyorum size
Akillanmistir pisman olmustuf diyorlar ki oyle bir hali var zaten acik açık .soylememis olsa da
Ama ne yapayim pisman olmak icin 5 sene birazcik gec degil mi
Illa elin adami dedikleri,yani cici babasi yani amiyane tabiriyle uvey baba hep kotu mu cikar
.
Ben bana ilgi sevgi vermeyen biriyle sirf çocuğumicin bir arada durmak.zorunda miyim
.
Sabah cocugumu babasina biraktim aksam aldim
Diyorum ki ne olmus bu çocuğa taniyamadim bi özgüven gelmis bir mutluluk saçıyor anlatamam
Yavrum ne kadar ozlemis babasini. Ama benim sucum degil ki
Hakli oldugim halde.yine ozur dileyen. Hadi son bir kez daha deneyelim diyen bendim. 1 gunde bosanma saati ayarlayip,10 saniyede bosanan ben degildim yani.oydu
Hamileyken beni terk edip.annemle yasamak isyiyorum geleceksen gel gelmeyeceksen.cocuk dogana kadar ara ara gelip giderim.cocuk digunca bosaniriz diyen.karnimda 6 aylik bebekle bana bunlari yasatan yine o .buna ragmen ben cocugum baba duygusu tatsin.baba nedir bilsin diye hep olumlu durmaya calistim
Simdi yeni bir evlilik yapmaya beni o kadsr korkuttular ki
Zaten yapmak da en a z 2 sene oglum büyümeden olmaz yani benim param.yok isim yok o nedenle hayatimi yoluna sokmam laxim oncelikle evladim.icin
.neyse arkadaslar sabah sabah uzun oldu ama.tecrubelerinize dayanarak olumlu olumsuz gorus bildirirseniz cok sevinirim
yine sabah çok erken kalkacağım ve daha 8 sayfa okumam lazım, az yazın
Sag ol ablamKısa ve net
Denenmişi denemeyeceksin .
Her ne kadar göstermesede pişman olduğu belli diyorsun, bu sadece senin tahminin.
Bence pişmanlık deyil, yemeği yapılmıyor, bulaşığı, çamaşırı yıkanmıyor diye perişan olmuştur.
Geleceği yalnız Allah bilir, sen hep hayırlısı için dua et, Rabbim karşınıza iyileri çıkarsın, amin
Mavişim tebrik ederim canım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 730. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1.183
2. (4. TAKIM) ==> %0.722
3. (9. TAKIM) ==> %0.721
BİREYSEL DERECELER
1.Maviskelebegimm ==> % 2.864==>10.TAKIM
2. @Ayse_M ==> % 2.326==> 4.TAKIM
3. @chikolatagozlum ==> % 2.230==> 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@aedenli ==> % - 2.593 ==> 4. TAKIM
Geçmiş olsun canımKızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydıhayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Çok teşekkür ederim abla❤Mavişim tebrik ederim canım
Tatilde bol bol aktivitilere katil bol bol sabah erken sahil kenarinda yuruyus yap canim valla ben oyle yaptimİyi geceler hanımlar. Kaptanım ben yarın tatile gidiyorum perşembe donucem. Cuma bildirimde burda olurum.
Herkese bol eksielr
Sabahlari ac karnina maydonoz smothie yap canim 2 gun bisey kalmaz ucungu gunebenim de öyle sabah kalkıyorum göz kapaklarıma kadar şiş
Siz nasil uygun gorurseniz kaptanim evet gercekten oyleymis bunu anladim size birakiyorum kararimezun edebiliyorsak mezun ederiz kuzum seni, olamıyorsan da sağlık iznine ayırırız. sağlığından önemli değil hiçbir şey
Yaptım onu da hatta kaç gün içtim iş yerine bile getirdim yok amaSabahlari ac karnina maydonoz smothie yap canim 2 gun bisey kalmaz ucungu gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?