Tabi ki sıcaklar cok etkiliyor ama şişkinlik için bol su iç canım yada ödem atıcı olarak Dukan birası tercih et hızlı kg verirsin bian once aktifleşin kızlar yavv vallahi yalnızlıktan canım sıkılıyor
SlmSelamlar kızlar
Allah şifa versin canım
İnşallah artik sexi olmak istiyorumemzirmen senin için büyük avantaj eminim istikrarla ilerlerse çok çabuk hedefine ulaşırsın canım
Canım benım ev serin scak olmuyor o yüzden uyuyabiliyorumNasıl uyuyorsunuz yav
Gece 2 de yattım yinede sabah 8 de kalktım
Kesinlikle en büyük avantajın emzirmen ben emziren annelerin daha hızlı kg verdiğini düşüyorum sadece yeterli ve dengeli beslenerekEksik yazdım topartiyorum pardon3 cocuk annesiyim 27 yasindayim eylul 26 ya kadar kilo alma nedenim gebelik kilolari emziriyorum 68 kiloyum 85 kilodan indim hedef 60
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
İnşallah artik sexi olmak istiyorum
Çocuklar kaç yaşında canımİnşallah artik sexi olmak istiyorum
Kesinlikle en büyük avantajın emzirmen ben emziren annelerin daha hızlı kg verdiğini düşüyorum sadece yeterli ve dengeli beslenerekaramıza hoşgeldin 1. Sayfadaki formu doldur canım. Bizde aramıza yeni birilerini arıyorduk yoksa tek başımıza burda kuruyup gidecektik de kimsenin haberi olmayacaktı
Bu formu doldur seni tanıyalım canım :)
olursun canım
Biri on biri sekiz yedi buçuk aylıkÇocuklar kaç yaşında canım
Maşallah canım Allah sana bağışlasın yavrularını kaç yaşında evlendin ki daha 27 yaşındasın çocuklar büyümüş maşallahBiri on biri sekiz yedi buçuk aylık
16 cnm biraz karışık gecimsiz aileden kactim cok sıkıntı yasadim suan iyiyimMaşallah canım Allah sana bağışlasın yavrularını kaç yaşında evlendin ki daha 27 yaşındasın çocuklar büyümüş maşallah
CumlemizinMaşallah canım Allah sana bağışlasın yavrularını kaç yaşında evlendin ki daha 27 yaşındasın çocuklar büyümüş maşallah
Aa bende 16 yaşımda evlendim ama severek evlendik şuan 20 yaşındayım ismim Fatma memnun oldum16 cnm biraz karışık gecimsiz aileden kactim cok sıkıntı yasadim suan iyiyim
Cnm ne formu anlayamadım bilgileri yazdim ama
Yas 27 kilo 68 evliyim üç cocuk annesiyim ev hanımıyım gebelik kilolari hedef 60 isim değişikliği yapmadim izmir
Bir üstteki mesajda yazmıştım yine göndereyim formu canım
Herşeyin hayırlısı canım şimdi iyiysen sıkıntı yok bende erken yaşta evlendim ama kendi isteğimle benim de çocuklar küçük biri 4 yaşında biri 11 aylik16 cnm biraz karışık gecimsiz aileden kactim cok sıkıntı yasadim suan iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?