Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün harika. aynen ben de hedef büyük bu hafta
Aman sakın ısınmadan başlamayın sporunuza.Kas ağrıları çok kötü oluyor ya.Hem ısınmazsanız bir yerinizi sakatlayabilirsiniz.@erigim geldim Günaydin 10 takim ben yine uya kaldimbenim kaslar agriyor sanirim spor salonu yaradi
birazdan kahvalti edecegim...karataya devam
![]()
Ohh afiyet olsun ben daha yemedim oglryi ay aciktim mi neKızlar öğle yemeği için kendimce tarif uydurdum :)
1 adet patlıcan, 1 sivri biber, yarım kırmızı biberi tost makinasında kızarttım. Yarım soğanı yarım yemek kasığı yağla soteleyip kızarttığım sebzeleri soğana ekledim. Hepsini soteleyip yağını süzdürdüğüm ton balığını ve 1 adet domatesi , nane ve pulbiberi ekleyip soteledim. Biraz kavurunca kapatıp afiyetle yedim :)
Sen nasıl istersen öyle yap canım. Alçı çıkınca tartilirim onu başlangıç sayarsin . Ama çıkması kesin değil cuma günü. Şayet çıkmazsa mecburen çıkana kadar bekleyeceğiz çünkü kiloyu karıştırıyor onun ağırlığı. Ben pek hareket edemeyecegim için çok fazla kilo kaybı olmaya bilir ilk başlarda. Sizin dengenizi bozmayayim. Nasıl uygun görürsen o hafta al listeye .@alpikrsonsuz canım ilk yaratıldığını giriş kilosu sayacağım malum alçı sonraki hafta ancak listede olacaksın ok mi